Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suzukis

19 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már nem akartam a blogomba irogatni, de az előbb történtek meglehetősen felkavartak. Adott egy parkoló (Veszprém, Stadion köz), ami egyirányú, és "ferdén" lehet benne parkolni. Én is ezt tettem, amikor tolattam ki a helyemről, egy fekete Mercedes ML világítás nélkül…..
No, a hétvégén autókáztunk egyet az M7-es autópályán. Összesen 582 km-t tettünk meg a 3 nap alatt, és olyan 35 liter benzinünk fogyott el. Ez kábé 6 literes átlagfogyasztást jelent, ami nem rossz egy 15 éves Swiftnél, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy én elég intenzíven…..
Egy Suzukis naplója Olajcsere 2008.11.10 13:05:00
Túlvagyok életem első - félig-meddig - sajátkezű  olajcseréjén. Az érettebb (15 éves) Swiften végeztük el "apósommal" a beavatkozást. Nem olyan egyszerű ez a dolog, mint először én azt gondoltam. Nem árt tudni, milyen olaj kell a gépbe. Eddig a Mol által…..
Egy Suzukis naplója Archív fotó 2008.09.29 19:13:00
Azért archív, mert még a nyár folyamán csináltam a képet Olaszországban. Kb 4-5 percet állt a buszunk a kereszteződésbe, mivel a mögöttünk haladó Audi egyszer csak előzni kezdett, viszont jöttek szemből is, mögöttünk hosszú sor állt, és balról is elállta egy busz az utat,…..
Annyi inger ért a hét első felében, hogy nem is tudom, hol kezdjem. Nos, a legjobb talán az lenne, ha időrendben haladnék, úgyhogy kezdem a vasárnapi visszaúttal. Dirket későn (délután 6-7 óra körül) indultunk, hogy ne a Pest felé tartókkal zötykölődjek a 7-es főúton. Nem is…..
Egy Suzukis naplója MotoroSOKK 2008.08.25 00:04:00
KOmolyan mondom, nem értem a motorosokat. Persze, nekik is közlekedni kell, ahogy a négykerekű autósoknak is. A különbség csak annyi, hogy hogy egy autós nem hajt(hat) végre olyan manővereket, mint kétkerekű társaink. Ami a mai nap után számomra nyilvánvalóvá vált: a motorosoknak…..
Az Autópiacban olvastam, hogy az úja Alto lesz az egyetlen Suzuki 2 millió HUF alatt. Gondoltam, ez érdekes, mert a régi is annyiért van, és akcióban esetleg lehet találni fapados Ignist is. Közben persze kiderült, hogy nem. Ugyanis az Ignis eltűnt a suzuki.hu weboldalról, már csak a…..
Egy Suzukis naplója Hűtlenség 2008.08.11 10:59:00
Minden a nyaralással kezdődött. Menjünk közös autóval, kevesebb üzemanyag, kevesebb autópályadíj. Persze, ha közös autó, akkor legyen a nagyobb, a Passat. Természetesen ez egy metálfekete, üzletemberes/politikusos Passát volt, bőr ülések nélkül, manuális klímával. A tulaj…..
Na, ilyen autókat kéne gyártani a Suzukinál...Erről a modellről azt lehetett olvasni, hogy ez lesz az Alto utódja. Az Alto mellesleg egy olyan autó, amit egy felelős gyártónak nem lett volna szabad felvállalni még itt Magyarországon…..
autózz! Merci ül a fűben... 2008.07.24 06:15:00
Csak nagyon-nagyon ritkán merünk parkolós sztorit, fotókat kitenni, mert imádott látogatóink egyből vérszemet kapnak és jól megtömik a postaládánkat szabálytalanul parkírozó autók fényképeivel elképesztő mennyiségben. De most összeszedtük a bátorságunkat és elétek…..
Ma blogolós kedvemben vagyok, úgyhogy letöltöttem a telefonomról a képeket, amiket már jóideje terveztem ide felpakolni:Ami alant kis barna kartonpapír ott látszik, az biztony egy magyar rendszámtábla...Épp a Balaton felől jöttünk, és estefelé elég sok bogár kiterült a…..
Splash, szebb és csobb.Előszőr azt olvastam a reklámtáblán, hogy szebb, és olcsóbb. Nem is értettem nagyon, ahogy az eredeti reklámszöveget sem. Nem tudom elképzelni, hogy melyik autónál szebb, ennél kevés rusnyább gép közlekedik a magyar utakon. Persze azért vannak bőven:…..
Nem tudom, velem van-e a baj.Talán üldözési mánia lett úrrá rajtam, de úgy érzem, egyre több atrocitás ér vezetés közben, ha a Suzukival megyünk valahová. A hétvégén egy viszonylag széles utcán történt az alábbi eset: Haladok az úton, a szemközti sávban végig parkoló…..
Tegnap araszolgattam vissza a Forma 1 után Siófokról Veszprémbe. Lehet, hogy kezdenek kialakulni az úgynevezett "tipikus Suzukis" magatartásformák nálam is vezetés közben. Zavar, hogy a pirosnál beáll elém/mellém két motor (UKB-051) és ostoba társa, aki valami tangás…..
  Igazából mi, vevők vagyunk a hülyék: elhisszük, hogy egy tízéves, középkategóriás dízelautóban lehet 125 ezer kilométer. Nem lehet. Vélemények az azonos című publicisztikáról...
Durva, hogy mennyi atrocitás éri mostanában a Suzukisokat. Kicsit kezd olyan érzésem lenni, mintha vadásznának "ránk". Főleg a régebbi Swift & Swift Sedanok kerülnek célkeresztbe. Lassan illene összegyűjteni azokat az autómárkákat, autótyípusokat, amikben…..
Már a jövő sem a régi. A reggeli posztom címe visszaköszönt egy órával később a KEDVENC blogomon. Amiben az a vicces, hogy nem is nézte meg senki a blogom délelőtt. Kicsi a világ, nagy az Isten állatkertje, és tele van véletlenekkel...
No igen, a legtöbb gond a Suzukikkal az, hogy nem éppen a legmasszívabb autók, ezért nem érdemes letarolni vele betonoszlopot, kukásautót, vagy Daewo Matizt sem, mert általában alulmarad a magyar-japán csodagép. Mint ahogy tette ezt tegnap este egy Ignis-es márkatárs, akinek sikerült…..
Nem lehet mindneki gazdag és sikeres, és főleg nem birtookolhat bálnábbnál bálnább méretű Audikat. De nem is kell, így van ez rendjén. Ha mindenki Audival járna, nem lenne Státusszimbólum. Valahogy nem tudok olyan gyorsan menni a Suzukival, hogy egy Audi mögöttem tudjon maradni.…..
Gondoltam, rákeresek kedvenc blogomon a Suzukisokra, milyen megnyilvánulásokkal öregbítik ezek az autótulajdonosok a márka hírnevét. Bár a márkanév nem szerepelt a címkék között, mégis könnyen megtaláltam az erre az állatfajra vonatkozó leírásokat a 'Sztereotípia' címke…..