Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pásztor Edina

367 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább erősíti a diverzitást portfóliójában a Barbie babák forgalmazója, a Mattel. A sokszínűség jegyében szeptemberben hazánkban is debütált a változatos Fashionista kollekció két új darabja, a kerekesszékes és a műlábas Barbie, így a sorozatban ma már minden bőrszín és testalkat képviselteti…..
Fotó: Pure&Pastel Photography Manapság igen elterjedt, hogy egy-egy márka nagykövetekkel népszerűsíti magát, melyben az a fantasztikus, hogy olyan embereket kérnek fel erre a pozícióra, akik teljes mellszélességgel tudják képviselni az adott brand-et. Hatalmas megtiszteltetésként ért a felkérés…..
Mivel aktívan sportolok, így az edzéseim kiegészítése gyanánt szeretek használni olyan termékeket, melyek támogatják a fejlődésem. A dm saját márkás Sportness termékcsaládja komplex feltöltődést nyújt, hiszen a termékek között számos olyan készítmény található (fehérjepor, fehérjeszelet, izotóniás…..
Mindenki jól ismeri a Szezám utca bohókás lakóit, akik már 50 éve segítenek a gyerekeknek világszerte okosabbá, erősebbé és kedvesebbé válni, így nem meglepő, hogy a TOMS márka legújabb kollekciója a népszerű mese szereplőit eleveníti fel. Ahogy a márkától megszokhattuk, számos kapszula kollekciót…..
Az embert a céljaik hajtják előre az életben, ez lényünk mozgatórugója, mely a boldogságunkhoz vezet. Célok nélkül élni olyan, mint levegő nélkül, ezért most egy olyan technikát mutatok meg, mellyel hatékonyabban tűzhetjük ki céljainkat! Gyerekkorom óta alkalmazom azt a technikát, hogy a céljaimat…..
A zab egy csodálatos alapanyag, hiszen számtalan variációban elkészíthető édes és sós ételként egyaránt.  Ha egy egyszerű és egészséges receptre vágysz, akkor az csakis zabból készült muffin lehet! Hozzávalók (12 darabhoz): Zab Bogyós gyümölcsök 1 darab tojás Mézeskalács…..
A korral az emberek rájönnek, hogy a minőség fontosabb a mennyiségnél és már nem a ruhatárban felgyülemlő volumen fog számítani, sokkal inkább az időtálló darabok. Az alábbi felsorolás segít, mely klasszikus darabokat érdemes beszerezni, ám arra oda kell figyelni, hogy mindenből az egyéniségedhez…..
A téli levesek közül örök klasszikusnak számít a sütőtök krémleves, hiszen tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és olyan egyéb vegyületekkel, amelyek hihetetlenül hasznosak a szervezetednek illetve - ami a sportoló hölgyek számára kiemelten fontos - magas a fehérjetartalma. Hozzávalók: 1…..
Az ember ritkán ül le és gondolkozik el azon, miért is lehet hálás az életben, pedig ez egy nagyon fontos momentum ahhoz, hogy tudatosítsuk a jót, ami körbevesz minket. Nem csak a jó dolgokért lehetünk hálásak, hanem a negatív eseményekért is, hiszen azok is hozzá tettek ahhoz, hogy elérd a mostani…..
Sokan vannak, akik az utolsó napokra hagyják a karácsonyi ajándékokat, aztán pánikba esve rohangálnak egyik boltból a másikba. A karácsony a nyugalomról és a harmóniáról szól, nem kell megijedni, ha még nem lett meg a tökéletes ajándék szerettünknek, inkább gondolkozzunk el rajta, mire vágyhat. Az…..
A karácsonyi vásároknak megvan a maga varázsa, a sűrűn hömpölygő tömeg, a tereket megtöltő forralt bor illata, a vásári csemegék és portékák sokasága. Virág barátnőmmel idén úgy döntöttünk, hogy a magyarok által szívesen látogatott bécsi illetve Vörösmarty téri vásár helyett ellátogatunk…..
December elején jelent meg a dm Magyarország legújabb kedvencek doboza, mely különlegessége, hogy a WAMP desiger vásár illetve egy magyar tervező működött közre a dobozok elkészülténél. A box csupa hasznos terméket rejtett külső és a belső szépségünk megőrzése érdekében, a dm gondolt a bőrünkre, a…..
Az ázsiai konyha kedvelői számára hoztam egy fantasztikus receptet, ami igen egyszerűen elkészíthető és csupán kis előkészületet igényel. Pár alapanyag szükséges csak hozzá, többek között zöldségek, hús, szójaszósz, fokhagyma és wok fűszerkeverék.    Hozzávalók: Fél kiló csirkemell Wok…..
