Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Knausz Ferenc

88 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PurpleDark bad pandas 2018.11.19 12:55:11
  BadPandas coming soon... BadPandas Coming soon.....
PurpleDark A kandalló 2018.11.01 14:11:02
Elvittél egy faházba. Régóta nem tettél ilyet. Ketten vagyunk, hangtalan ülünk régi füles foteljainkban. A nagy kőkandallóból hallatszik csak a tűz ropogása. Kellemes ház. Minden fa és vörös. A tűz hatalmas árnyékokkal játszik a falon nekünk, de mi nem látjuk. Tél van. Kinn esik a hó, az ablakokon…..
Mindkét válasz jó, ennek egyéni döntésnek kell lennie, de van, hogy elbizonytalanodunk, ezért össze szedtünk nektek 3 típusú megoldást, amit mi pártolunk: -Kád, ffelfejlesztve-Vegyük meg készen a full extrás zuhanyt-Csináljunk zuhanyt Persze minden pénztárcafüggő és munkakedvfüggő. De azért ezt a…..
Ez a cikk sajnos csak a kádasoknak szól, zuhannyal nem működik, de a zuhany oldalán nincs is csempe, ennyivel ők már előnybe is kerültek. Magam részéről szeretem az egységet és a fát. A hozzám hasonlóaknak tudok ajánlani egy érdekes dolgot, ami ehhez kell: -Parketta, ami hasonlít a szobában…..
Mindenki szeretné kényelmessé és széppé tenni a lakását/házát. A skandináv stílus nem csak közkedvelt, kényelmes és szép, de még praktikus is és miért ne pont az egyik legnagyobb kávéfogyasztó népcsoport berendezési stílusával ismerkednénk meg először? A skandináv lakberendezés legnagyobb ismérve a…..
Nálatok is így kezdődik a hét?..
Hétvégén a fiatalabbak és az idősebbek is lazítanak kicsit, ilyenkor persze belefér egy kis alkoholizálás (apára azért figyeljünk oda), de mi kávéimádók mivel indítsunk egy ilyen estét? Fáradtak vagyunk, munka után vagyunk, szeretnénk lazítani, már a kávé illata is megváltás lenne, de mégse kávézni…..
 Szeretsz túrázni, de nem válnál meg a JÓ kávétól? Vagy csak simán kiütést kapsz az instant kávétól? A pótkávéról nem is beszélve? Neked nem elég a sima fekete, mindenképp kell egy kis extra, hogy a túrázás is tényleg extra lehessen? Esetleg így képzelsz el egy jó reggelt? Akkor ezeket ne hagyd…..
   #1 Latte Aranyos, a legtöbb emberrel jól kijön. Divatos de néha nevetséges is tud lenni.      #2 Espresso Apró, de hatalmas jellem.Nincs más hozzáfűznivaló.      #3 Hagyományos kávé Mindenkit szívesen lát, sőt, kicsit elszomorodik, ha túl sokat hagyod egyedül.      #4…..
    #1 A hercegnő Pici, cuki, rózsaszín és nagyképű. Belibben, nem köszön, nem áll sorban, nem kérdezi meg, hogy egyáltalán ott dolgozol-e, csak leadja a rendelést:"Lesz egy extraforróenyhénhabosfélemogyorosófelecsokisfeledékeletafriakijamgyökeresenyhénfagyottáfonyávalmegszórtfrappucsinó. 5 perc…..
Kávésarok 8 tévhit a kávéról 2018.04.19 16:03:41
Mind tudjuk, hogy vannak városi legendák a kávé jó és rossz hatásairól, magunk is lehet hiszünk párban, de biztos, hogy valakitől már hallottuk ezeket. Most néhány tévhitről lelobbantjuk a fátylat nektek.    #1 Kiszáradunk a kávézástól A tévhit a koffein természetes vízhajtó hatásából ered, de…..
A kávéról fontos tudni, hogy a reggeli ébresztő mellett vannak élet és lélektani hatásai, tudjuk, hogy nekünk jót tesz, mert könnyebben indul el a reggelünk, de azt már kevésbé tudjuk, hogy még mit tesz értünk ez az ital. Lássuk hát:    #1 Segít megelőzni a Parkinson kórt. Megfigyelték, hogy a…..
Minden reggel szeretnéd ugyanazt inni? Ugye, hogy nem? Mivel dobhatnánk fel? Mi az amit érdemes beletenni? Mivel kell keveset foglalkoznunk, hogy finom, nem megszokott, gyorsan elkészíthető kávét kapjunk? Itt a válasz! Amit megszoktunk, de lehet rajta csavarni:     #1 Tej:Mindenki tett már kávéba…..
