Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ebenezer Scrooge

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan is nevezzük az egyedülálló nőket, akik még gyerekeket is nevelnek? Lehetőleg maximum két szóban és úgy, hogy ne hangozzék hivatalosan? Az angolban valahogy frappánsabb a Single Mom, mint amire magyarul képesek vagyunk: az egyedülálló anya túl hosszú és hivatalos elnevezés, a leányanya nyilván…..
Szombat este végre kialakult az amerikai elnökválasztás végleges eredménye. Biden győzött, az öröm pedig hatalmas, mind a magyar ellenzékben, mind a nyugati mainstreamben. Ez teljesen érthető. Bár számomra erősen kérdéses lett volna, hogy elmenjek-e szavazni (ahogy 2016-ban is), valószínűnek tartom,…..
Ebenezer Scrooge 2020.11.09 21:00:25
@Rorschach:
Például 30 év után az első elnök volt, aki nem indított háborút?
Aztán lazán megkötött 5 arab-izraeli békét.
Tudod, miből egyért is Nobelt osztanak, ha az ember balliba...
Vannak arra utaló folyamatok, hogy a közeljövőben ez nem teljesen elképzelhetetlen. Az elnökválasztások utóbbi fél évszázadára visszatekintve, elsöprő többséggel az idősebb Busht, Reagant, Nixont választották csupán meg. A jelenlegi politikai megosztottság már ’90-es években kialakult, vannak…..
Ebenezer Scrooge 2020.11.09 11:19:08
@blah: Nem, jelen helyzetben a TE barátod lehet max, ha kéred a segítségét... ugyanis te állítottál valamit, védd is meg, ha tudod.
Ebenezer Scrooge 2020.11.09 11:48:02
@blah:
Oké, szóval lusta fasz vagy. Legyen.

Keresés a 3 kzulcsszóra, első találat, ami nem wiki: time.com/5556331/mueller-investigation-indictments-guilty-pleas/

Here’s an overview of all the indictments, guilty pleas and convictions resulting from Mueller’s investigation.

The Key Players

1. Russian troll farm: Charged with distributing Russian propaganda
-> Mueller’s most sweeping charges are unlikely to lead to any convictions.
2. Russian spies: Charged with stealing Democratic emails
-> These charges are also unlikely to ever lead to a trial in the United States.
3. Trump campaign chairman Paul Manafort: Sentenced to seven and a half years in prison for financial crimes
-> Ja, leültették, mert Ukrajnában ügyködött és ezért pénzeket kapott, amit elrejtett. Jogodan ül, ugye? Ugye?? Rákeresnél a kedvemért Hunter+Biden+Burisma szavakra?
4. Konstantin Kilimnik: Charged with obstruction of justice
-> Az igazságszolgáltatás akadályozása... Igen, ez aztán bizonyíték arra, hogy Trump maga az orosz medve. Nem véletlenül mondatták le...
5. Trump confidant Roger Stone: Convicted of lying to Congress
-> lying to Congress, tampering with a witness and obstructing a congressional investigation. Nagyon durva! Hazudott a kongresszus előtt és még a paplan alá is néha befingott. Szinte következik belőle, hogy Trump monnyon le!
6. Former National Security Advisor Michael Flynn: Pleaded guilty to lying to investigators
-> Mueller’s team asked for him to receive little to no jail time, a sign that they viewed his cooperation as helpful.
7. Former Trump campaign aide Rick Gates: Pleaded guilty to lying to investigators
-> Facing up to six years in prison, Gates pleaded guilty in 2018 to lying to investigators
8. Former Trump personal lawyer Michael Cohen: Pleaded guilty to tax and bank charges, campaign finance violations and lying to Congress
-> hozzá se szólok...

Nekem úgy tűnik, hogy amit te Trump elleni bizonyítéknak látsz, az mind csak adóelkerülés, eskü alatti hazugság és az ügyészekkel való megegyezések sora. Ez picsafüst és annak is elég szagtalan.
Lehet, hogy nem véletlenül mondta ki Mueller, hogy nincs alátámasztva semmiféle Trump elleni charge?
Ebenezer Scrooge 2020.11.09 13:47:54
@blah:
"annyit állítottam, hogy ne csináljunk úgy mintha nem történt volna semmi. ez vagy az hazudott fbi-nak, szövetségi bírónak, meg azért a tanúk befolyásolása sem egy olyan dolog ami cáfolná a dolgot. a kongresszus sem az adóügyeikről kérdezte őket, ahol ugye többen hazudtak ez elítéltek közül. nem véletlenül születtek meg azok az ítéletek. szóval továbbra sem állja meg a helyét, hogy nem történt semmi."

Nem tudom, hogy ezt hogyan magyarázzam el egy ballib agynak, mert szerintem itt kihívásokkal küzdötök, de megpróbálom: a bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot.
Illetve azt is fontos volna tudnod, hogy DE, az adóügyeikkel vették elő őket és a hazugságaik nem arra vonatkozta, hogy "Trump vajon konspirált-e? - Nem, becsszó! - Hazusz, itt a bizoníték! - Bocsi, hadd kössek vádalkút..."
Ha így lett volna, akkor má rég elítélték volna Trumpot.

