Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beátrisz

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IQfitnesz.hu A Sportrasszizmus 2019.09.24 06:00:00
Ha kalapácsod van, akkor mindent szögnek fogsz látni. Egy erőemelő el sem tudja képzelni, hogy valaki miért futkorászik órákat. Mások a többezres tömegben együtt futva Budapest közepén, azt nem értik, hogy miért válassza valaki a tanga-risza testépítést, mikor futhatna is hetente több tíz…..
Amikor rájössz, hogy a barátnőd szüleinek mosolya soha nem volt őszinte, a legjózanabb döntés, hogy lemondod a közös nyaralást. Posztolónk így tett, és nem tudja, hogyan tovább. Szereti párját, és nem akarja elveszíteni a szülei miatt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
„Volt egy évekig tartó, komoly kapcsolata egy nálam is évekkel idősebb férfival. Nemrég szakítottak, Gabi lépett ki, mert korlátozva érezte magát az idősebb és féltékenykedő ex mellett. " - a szerelem nincs se időhöz, se életkorhoz kötve, az csak jön és letámad, hirtelen,…..
Posztolónk szerint az az elv, amikor a nők folyamatosan kikérik maguknak, hogy ne már a testük alapján azonosítsák őket, hatályát veszti, amikor bizonyos célokért vetik be. Jelenleg egy olyan csajjal levelezik, aki nagyon kíváncsi és nagyon rejtőzködő.   Ha esetleg nem…..
„Ha olyan helyre megyünk, ahol férfiak is vannak, és nem ismeri őket, 1 óra múlva kiveri a hisztit, hogy ő menni akar” - A kapcsolat szépen indult, majd lassan bekúszott a féltékenység és az irányításmánia. Posztolónk egyre inkább kifelé tartana ebből a dologból, mert néha…..
Beátrisz 2019.06.17 18:03:36
@Captain Admin: milyen irreális elvárásai vannak a csajnak? hol írt ilyesmit? az utazás, kirándulás az szerinted irreális elvárás? pláne mai szinten? neked irreális kimenni angliába egy hosszú hétvégére? vagy elmenni kirándulni egyet a pilisbe, lemenni csobbanni a balcsiba?
Beátrisz 2019.06.17 18:24:45
@Captain Admin: az utolsó kérdésedre a válasz az, hogy egyik se volt hülye az elején, 16 évesen jöttek össze vagymi. azóta felnőttek, értek. a pasi megállt a fejlődésben, a csaj meg még fejlődne. a pasija lemarad, ebben nem a csaj a hibás. abban se hogy ez a kapcsolat tönkre fog menni is a pasi a hibás egyedül.

a csaj elképzeléseinek megfelelő pasik az ugynevezett normális pasik. ezek hozzád képest játszanak más ligában, nem a csajhoz képest :D feltéve ha egy átlagos külsejű normális csajról van szó és nem egy bálnáról.

az első mondatod hülyeség. ennyi erővel neked is meg egy csomó pasinak lenne csaja mert ezt kb bérből fizetésből élő pasik meg tudják adni. csak az a baj nektek nem ez hiányzik, hanem ennél sokkal fontosabb dolgok :)
Beátrisz 2019.06.17 18:44:19
@Captain Admin: húha, 24 éves a csaj. már öreg szegény. jó hogy bottal nem jár :DD
Amíg a csávónak nem volt állása, behúzta fülét-farkát, de amikor fordult a kocka és a barátnő került szorult anyagi helyzetbe, nagy mellénnyel napi szinten emlegeti fel neki, hogy mennyire hálásnak kéne lennie. Plusz a háttérben még egy új haver is van, nőgyűlölő eszmékkel,…..
Beátrisz 2019.06.13 08:33:13
@Captain Admin: inkább maga alá választott egy gyökér pasit. ő ugyanis normálisan állt a kapcsolathoz. egy hibája a posztolónak hogy nincs elég önbizalma és nem hajította még ki a pasit.
„Ha szakítani akar, elvárnám tőle, hogy legalább olyan nyíltan megmondja, mint az ilyen-olyan véleményeit szokta” - Levélírónknak semmi tapasztalata nincs abban, hogy mi a teendő, amikor valaki szünetet kér. Azt sem tudja, mit jelent, és mennyi ideig tarthat a dolog. Vagy csak…..
Beátrisz 2019.06.07 11:10:34
@Kritikus Intrikus: megszólaltál a lyukból kedves gödör? megnézném azt a pasit. egyébként nem gyúrok pasira mert már van.
Beátrisz 2019.06.07 11:21:35
@Kritikus Intrikus: tudjuk te azért vagy ilyen frusztrált mert puncid eddig csak képen láttál vagy sokat kellett nagyon fizetni érte XD
Beátrisz 2019.06.07 11:38:04
@Kritikus Intrikus: te a férfiszerepet is max eljátszani tudod csíragyerek
Némileg szembemenvén az ellenzéki fősodorral nem érzek igazán nagy kataklizmát abban, hogy miközben tudvalevően az internet egyharmada pornó, és ennek ellenére a szülők többsége simán odaadja a gyerekei kezébe, ráadásul úgy, hogy a most meglévő fura információs szakadék miatt vélhetően a gyerek már…..
„Egyszer az asztalon hagytam a mobilomat, és mire visszajöttem, ő lazán nézegette. És amikor elvettem tőle, megint az lett, hogy kifakadt, hogy titkolok valamit” - Miután a pasihisztinek teret engednek, kevés nő tudja már Férfinak tekinteni a barátját, és ha mindez masszív…..
Beátrisz 2019.06.05 13:06:10
@Captain Admin: "Ezt nem az alacsonyabb rendű lény dönti el."

