Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghiottone

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  2022. május 11-én került bemutatásra a Google új középkategóriába szánt Pixel 6a készüléke, amit azonban csak július 21.-én lehetett leghamarabb megrendelni. [Google Pixel 6a] A múlt év októberétől elérhető 6/6 Pro Pixelekhez hasonlóan a gyártó itt is próbálta elejét venni a kiszivárgó…..
Bevezető: Hivatalosan 2021. október 19-én – magyar idő szerint este 7 órakor - mutatta be a Google a Pixel telefonok új generációját a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro-t. A bemutatást megelőzően eléggé ügyes marketing stratégiával, valamint az aprólékosan szivárgó információkkal sikerült az új Pixelek…..
  Bevezető 2021. március 25-én került bemutatásra a Motorola sikeres G családjának legújabb tagja, a Moto G100. A készülék Kínai változatát már 2 hónappal korábban bejelentették Motorola Edge S néven, azonban a globális piacon a jobban ismert "G" sorozat tagjaként került bemutatásra. A Lenovo a…..
Bevezető 2020. szeptember 30-án mutatta be a Google a Pixel termékvonalának új tagjait, a Pixel 5 5G-t és a Pixel 4a 5G-t. A korábbi stratégiával szakítva ebben az évben a Pixel 5 már nem kapott felső kategóriás processzort, arcfelismerést, vagy ebben az árszegmensben már elvárható kijelző alatt…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Bevezető Többszöri halasztás után 2020. augusztus 3-án mutatta be a Google a Pixel termékvonalának új tagját a Pixel 4a-t. A középkategóriás Pixel az 1 évvel korábban kiadott - nem mellesleg jól sikerült középkategóriás - 3a utódjaként fogható fel, azonban most nem találkoztatunk XL variánssal és a…..
Bevezető: Moto X – 2013-ban jelent meg az első generáció. Egyedi, lekerekített, tenyérbe simuló kialakítással, ideális méretekkel, remek képernyő-káva arányokkal, hangasszisztenssel és 4,7 colos AMOLED kijelzővel, ami a Motorola-féle aktív kijelző első verzióját tartalmazta, valamint az Assist…..