Regisztráció Blogot indítok
Adatok
۝merta-X

0 bejegyzést írt és 2274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a válasz a foodpornra! Proli gasztro blog okádék étkekkel, ocsmány kajafotókkal és béna helyesírással. Ízelítőnek pár receptet változtatás nélkül bekopizok: denevéres leves dene vérel ketö szeméjre: fogni kel egy dene vért. xdDDDD leg ecerüb ha egy hármas horgot bele…..
Az ugató csokifiút úgy taknyán gyűrte sápadtarcú kollégája, hogy átment fókába. ..
Az NBC kiadta az első hivatalos képet a következő DC-s tévésorozatról, ami nem a Flash, hanem a Constantine. Ez az a képregény, amiből egyszer film is készült Keanu Reeves-zel, de végül nem lett belőle nagy durranás. A főhőst, John Constantine-t Matt Ryan játssza majd. A…..
Subba Subba Love Story 2014.02.14 15:46:43
Torz Reynolds két évig nyomult Stuart Chopper May nevű fickójával. A csaj akkorának képzelte a szerelmüket, hogy büszkén magára varratta: ő Csopper kurvája. A csávó ezen biztos jót röhögött a másik csajával, akivel közben párhuzamosan kavart. A félrekúrásra aztán…..
Tudom, hogy nem profilba vágó, de izéhozé, szerintem király és tuti volt már benne részed, mindkét oldalról. Köllő Ildikó kisfilmje. ..
Van az a pénz, amiért még az amúgy kopasz Laurence Fishburne-nek is korpás lesz a haja: gyaníthatóan egy szép összegért bevállalta, hogy leporolja a régi Mátrix-dzsekijét, felteszi az éjszakai napszemüvegét, és haknizik egy jót Morpheusként a Super Bowl-szünetbe szánt Kia…..
Megjött az első trailer az A&E dán sorozatfeldolgozásához, a Those Who Kill című krimihez, amiben Chloe Sevigny fog sorozatgyilkosok után menni, és ha az előzetesből indulunk ki, nem bánjuk meg, ha a március 3-án induló sorozatot bevállaljuk. Az eredetit nem láttuk, de…..
۝merta-X 2014.01.24 23:30:33
Ezzel kezdődött: Aztán kapott egyet és így folytatta: Remélem sikerül beköltöznie B)..
Subba Fel van véve!!!!!!! 2014.01.16 13:48:06
Nem baj ha nem beszélsz angolul, de az sem, ha igen, úgysem fogod érteni. Viszont ekkora jókedéllyel mikor találkoztál utoljára? Na ugye. ..
Subba Subba másnap: A fing 2014.01.11 09:27:00
..
۝merta-X 2014.01.12 10:44:31
AZt hiszem ezzel a videóval maxolták ki a csúcsig a GoPro kamera létjogosultságát. ..
Tessék, csak tessék, van itt minden az angyalszárnytól a lassítva hulló vércseppen át az őzgidáig, kommentekben várjuk a megfejtéseket. A második évad február 27-én érkezik, fuck yeah...
۝merta-X 2014.01.08 21:20:34
Subba Barlangrajz: Torzulás 2013.12.11 09:30:00
Minden nap kitenném, ha nem ugatnátok, hogy kiteszem minden nap.  ..
۝merta-X 2013.12.12 21:21:59
@Cyber punk: Te mint individuum szubjektíven kijelented a nagytöbbség izlését.

Szerintem meg szubjektíven ez baromira vicces mindenkinek, kivéve a retardáltakat.
Valaki egy eddig soha nem látott, fényesen izzó úszkáló valamit vett videóra a bristoli kikötőben valahol valamikor. Mivel a helyi egyetemről előrángatott biológus okosember se tudta megmondani, hogy mit is láthat, most az egész város, meg mindenki abba van, hogy ez egy…..