Regisztráció Blogot indítok
Adatok
modestyblaise

196 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babiszkusz Legyél példamutató! 2019.01.07 17:07:45
Babiszkusz A hosszan szoptatásról 2019.01.07 16:50:21
alapfelállás: "két éves koráig le kell szoktatni. szeretném. mert deviáns. mert nem életszerű. mert hogy fog akkor bölcsibe járni, ott problémás lesz emiatt. később meg anyás, önállótlan." alapkérdés: te kire hallgatsz? mit erzel ebbol az egeszbol? mi zavar a szoptatassal kapcsolatban?  legbelul…..
Már futogatok. Nem mindig jutok el futni, plane terepre, de már menne. Nem esik rosszul sem közben, sem utána. Sok nagy sétát iktattunk be. Tervezem a még nagyobbakat, idöjárás- és programfüggö lesz.  A legnagyobb áttörés az egy hete újra-végre Enikönél töltött alkalom után volt, az utána futás…..
És csak vitt a lábam... És nem is akartam megfordulni, amíg el nem érek valami “pontot”, valami viszonyítási helyet, valamit, amiböl tudom, hogy hol merre... és hogyan legközelebb ;-) Lenyügözö a Börzsöny, özikének képzeltem magam... Ha lassan is, “sután” is... 8km lett, oda-vissza, de szinttel,…..
Egy hétig volt alkalmam a már láb-regenerációban bizonyított, sok-sok egyensúlyozós gyakorlatot tartalmazó Agni-jóga sort párszor végigcsinálnom, ha nem is 21 légzésig, de egyszer 11-ig kitartva minden pózt (amúgy 5-ig érzem azt, hogy van idöm megállni az összeset..), másszor vinyásza jelleggel.…..
Kapom a dicséreteket, hogy megcsinàltam, hogy jól csinàltam... De a kitartàst és a hitet is dicsérik... Miért? Miért nem a fenyvesi Enikö csodakezeit? (((Enikööö hiànyzoool!))) Ma futottam is. Igazibòl. Terepen is. Nagy szintet, fel/le. "Nagy".... Igen. 122m szintkülönbség, fel, le. 5+km. Jól…..
A lúdtalpon, az extra pronáción és a bizonytalanságon nem tudok javítani... De valld be, hogy elsöre te sem tudod, hogy melyik lábam volt a sérült...!..
Futottam. Végre igaziból. Szimmetrikus lábakkal, egymás után pakolva. Ahogy a Lubics Szilvi. Három kilométer után elfáradva, Aztán tovább próbálva. Alig szólt a bokámról, mint inkább az elfogyott combizomról és szuszról. Több tiszteletet neki!!! Még ráférne egy kis masszázs... Egy kis FDM néhány…..
Minket még nem ért inzultus sem strandon, sem parkban, sem étteremben. Többnyire diszkréten, nem az akrobataszopis módszert sikerül elövenni nyilvános helyen, annak valahogy otthon a helye, máshol inkább a bújós szopi megy, ami már nagyon kellett. Plázában próbafülkébe mentünk, eddig jogosan,…..
https://www.facebook.com/koncsekgyogytornasz/videos/2173035682967776/?hc_ref=ARTXEbTQwJM2mHrQ9lSOW8PbTboVlcglnz5y9OyxwjNdzSMunDGTlUiPxZvUlzIdO24 Fantasztikus...
Babiszkusz Béke, nyugalom 2018.08.02 12:04:39
Üzenet a szoptató anyáktól Mi, szoptató anyák és babáik, szoptatást támogató apák, testvérek, családtagok, barátok és ismeretlenek, augusztus 1-én „A Szoptatás Világnapja” alkalmából kiállunk amellett, hogy a szoptatás, mint láthatatlan kötelék fontos nekünk, a gyermekünkkel való kapcsolódás…..
Babiszkusz Most és mindörökké 2018.08.02 00:01:43
Babiszkusz A mai nap margójára 2018.08.01 23:53:10
Szoptatás Világnapja Augusztus 1. "Óh, milyen csodálatos ajándék,Az életet, megnyugvást adó meleg folyadék.A női lét csodája, mellén nyugszik meg babája..." Miért is ünneplésre méltó a szoptatás és az anyatej? Lássuk a tényeket, érdekességeket:A legtökéletesebb, legkönnyebben emészthető táplálék a…..
A kínai kavicságyon járkálást mutatta meg reflexológiában is jártas kis vezetöm. ..
"Két éves vagyok. Nem vagyok szörnyű...Csalódott vagyok. Ideges vagyok, feszült, érzelmileg túlfűtött és összezavarodott. Ölelésre van szükségem. Reggel, amikor felkeltem egyedül akartam felöltözni, de azt mondták: "Nem, erre most nincs időnk, majd én csinálom inkább." Ez elszomorított. Egyedül…..
Babiszkusz Szülinapodon... 2018.07.23 00:39:24
Szóval az a tegnapi próba futás, mielött megkapom a magamét, az egy teszt volt. Hogy el tudjam pontosan mondani, hol fáj és mi fáj, és változik-e. Sikerült olyannyira pontosan elmondanom, hogy “megkaptam a magamét”, de nem ám szóban... A bájos mosoly, kedves beinvitálás után bocsánatkérések…..
...és a koppanás. 10 percnek is mennyi tanulsága van! - A tökéletes felszerelés nem elegendö, hiába az új lidlös futónadrág. - Ne ijedjen meg az ember az izomból lefogyott combjaitól, amikor letekint. Maguktól nem maradnak meg. - A szemerkélö esö áldás. - Az eleje darabos, be kell járatni.…..