Egy igazi divatkedvelő számára öröm látni, hogy a hazai divat iránti érdeklődés évről évre fokozódik, hiszen egyre több magyar designer terméket látni az utcákon. A ruhák, ékszerek és táskákon kívül a hazai cipőgyártás is fellendülőben van, melyhez az alábbi pár tervező jelentőségteljesen hozzájárul…..
Az előző évekhez híven a Játéksziget ezúttal is segít a rászoruló gyerekeken adománygyűjtő akciójával, mely célja, hogy a mélyszegénységben illetve gyerekotthonokban élő családok gyerekei is játékokhoz juthassanak.   Mivel a legtöbb csemete játékai idővel megszaporodnak és felhalmozódnak a házban,…..
Fotó: Nagy Attila, Gregus Máté Megújult környezetben mutatták be legújabb, tavaszi-nyári kollekcióikat a hazai tervezők Budapest legújabb közösségi terén, a Bazilika melletti Société-ben. Je Suis Belle, Kata Szegedi, Nóra Sármán és Tomcsányi outfitjeivel exkluzív, a nemzetközi divatshowkat idéző…..
Mivel bolygónk 71%-át víz borítja, így a víz a Föld felületén megtalálható egyik leggyakoribb anyag, a földi élet alapja. A háztartásban is jelentős szerephez jut a megfelelő minőségű víz használata, hiszen egy kis odafigyeléssel és tudatos vízfogyasztással csökkenthetjük ökológiai…..
Pénteken mutatták a be a Kazar idei őszi-téli kollekcióját az Arena Mall bevásárlóközpontban található márkaüzletben. Egyszerű, letisztult formavilág, izgalmas anyagok és rátétek jellemzik a kollekciót. A kollekció magával ragadó darabokat tartalmaz, színvilágban főként a fekete, barna, bordó,…..
Miért kellene az új őszi kabátunkat a fast fashion boltok üzleteiből megvásárolni, mikor sokkal egyedibb és izgalmasabb darabokhoz juthatunk hozzá a magyar divattervezők termékei között? A hazai piac egyre inkább kínál elérhető darabokat, így felveszi a versenyt az Inditex hálózatokban található,…..
Az év vége közeledtével egyre csökkent az emberek motivációja, a borús és hideg időjárással pedig beköszönt a lustaság korszaka, pedig pont ilyenkor lenne egy kis lendületre szükség. A nyári bikinialakot könnyebb megtartani, mint újraépíteni, ezáltal nyugodtan lemondhatunk a nyár előtti…..
Pásztor Edina Cosmopolita 2018.09.03 12:51:34
Fotó: Bejj Photography | Blézer, nadrág: By Asy - Lucky Shepherd Designer Store | Cipő, táska: Mohito | Napszemüveg: Ebay |   KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS! Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_ Facebook is aktív vagyok: My Sweetest Heaven Vagy akár…..
Minden kislány egy igazi hercegnős cipőre vágyik, sokaknál ez a vágy pedig még felnőttkorban is megmarad, hiszen a gyermeki én nem veszik el az idővel! A TOMS márka ezt a gyermekkori álmot eleveníti fel, a 17 darabos női és gyerek kollekció darabjait a klasszikus Disney rajzfilmek eredeti rajzai…..
Ugyan még nagyban tombol a nyári kánikula és senki sem szeretne a hidegebb időszak közeledtére gondolni, de augusztus közepével már érdemes legalább lélekben felkészülni az évszakváltásra. Kötött pulcsik, téli kabátok, csizmák, sálak, mind-mind a soron következő évszak alap darabjai.   Az őszi…..
Tegnap éppen rakott csirkét terveztem ebédre, mikor a munkafolyamat felénél ráeszméltem, hogy még mindig nem jó a sütőm. A kialakult ötletet mindenképpen meg szerettem volna valósítani, hiszen egyből összefutott a nyál a számban, mikor elképzeltem, ahogy az aszalt paradicsom és a feta sajt…..
Pásztor Edina Just simple 2018.07.16 16:00:05
Fotó: Monsphoto | Felső: Zara | : Cipő: Kazar | Nadrág: F&F | Táska: Marica Showroom | Karkötő: HANA A klasszikus fekete-fehér szett minden alkalommal remek választás lehet, hiszen a két szín kombinálásával nem lehet mellé nyúlni. Egyszerűsége miatt viszont érdemes feldobni izgalmas…..