Nekünk az ír kávé a személyes kedvenc a listáról,, e ki fogunk próbálni sok mást is! Nektek mi  kedvenc? Jöhet kommentbe. :)..
Kávésarok Kávéburger 2018.04.02 09:32:09
Kis saját gyártású recept következik, amiben természetesen szerepel a kávé, kis videóval, ami talán meghozza a kedvetek a kísérletezéshez.   Amire szükségünk van: -6 buci, ez lehet saját jól bevált recept, vagy sima zsömle is, megvehetjük a boltban is, a méret igen, a siker nem ezen fog múlni,…..
Kávésarok Kávé az ételbe? 2018.03.30 07:38:22
Tudjuk, hogy a kávé finom és tudjuk, hogy rengeteg megoldás létezik rá, azt is tudjuk, hogy néhány süteménybe is szerepel, a legnevezetesebb talán a tiramisu. Tudjuk azt is, hogy csokival is nagyon finom, mindenki emlékszik még talán a Kapucíner csokira. De miért állnánk meg ennyivel? Miért hagynánk…..
A húsvéti készülődésben a legfontosabb elemek a gyerkőcök kis nyuszicsomagjainak elkészítése, a tojások megfestése, a verstanulás (apukák trágár rímek utáni lázas keresése) és természetesen a sonka kiválasztása. A csúcspont pedig nem más, mint a húsvét hétfő, aminek a reggelén hardcore sonkafalás…..
Kávésarok Az Ízek nyomában #17 2018.03.18 21:44:28
Kicsit elkésve, gondolhatjátok így elhaladva március.15 mellett, de szerintünk örök aktualitású a téma, hiszen a nemzeti szín zászló sem csak ezen a napon lobog. Tehát mi az ünnepnapon ünnepeltünk, majd munkához láttunk, hogy elkészítsük nektek az iható tricolort, természetesen saját országunk…..
Mostanában ritkán jelentkezünk. Észrevehető, hogy ritkábban írunk nektek, ezt az adatokon látjuk, hogy ti is érzitek. Mint ahogy azt tudjátok, és nálunk észrevehettétek, semmi nem véletlen.Készülünk valamire. Valami újra, valamire ami kicsit más, mint eddig. Próbálnánk titokzatosak lenni, de már így…..
Sokan teszik fel nekünk a kérdést, hogy hogyan is kell helyesen kávézni. Erre sajnos nem tudunk válaszolni, mivel sehogy nem "kell", mindenkinek megvannak a maga szokásai, hóbortjai, rutinjai és rigolyái a napban, az életben és a kávézásban is. Természetesen mindenki máshogy csinálja ezt is, így…..
Észrevettük, hogy kicsit tartotok az ECO kapszulától.Vannak akik már használnak ilyet, de nekik előjött az "orrán-száján folyik" probléma, így nem volt teljes az elégedettség. Rájöttünk mi a hiba. A használati utasítást ezek alapján kicsit kibővítjük, sajnos az a helyzet, hogy túltöltitek a…..
Kávésarok Az Ízek nyomában #16 2018.02.11 20:02:02
A mai tesztalany a Kinghoff tejhabosító. Szép, csillogó rozsdamentes acélból áll, minden konyhába tökéletesen be tud illeszkedni, akár a pulton, akár egy polcon. Na de ne szaladjunk előre, kezdjük a legelején. A csomag tartalma: Amit találunk a dobozban, az egy súlyából ítélve sem anyaghiányos…..
Kávésarok Az Ízek nyomában #15 2018.02.06 10:00:00
Ma egyszerre két terméket mutatunk be. Az egyik a finom, lágy Irish Cream Kávékülönlegességünk, a másik pedig az Újratölthető ÖKO kapszula Dolce Gusto gépekhez. Azt kell mondanunk, hogy a kezdeti szkepticizmus után jó szájízzel kezdtük el az összefoglalót és írtuk meg a cikket. Kezdjük is el. A…..
Kávésarok Minden nagyon jó! 2018.02.04 10:08:58
Ahogy látjátok ígéretünk szerint tesztelünk hihetetlen lendülettel, de a cikkek sajnos em születnek egyik pilanatról a másikra meg. Mivel már mindent kipróbáltunk, ami beérkezett, ezért ezeket mi "Raktáron" státuszba tettük a webshopban, tehát ezek rendelhetőek! Minőségi kifogás szerencsére egyikre…..
Kávésarok Valentin nap 2018.01.31 20:52:18
Közeledik az év legromantikusabb ünnepe, a szerelmesek nagy napja. Miért ne indítsuk már jól a reggelt is? Miért ne lepnénk meg életünk párját egy reggeli különleges itallal? Mi ajánlunk egy jó megoldás. Igen a jó megoldás a kávé! De nem akármilyen kávé, rögtön egy teljes recepttel és hozzá való…..