majd pont te fogod eldönteni mi? aztán mitől lennél te magasabb rendű bárkinél? még a férfiak között is csak gyíknak számítasz maximum. eljönnél velem edzeni a negyedénél befosnál. elbaszott házasságodon kívül max a nedves álmaidat tudod felmutatni. nárcisztikus gyökér.
Beátrisz 2019.06.05 13:07:06
@Captain Admin: azt te mikor mernéd nekünk megmutatni a valódi arcod te kis csíra?
Beátrisz 2019.06.06 11:11:01
@Daenerys Targaryen: nem, ő kifejtette fentebb hogy a nők alsóbbrendűek. tehát nem pont egyforma a kiindulópontunk. viszont az igaz, hogy a kapcsolatok nagy része elég rossz, mert kevés a lelkileg fejlett szinten lévő ember. sok csökött szar van mint pl captain admin is.
Levélírónk arról panaszkodik, hogy a barátnő barátnője - aki kifogott egy gazdag férjet magának -, igen rossz hatással van a csajára, mert amit az a nő kisajtol a férjéből, azt ő is szeretné, vagy legalábbis hasonló jókat. Bár a pasi mindent megtenne párjáért, azért…..
Beátrisz 2019.06.04 13:33:15
@Captain Admin: jól kell házasodni és nincs probléma :)
Beátrisz 2019.06.04 13:43:18
@Captain Admin: a kapcsolatok alakulásáról 90%-ban a férfiak tehetnek, szóval felesleges a nőket okolni bármiért is.
Beátrisz 2019.06.04 13:44:56
@Captain Admin: amúgy persze, ezek az apukák nagyon boldogan foglalkoznak a gyerekükkel, általában hetente-kéthetente két napot XD csak az nem gyerekkel való foglalkozás hanem hétvégi apukaság.
Slow Motion Minden punci szép! 2019.06.02 10:21:36
Provokatív és figyelemfelhívó címet választottam, hogy elérjem és átüssem a figyelmi küszöböt. Ez az írás nőknek és férfiaknak, fiataloknak és öregeknek, hétköznapi (laikus) személyeknek és szakembereknek (orvosok és pszichológusok) egyaránt szól, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek a női…..
„Tiszteletben tartom, ha néhány hétvége a haverozásról szól. Én már nem tartok vele, ha biliárd nap van” – A barátnő azon túl, hogy elhanyagolva érzi magát, tagadja azt a vádat is, hogy szánt szándékkal ki akarná szakítani párját a baráti társaságából. Ők nyilván…..
Beátrisz 2019.06.03 16:08:33
@Captain Admin: " Magasról leszarjuk, hogy ti mire vágytok, mi kell nektek."

ezért nem is volt még normális kapcsolatod sosem egyetlen értelmes nővel se. akiket te meg tudsz fogni azok az un. két lábon járó világfájdalmak.
Beátrisz 2019.06.03 16:42:02
@Captain Admin: aztán hol érdekel engem mit mondasz te látatlanban te szerencsétlen? én meg látatlanban azt mondom hogy otthon álmodozol a számítógéped előtt maximum a jó nőkről, pár szerencsétlent sikerült megfektetned aztán azt hiszed te vagy az atyaúristan.
Beátrisz 2019.06.03 16:59:48
@Captain Admin: csak egy kis osztás hogy tudd hol a helyed
„Esetenként képes vagyok kilépni a szerepemből, de állandóan anyává, vagy nevelőnővé lenni nem akarok felette” - Mert jelenleg most így áll a helyzet. A pasi Xbox-függő és trehány lett, aki a barátnőjét hol bionaptárként, hol cselédnek használja.   Ha esetleg nem…..
Beátrisz 2019.05.31 08:02:42
@Womb Raider: "egyre kevesebb a férfi, egyre több a nagy, hímnemű gyerek."

