Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voice

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Carradine holtteste szombaton elhagyta Thaiföldet, de a különös halállal kapcsolatban nem szűntek meg a találgatások. A legújabb amerikai teória szerint egy titkos kung fu szekta lehet a háttérben. A színész családja az FBI segítségét kérte az igazság kiderítésében, a…..
A Way magazinhoz képest egy könnyű sóhajjal kísért meglepetés a Mindennapi Pszichológia első száma. A kéthavonta megjelenő lap igényes nemcsak kívülről, hanem belülről is. Szerzői hozzáértéséhez és hitelességéhez kétség sem fér, ugyanakkor a cikkek korántsem…..
voice 2009.05.29 19:18:07
voice 2009.05.30 12:45:34
@Dr_D:
ez a blog - nekem úgy tűnik, hogy - főként a televízióról és a hozzá kapcsolódó sorozatokról, műsorokról szól és én emiatt olvasgatom.
bőven elég lett volna a 3. bekezdés, hogy ne tűnjön reklámszagúnak a dolog. megértem, hogy mindenhol vannak reklámok (meg kell élni valamiből), csak ez itt - nekem - zavaró (hiteltelenné teszi a blogot). viszont ugyanakkor egy díszdobozos szomszédok ("mágenhejmékkel"), vagy best of demcsák zsuzsa dvd-ről szóló reklámcikk már nem zavarna, sőt el is olvasnám és lehet, hogy meg is venném (vagy letölteném).
A Magyar Televízió ezzel a kisfilmmel mutatta be új, óbudai gyártóbázisát a Média Hungaryn. Azt a stúdió- és irodakomlexumot, amit havonta 800 ezer euróért, vagyis körülbelül 225 millió forintért bérel. Vagyis évente 2,7 milliárdért.És akármennyi is fizet, soha nem kapja meg…..
Nagyon sokszor ér minket a vád, miszerint csak fikázni tujdunk mindent, meg dicsérni nem szoktunk semmit, de ha mégis, azt is úgy, hogy akit/amit istenítünk, így is szarul érzi magét utána - ez nem így van persze, csak a kommentelők szeretnek túlozni. A mai poszt ötlete akkor…..
A sztrájk miatt az ABC már tavaly jelezte, hogy az újoncait inkább a midseasonben vezeti elő, a Life on Mars volt az egyetlen új sorozat ősszel (az is megbukott), a többiek csak most jönnek szépen sorban, múlt héten a Castle mutatkozott be, most pedig a Better Off Ted, egy sitcom,…..
A Homárnak mindig fogas kérdés, mi legyen a "döglött vombatot találtam a kacsamájkrémben"-jellegű olvasói beszámolókkal. Hogy is állíthatnánk, hogy vombat volt a májasban, ha nem mi magunk vágtuk fel a gyanúsan dudorodó húsipari terméket? Nem is szoktunk ilyet…..
Az ügyfélszolgálat se tudta, miért mondták le a vonatot. Az alábbi beszámolót bz336 nick írta az Index Fórum több topikjában:Ma Dec. 24., szombati menetrend van. Ezzel szemben reggel negatív meglepetést hozott a Jézuska az Esztergom-Almásfüzítő vonal utasaira. A szombati…..
Béla minden eddiginél testenkívülibb élménnyel örvendezteti meg a Homárt és kedves olvasókat. Nem terméket cserélt neki a hipermarket, hanem egy meg sem vásárolt játékkal kárpótolta, amiért annak dobozán nem egy, hanem két starwarsos űrjármű szerepelt. A győri Tescón…..
Most, hogy mindenki leírta, milyen laptoptáskára esküszik, visszatérhetünk az érdemi történésekhez. Minden jel szerint hétfőn este megadta magát a Gmail. Hogy nem lokális problémáról beszélünk, mutatja az is hogy amerikai barátaink is 502-es hibaüzenettel néztek farkasszemet,…..
Szujó Zoltánt ma délután tulajdonképpen csak azért nem vágták pofán a Hungaroring negyvennégy fokos betonján, mert a Forma-1-es pilóták, csapatvezetők és mérnökök sokkal türelmesebb népek, mint mi, akik biztos, hogy vérben forgó szemmel reagáltunk volna arra, ha egy izgága…..
Feltételezett ügyfél: Magyar Reklámszövetség Feltételezett brief: Sziasztok! Van egy oldalunk a Nagy Kreatív Könyvben ahol meg kellene jelennünk. Az a baj, hogy nincs mivel. Ráadásul ez ugye - a nevéből adódóan - egy nagyon kreatív dolog kell, hogy legyen. A könyv tele van…..
Nos, lassan véget ér a 24 órás Firefox3 kampány. Ha minden igaz, összesen több mint 7,8 millióan töltötték le a rekordkísérlet idején a Mozilla új böngészőjének hivatalos verzióját. A magyarok kiválóan szerepeltek: több mint 76 ezren nyomtak a letöltés gombra 24 óra…..
Menszátor Magdolna, Grúber Hugó, Dezsőffy-Rajz Katalin, Nikodém Zsigmond, Rehorovszky Béla, Tomasevics Zorka - ugye milyen ismerős nevek? Mégis legjobb esetben is annyit tudunk csak róluk, hogy valahogy a szinkronizáláshoz kapcsolódnak. Új rovatunkban ezen szeretnénk változtatni, és…..