Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TotalTool

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbaképpen elindítjuk Második Műszak néven futó tematikus bloggyűjtő oldalunkat. Igaz most mint állandó mellékletünk, de terveink szerint szeretnénk ezt teljesen külön útra terelni. Ha meg akarod nézni akkor katt ide>> masodikmuszak.hu   Az egész alapja, hogy elkezdtük  saját…..
A tengerentúlon a World of Concrete szakkiállításon debütált a Hilti az új 20 Kg-os vésőgépével. Az újdonságán kívül egy ürt is betölt a TE 2000-AVR. A gép ideális a 10-15 cm padlóbetonok vésésére. Mostantól kezdve minden beton vastagság véséséhez megtaláljuk az…..
A Magyar úr Angliában sorozat újabb etapja indul a Furdancs Blogon, hazudnánk ha azt mondanánk nincs hozzá közünk. Angliában tengődő kollégánk egy nagy házba vágta a fejszéjét ,  a fúrás , faragáson túl bepillanthattok majd az angol iparosok szerszámhasználati szokásába, pl. választ kaphattok arra,…..
TotalTool Igazoltan távol 2018.01.16 23:03:14
Sokan kérdezték, hogy miért vagyunk ennyire csendbe azt utóbbi hetekbe. Az ok egyszerű és emberi, a blog fő témáit adó „Pajer Workshop” mögött megbújó Kristóf egy házfelújításba fogott január 30.- i költözési határidővel és igazából nem úgy halad, ahogyan kellene. Egy biztos, ez a projekt jó alapot…..
  A téma nem új keletű,  ezek a profi szintű hamisítványok már pár éve megjelentek a piacon, de úgy érezzük újra és újra fel kell rá hívni a figyelmet. A hamisítók termék palettáján már nem csak a STIHL láncfűrészek találhatóak meg, hanem az eredeti STIHL vezetőlemezek is megtalálhatóak. Figyelembe…..
 Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak, reméljük szerszámokban gazdag ajándékokkal lepték meg önöket...
Itthon még biztos, hogy várni kell, de Angliában már külön választották az építőipari gépeket a klasszikus és a Husqvarnára jellemző erdészeti-kertészeti gépektől. Magyarországon csak a vágógépekbe fut bele egy földi halandó, addig a ködös Albionba már robot bontó-, vágógépekbe és távirányítóval…..
...és az van rájuk írva, hogy Milwaukee. Esetleg az, hogy Hilti vagy  Dewalt, de azok még csak kicsit okosak.A netszerszám.blog segítségével fussuk körbe a témát. Bluetooth, Wifi, Cloud, RFID - egyikről se mondhatni, hogy bleeeding edge technológia. És mégis, csak két évvel…..
A Stanley Black&Decker az egyik legnagyobb szerszámgyártó a világon (a másik három hasonló óriás: Bosch, Apex Tool Group, Techtronic). A cég két névadóján kívül olyan brandek tartoznak a csoporthoz, mint például a Dewalt, Craftsman, Facom, Irwin. Érdekes belső információkat posztolt…..
TotalTool Megszűnik a HITACHI 2017.11.15 05:52:00
Azért lett ez a cím, mert ha azt írjuk, hogy 2018 októberétől a Hitachi megváltoztatja nevét és Hikoki -ra változik, a kutya nem olvasná el a bejegyzést.   íme a  cég hivatalos közleménye 2018 októberi hatállyal a Hitachi Koki Co., Ltd. márkaneve HITACHI-ról HiKOKI-ra változik ÚJ,…..
         Nyerj láncfűrészt, igaz csak makett, de brümmög, zörög és örülni fog neki a gyerköc. A Gépitélet kitöltői között 1-1 Stihl-Husqvarna  makett láncfűrészt sorsolunk ki.A nyereményjáték időtartama november 10. tól november 30.-ig.a facebook oldalunk kedvelői és a gépítélet kérdőív kitöltői…..
TotalTool Vissza a jövőbe 5.0 2017.11.08 05:06:00
Marketing cikk íráshoz nem igazán értek, főleg ha nem is fogtam  a kezemben a szóbanforgó szerszámot, de tagadhatatlan, hogy érdekes a téma, hiszen egyrészt tök jól néz ki, másrészt  technikailag is érdekel. Az ezzel kapcsolatos ismertető, lent a szürke dobozban megtekinthető. Az engem minősít, hogy…..
TotalTool Heti kedvenc rovatunk 2017.11.03 05:44:00
Ez a hét most nem okozott nagy meglepetést, teljes 10 pontos értékelést két gép kapott, egyik a  Makita DTD 152Z ütvecsavarbehajtó a másik a Bosch GDR 10,8 Li-ion, szintén ütvecsavarbehajtó , ez kisebb méret, így nagy összehasonlító tesztbe nem mennék bele, úgy is a közeljövőben lesz egy…..
TotalTool A heti kedvenc 2017.10.27 14:18:00
Az a héten is látszik,hogy az egyik fő mozgatórugó az egyet nem értés, azaz aki szembesült a múlt heti adatokkal és csóválta a fejét, hogy „ez nem igaz”, az gyorsan belelendült és elküldte a véleményét. Az is tényszerűvé kezd válni, hogy a kisebb márkák kedvelői  aktívabbak, mint a megszokott öreg…..
TotalTool A hét gépe 2017.10.20 14:00:41
A múlt heti sikerét a Lidl-s csavarbehajtónak azért egy kicsit kétkedve fogadtuk, de tiszteletben kell tartani az ítélkezők véleményét. Ezen a héten egyszerűbb a helyzet, a sokak által ismert, használt és szeretett gép lett a befutó, azaz a csak 10 pontot kapó (igaz megint csak egy lelkes…..
TotalTool A hét Gépítélete 2017.10.13 05:16:00
A hét egyértelmű győztese a Lidl/Parkside akkus ütvecsavarozója. Az igazságot megvallva ez most  abból adódik, hogy csak egy lelkes szeretője minősítette, csupa 10 ponttal.  ..