egyetértek, sajna a pasik 70%-a ilyen, a maradék 30-ból meg 20% már elkelt.
Beátrisz 2019.05.31 16:27:24
@Kritikus Intrikus: ja hogy te ezek közül tudsz meríteni? sajnálom :)

amúgy mondottam volt valahol hogy a nők 100%-a tökéletes? nők között is sok az igénytelen, golddigger, stbstb. szerintem olyan 50% lehet a jó nők és a nemjó nők aránya. bőven jut minden jópasinak jó nő. a többi pasi meg hadd sírjon csak mint te is. jó nőért tenni is kell.
Beátrisz 2019.06.03 11:04:55
@Kritikus Intrikus: na és te kinek a táborát erősíted te szerencsétlen?
  Senki sem bújhat ki a saját bőréből; kutyából nem lesz szalonna; s hiába csókolgatja bárki, a csúf béka sem változik soha daliás királyfivá. Nincs mit tenni, minden eleve elrendeltetett... Kétségkívül létezik ez a lehangoló világlátás, s nem csupán a közmondások világában, de tíz emberből…..
Beátrisz 2019.05.31 13:15:43
@acycloren: értem, de nem értem félre szerintem. ezek szerint még sose volt olyan nő aki a társad is lett volna egyben, nem akartál mellette másik nővel szexelni és hosszú távra terveztél volna vele?
Beátrisz 2019.05.31 13:24:47
@Zabalint: @G. Nagy László: a kövérség mint ideál a nőben mindig az adott csoport táplálékszerzési lehetőségeitől függ. a pestisjárvány után például mindenki a kövér és a terhes nőkre izgult. minél kevesebb a kaja, annál inkább a kövérebbet látják szexinek, és minél több annál inkább a vékonyabbakat.
Beátrisz 2019.05.31 13:25:58
@Zabalint: ami nem volt nehéz, lévén az a csoport ami képes volt kommunikálni vadászat közben, előnyt szerzett azokkal szemben akik nem.
Meglehetős vihart kavart a magyar énekes, amikor legutóbb a brit fővárosban járva a koncertje előtt készített egy kisfilmet, amiben (hogyan is fogalmazzak finoman) eljátszott a Bécsbe látogató Lázár János tovább butított verzióját. Miként vélekedik minderről egy 8 éve…..
Két olyan emberen, akik homokba dugják a fejüket, nem lehet segíteni, legyen a problémájuk bármi. Ha valami gond támad a kapcsolatukban, inkább elmenekülnek előle, és nem tesznek mást, legfeljebb élvezik, amikor jó. Kissé kusza eszmefuttatás a kapcsolatok…..
Beátrisz 2019.05.24 10:03:43
@borzlány: van sok önismereti meg pszichós könyv, meg házassági tanácsadós, párkapcsolatos is rengeteg, szerintem több is mint ahány kutyatartós. a kutyatartást se tanítják az iskolában. annál jobb a párkapcsolat, minél fejlettebb a két ember lelkileg. a lelki fejlődést viszont nem lehet nagyon erőltetni, vagy akar valaki fejlődni, vagy megreked valahol. szerintem nagyon sokan megrekednek, gyerek szinten élik végig az egész életüket, sose lesz igazi párkapcsolatuk, csak együtt levés/élés valakivel.
Beátrisz 2019.05.24 10:55:28
@borzlány: senki nem tiltja meg senkinek hogy könyvet vegyen a kezébe. nem sajnálom azokat akik nem vesznek, ha nincs igényük rá, nem kötelező.

@Womb Raider: hasonlókat írnak általában, de pár könyvől már lehet szűrni hogy melyik a jobb amelyik érettebb embereknek, meg melyik amelyik inkább debileknek szól. sajnos a legtöbb az átlag degeneráltakat célozza, szóval sok újdonságot általában nem tartalmaznak egy normális ember számára. de lehet találni jókat.
Beátrisz 2019.05.24 20:35:34
@Womb Raider: nem tudom, kevés könyvben beszél a szekértő a saját magánéletéről :) amúgy miért ne mondhatná egy dohányos hogy a cigi káros? :)
A KSH legutóbbi adatait, amelyek szerint külföldről többen jöttek haza, mint amennyien kimentek, a ballibek és Orbánék egyéb gyűlölői próbálták úgy beállítani, mint álstatisztikát, álhírt, az EP-választás előtti hazugságot stb. A külföldi adatok azt mutatják, hogy valójában több magyar van kint,…..
Senki sem néz pornót - ez köztudott és nyilvánvaló -, ám mégis, ez a mostohán kezelt iparág a bevételeket tekintve az egyik legjobban jövedelmező terület. Készült is néhány óvatos felmérés annak kapcsán, mely fajtáira lenne a legnagyobb igény, mely tartalmakra keresnek rá a hölgyek, illetve az…..