Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1sima1fordított

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 24-én megtartottuk az idei első, összefagyós, szeles, mindazonáltal szuperjó inkluzív piknikünket. Társaink voltak ebben a Vissza a Vadonba csapata, Szentendrén, akik egy olyan helyet hoztak létre, ahol mindenféle gyerek (és tulajdonképp felnőtt  is) megtalálja a boldogságát és…..
Egy sima, egy fordított 2017.10.31 00:27:00
Minden úgy kezdődött, hogy 2013-ban elindultunk MagikMe-ként, és játszótér forradalmasításba kezdtünk. 2015 ősze óta 42 játszótéren van már kint MagikMe játszóeszköz: Pillangó vagy Bucka. Velünk együtt tényleg elindult valami, lehet, hogy csak a mi fülünk van kihegyezve az ügyre, de mintha az…..
Na, hát ha már ennyit meséltünk elvekről,  életfilozófiákról, és nagy jövendő célokról, elmeséljük azt is, hogy konkrétan miket csináltunk mostanában. Először is a tím gyors bemutatása: Györgyi - a gyógypedagógus - szomatopedagógus és logopédus, tapasztalt sima anya Flóra - a kommunikációs, a…..
Az Egyesület az Inklúzióért és az Egy sima egy fordított blog  innen ered, ez az eredőnk, az a start. Olvassátok régebbi életünk szemelvényeit, ha kedvetek van egy olyan világról olvasni, amikor még nem, vagy alig léteztek befogadó jászótéri eszközök. ..