Tudod, olyan ez, mintha én megvádolnálak egy cikkben, hogy gyerekeket baszol. Megindul egy brutál nyomozás, mert az ügyészség példát akar sttuálni. Rámennek a teljes környezetedre, az utolsó volt osztálytársadig bezárólag, de csak a nagyanyádat sikerül megfingatni néhány, a szomszéd családnak eladott almakompóttal, ami után elfelejtett adózni, és emiatt a nagymami kéri a felfüggesztett 40 napi börtötnt, ő mindent bevall. A tény, hogy "a nagymamit a környezetedből elkapták, vallott, bűnös és egyezséget akart" mennyire bizonyíték arra, hogy te gyerekeket baszol?
Érdekes kérdés?

"ez meg azért magáért beszél: The report concluded that the Internet Research Agency's (orosz troll farm ugye) social media campaign supported Trump's presidential candidacy while attacking Clinton's. gondolom ez csak úgy jófejségből történt."

Szóval valaki indított egy social media campaignt a clinton ellen?
1. Ez mennyiben más, mint amikor Trump és a pornós csaj, Trump és a "quid pro quo", vagy bármi, amit a média nyomatott?
Most döntsük már el, hogy lehete sározni a másikat vagy sem, de lne legyen már az, hogy a mondhatja B-re, hogy lófasz, de ha B mondja A-ra, akkor hű-de-rohadt-gyorsan-impacheljük, mert ez felháborító...
Amúgy meg Clintonné mit is csinált az emailjeivel? Az szamályos volt vagy eljárást kell lefolytatni?
De tutod mit, inkább erre felelj: Biden ellen kéne impeachment a "quid pro quo" ukrán machinációja miatt?

Nagy édi válasz lesz, már látom :)
        Az utolsó két napon a megbízható (B+ vagy jobb) kutatók mérései.        Pennsylvania:    Hét mérés. A legerősebbnek az 1862 likely voter (LV)-s tegnapi Siena College/New York Times Upshot (A+)   ahol Biden 6 százalékkal vezet. Ma a Monmouth University (A+) két modellt nézett meg 502 LV-n,…..
Ebenezer Scrooge 2020.11.03 16:23:54
@labrys: Drága vagy, de kurvára ijesztő magasságból szarom le a rám vetülő fény beesési szögét és a te érzéseidet is, testvérem :)
Ebenezer Scrooge 2020.11.03 17:42:52
@labrys: <3
Ebenezer Scrooge 2020.11.04 09:52:17
@jotunder: Mert igaz.
Bukja Pennsylvaniat, Wisconsint és Michigant és ezzel vége is. Már csak abban bízhat, hogy az antifax-légió erőből legyűri a világ legerősebb hadseregét, márpedig a legelső helyi milícia fogja felnyomni a seggükbe a sarlót és a kalapácsot is.
Ötödik epizóddal folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész eseményeit...
Ebenezer Scrooge 2018.05.23 15:30:47
@wkdsogkr: Az a legmegdöbbentőbb az egészben, hogy az első éved pont azoktól volt jó, attól a 4 szereplőtől, akikből 3.5-et elvettek, hogy a helyükbe léphessen a feministabosszú-pornó.
Ed Harris, fiatal Ed Harris, Anthony Hopkins és Bernard.
Helyettük van egy koválygó, jellegtelen, szöveg nélküli fél-Bernard és pár pincsikutyaként a sivatagban vonuló, istennőjét követő papucs(J.Marsden, R.Santoro és a többi töketlen gyáva).

És talán a legszomorúbb az egészben, hogy megint vannak benne olyan feldobott labdák, amiket a "hogyan kellett volna végződnie valójában"-mémgyárak máris használnak röhögve.
Pl az ostrom. Komolyan, ki talál ki ilyet? Automata fegyverekkel kimennek futkosni a nyílt térre...
Ebenezer Scrooge 2018.05.23 18:21:33
@rumosdioizukola: Nekem az első évadban mindkettő jelenetei tetszettek. Most az egyik nincs, a másik meg értelmetlen.
Tartok tőle, hogy ez a sorozat is átmegy hülyébe, ahogy a Walking dead tette.
Én támogatom a tüntetéseket, ha van értelmük. Sokakban szervezőként is részt vettem, a CEU-tól a Független Diákparlamenten át az Oktogonbázisig. Most is megértem, mert a sokkot közösen jobb feldolgozni, a külföld is látja, hogy még megvagyunk. Csakhogy a probléma maradt, ott lebeg a fejünk fölött: a…..
Ebenezer Scrooge 2018.04.18 21:00:39
@Balango: Ez egy kibaszott naiv kérdés volt.
Láthatóan nem képesek semmi mást elismerni, elgondolni, elképzelni, csak ami a pici buksijukban már ott van.
Felőlem tüztizzenek. Vihar a biliben...
Bár a jogorvoslati határidő még nem járt le, de minden szavazatot megszámoltak: végre érdemes megnéznünk, hogy a 2018-as választáson leadott voksok a korábbi választásokkal, elsősorban a négy évvel ezelőttivel összehasonlítva mit mutatnak az egyes pártokról. ..
Ebenezer Scrooge 2018.04.16 12:22:11
@inreallife: Én értem, amit mondasz, a pártok feletti européer emberek útja, stb.
A gond ezzel az, hogy szerintem az EU volt az, amelyik elsőnek kihátrált emögül.
Volt emögött az egész EU mögött egy nemes cél, egy elv, egyféle közö akarat.
Nos ebből mára alig maradt valami.
Képzeld el, hogy van egy lakóközösségetek és a szembeszomszéd meghív magához 30 embert, mert nagy a buli. Aztán látja, hogy hát nincs elég hely a meghívottjainak, szóval te, mint a lakóközösség tagja, köteles vagy átvenni tőle 5-6 embert... vagy ha nem, elkezd az erő hangján tárgyalni veled és netántán elzárja előled a közös fűtéscsövet.

