Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Martin Toth

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érezted már úgy, hogy elhallgatnak előled valamit? Legyen az az alkalmazottad, gyereked, párod, üzlettársad vagy akár csak egy barátod. Biztos vagyok benne, hogy ismerős az érzés, amikor tudod, hogy valamit nem osztanak meg veled, viszont kellemetlen lenne közvetlenül rákérdezni. Most bemutatok…..
Volt már olyan érzésed, hogy minden sínen van és a lehető legjobb irányba halad az életed? Járt már át az az érzés, hogy bármire képes vagy és bármit el tudsz érni? Láttad már magadat 10 év múlva, ahogy a karriered csúcsán állsz és mindent elértél, amit csak akartál? Nagyon felemelő érzés, amikor az…..
Tényleg magabiztos a partnered, vagy csak úgy tesz, mintha az lenne? Vajon akivel éppen beszélsz, komfortosan érzi magát, vagy teljes zavarban van? Nézzünk meg 5+1 árulkodó jelet, amiből megtudjuk ezt állapítani!..
A magas szintű kommunikáció az élet számos területén juttathat Téged utcahossznyi előnyhöz másokkal szemben. Az emberi kommunikáció egy kimeríthetetlen terület, mindig van mit tanulni és mindig van hova fejlődni. Ebben  a cikkben bemutatok 5 olyan tippet, amelyek alkalmazásával sokkal jobb…..
Gyakran nem vagyunk őszinték magunnkal. Becsaphatjuk magunkat a párkapcsolati életünkkel kapcsolatban, hazudhatunk az egészségi állapotunkról, a magánéletünkről, ugyanúgy ahogyan a munkánkról is beadhatunk olyat magunknak, ami távol áll az igazságtól...