Regisztráció Blogot indítok
Adatok
read32

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégen osztottuk meg a Facebook oldalunkon mi is a hírt, hogy a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren (végre valahára) bezár a köznyelv által karámnak vagy bádogkarámnak nevezett utasváró, hiszen elkészült az elvileg sokkal európaibb épület, mely kiváltja a régi, joggal nem túl népszerű…..
"Az Auchan Retail Magyarország számára kiemelten fontos vásárlói elégedettsége, ezért is nagyon sajnáljuk az itt leírt esetet. A történteket kivizsgáljuk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy többek  közt vevőszolgálati folyamataink fejlesztésével hasonlóak ne történhessenek a jövőben." -…..
 Végeláthatatlan vita folyik a fórumokon a jelöltek és a HR-es kollégák között arról, hogy mennyire alávaló gazemberek a HR-esek, mert nem jeleztek vissza, pedig én beküldtem az önéletrajzom vagy ott voltam interjún és megígérték! Mennyire rossz benyomást tesznek a cégről…..
Szerző: Papp-Felber Anita Mindig megdöbbenek azon, hogy a vezető hírek alatti kommentekben mennyi gyűlölet és rosszindulat van. Vagy közöny. Vagy undor. Vagy okoskodás. Itt le is írom gyorsan, hogy a napok óta terítéken levő szexuális zaklatásról írok, így akinek unalmas a téma, zárja be a…..
read32 2017.10.28 22:23:09
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Btk. 332. § Közösség elleni uszítás részt olvasd át alaposan.
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
read32 2017.10.27 00:42:06
@Jerico: Hír
"Már 2010-ben is téma volt, hogy Terry Richardson szexuálisan zaklatja a modelleket, de nem lett belőle semmi. 2014-ben volt egy újabb, nagyobb hullám, amikor egyre több modell állt elő a saját történetével, hogy a fotós szexre kényszerítette. Az elbeszélések szerint Richardson stábja teljesen hétköznapiként kezelte az olyan eseteket, amikor mondjuk egy fiatal, 19 éves modellt arra kért, hogy elégítse ki a kezével. Akkor úgy nézett ki a dolog, hogy ez tönkre is teheti a fotóst. De nem így lett.
Igaz, hogy azóta nincs hír Richardson szexuális zaklatásba, molesztálásba hajló fotózásairól, de a Weinstein-botrány miatt most minden eddiginél komolyabban veszi a divatszakma is a már megtörténteket. Lehet, hogy Terry Richardson korábban mindent tagadott, de a legnagyobb márkák, mint a Valentino és a Bulgari, illetve a legismertebb divatmagazinokat, a GQ-t, a Vanity Fair-t, a Vogue-ot kiadó Condé Nast nem hajlandók a továbbiakban együtt dolgozni vele."
read32 2017.10.27 00:48:20
@Beer Monster:
Az előbb még "társadalom hozhat morális ítéletet", most "tíz tanu".
Talán el kellene dönteni melyik.
Az biztos én "társadalom hozhat morális ítéletet" nevű csodálatos szóösszetétel miatt ereszkedtem térdre és mondtam egy imát.
read32 2017.10.28 22:19:00
@János Hiszékeny: Nem vádolta semmivel, elmondta mi történt. Aztán volt még további vagy 10 nő.