Én is szeretnék ahhoz a 2004-es EU-hoz tartozni, de már csak egy 2018-as torz, de legalább valódi arcát mutató szörnyet látok, amelyik valóban Moszkvára hasonlít: parancsuralmi rendszerben szolgálják ki a szervezetei a fentről jövő politikai megrendeléseket.
Jobbnak érzem most azt az útat, ha az ország, sok-sok évtizednyi szolgálat után végre önálló lenne. Szimplán jobb alternatívának tűnik, mint ez a 2018-as EU.
Leginkább azért, mert a strukturális problémái, a fenyegető veszélyek meg fognak maradni: EURO, afrikai népességrobbanás, német dominancia, öregedő társadalom, brain drain, soha nem lesz érdekük, hogy minket felhozzanak a szintjükre, iszlám...

Szóval én hosszabb távon inkább a távozás mellett vagyok.
A NATO-ból nem kéne távozni, de az EU az dead duck.
Ebenezer Scrooge 2018.04.16 18:14:23
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nézd, abban még egyet is értek velük, hogy automatikusan kéne történnie egy újraszámolásnak a győztes kilététől függetlenül.
Azt is tartom, hogy kibaszott cikis ügyek estek meg több helyen is, noha közel sem lehet Fideszpárti csalásnak nevezni őket.
Pl. a kisebbségieknek adott extra szavazólap miatti egyetemes levonások és így masszív 0-ás pártlisták.
Gázul nézett ki a hirtelen visszaeső részvételi arány is, még ha meg is magyarázták.
A lerobbanó szoftver meg önmagában is vérciki.
Számomra egyértelmű, hogy át kéne állni a digitális szavazásra, de persze támadhatatlan rendszer nem létezik.

Szerintem vizsgáljanak ki minden ilyen panaszt rendesen és zárjuk le végre ezt az ügyet.
Újabb idegesítő gázsiegyenlőtlenségről jött infó, ráadásul most egy olyanról ami teljesen védhetetlen: Claire Foy színésznő, aki a Netflix The Crown című sorozatában két évadon át alakította II. Erzsébet királynőt, és volt abszolút főszereplője a szériának, kevesebb fizetésért dolgozott, mint a…..
Ebenezer Scrooge 2018.03.14 12:46:43
Te olyan hülye vagy Sixx, hogy lisztben kéne megforgatni...
De mondok akkor valamit, amin ezek után köteles vagy masszívan kiborulni és minimum 3 cikket várok a témában: Utazók
"A The Hollywood Reporter bennfentes információi alapján mindkét főszereplő hatalmas összeget kapott, ám óriási a különbség a kettejük gázsija között. Bár Chris Pratt sokkal több játékidőt és így munkát is kapott – az első majdnem félórában csak ót látjuk -, de „csak” 12 millió dollárt fizetnek neki, míg a sokkal nagyobb névnek számító Jennifer Lawrence gázsija már 20 millió és állítólag ővé a profit 30%-a is, vagyis több mint a dupláját kapja kevesebb munkáért."
Forrás:
port.hu/cikk/mozi/minden-amit-nem-tudtal-az-utazokrol/article-44053

Kibaszottul nem tetszik, hogy csak addig menő a fajtátoknak a kapitalizmus, amíg az épp a fasz jobbik végét jelenti. Tessék többet kérni és kész. Ja, hogy akkor a Foy nevét max a nagyikája ismerné továbbra is, mert azonnal ugrott volna a helyébe 32 másik jelölt a szerepre?
Te ehhez még a díjazáson méred le a teljesítményt? Röhej...
Ha díjat akarsz, csinálsz egy folgyatékos/néger/női/zsidó filmet és tartod a tenyered, de ha normális munkát csinálsz és nincs benne semmi SJW vonulat, esélyed sem lesz, főleg ha cisz-hetero-fehér-férfi is szerepel benne. És te ebben a kicsit sem elfogulatlan közegben akarsz méricskélni díjakkal?