Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkellnemzetivagta

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke Deutsch Tamás EP-képviselő társaságában moralizált ma Békéscsabán, a Kisgazda Polgári Egyesület országos gyűlésén. A NOL tudósítása szerint Kövér így beszélt: „Ha az a kétmillió ember, aki hosszú évek óta a…..
  Bayer vs. Cser-Palkovics deathmatch izzaszthatja most a jobboldali főket: egy minapi erdélyi történet kapcsán két teljesen ellentétes álláspont késztetheti heves fejvakarásra azon milliókat, akik feltétel nélkül hisznek mind Orbán Viktornak, mind Bayer Zsoltnak. De akkor kinek…..
Mandiner blog ProgramMan 2009.02.17 08:21:00
 Aki azt várja, hogy most zsigerből jól lehúzom Gyurcsány Ferenc hétfői tévés beszédét, csalódni fog. Nem volt azzal nagyobb gond, pontosabban a formai részével nem. A beszédhez elég jól ért a miniszterelnök; ehhez és új programok meghirdetéséhez. A teljesség igénye…..
nemkellnemzetivagta 2009.02.17 17:47:19
@medve2: cser-p. andrás frizurája pedig arrafelé mutat
 Sok bírálatot kapunk amiatt, hogy cseszegetni merünk jobboldali politikusokat, közszereplőket, médiumokat is, s ezzel veszélybe sodorjuk a Jobboldal Végső Győzelmét, és elősegítjük a gyurcsányizmus fennmaradását. Legutóbb az jelentett komoly problémát egyesek számára,…..
nemkellnemzetivagta 2009.02.16 20:46:21
@malacka69 az édentől keletre...: jaj, haggyuk már ezt a ki sért kit nyafogást. felnőtt emberek vagyunk egy felnőtt nyilvánosságban. szerintem a verbális agresszió minden formája megengedett. kit érdekel? sértődjenek meg. sértődjön meg a sumér hitű nagynéném, meg a kedves szentfazék doktor bácsi, meg mindenki. de tényleg.
nemkellnemzetivagta 2009.02.17 17:38:08
@Mr Falafel: miért pont egy év múlva?
 A Frankfurter Allgemeine Zeitung internetes kiadása  nemrégiben remek leletanyaggal lepte meg olvasóit. Olyan fotósorozatot mutatott be a lap, melyen egy 1988 óta lakatlan lipcsei lakás ottfelejtett berendezési tárgyait és az akkori hétköznapok fogyasztási cikkeit láthatjuk.…..
nemkellnemzetivagta 2009.02.15 16:21:51
@Francois Pignon: én is így gondoltam, francois: "mentség".
nemkellnemzetivagta 2009.02.15 16:57:30
@Gasper: nemcsak tisztázó nincs, de olyan film se nagyon ami arról szólna, ami most van. az elmúlt 20 évben is volt egypár sztori. mindegy ez már OFF. viszont az tényleg furcsa, ahogy az ndk seperc alatt eltűnt. huss. mintha soha nem is lett volna.
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
nemkellnemzetivagta 2009.02.10 14:32:03
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
nemkellnemzetivagta 2009.02.09 23:22:40
thesurrealist.co.uk/slogan.cgi?word=BKV

jó szórakozást. (a kedvencem: get BKV.)
Mandiner blog Hát élet ez?! 2009.01.06 07:01:00
 Történjen bármi a nagyvilágban, úgy tűnik, a Közel-Keleten sohasem zárják el a vércsapokat. Most éppen torz mosolyú kislányok, féllábbal üvöltő katonák, szénné égett öregemberek pumpálják vérüket a nagyvilág tévécsatornáinak képernyőire. Miért is? Elemzünk,…..
nemkellnemzetivagta 2009.01.06 10:42:17
@tevevanegypupu: ön rátapint lényegre. két nép, két állam egymás mellett élése nem könnyű, de nem is akkora varázslát, máshol, mások sokszor megoldották már. szerintem is az a kulcs, hogy allah és jhvh, vagy ki, ill. akik őket képviselik, ezt nem akarják. mindkét oldalon vallási fanatikusok blokkolják a békét, mert egy racionálisan kikalapált, viszonylag békés együttlétezéses konfigurációban nem lenne helyük.
 Hiába történt velem mindenféle szép és jó az ünnepek alatt, mégis gyűlölködéssel és árokásással kezdem az idei évet. Egy orosz blogon, magyarul író blogger bejegyzésében találtam ezt a húsz évvel ezelötti Grósz Károly beszédet. Öröm nézni a kétségbeesett…..
nemkellnemzetivagta 2009.01.04 21:05:43
www.hirszerzo.hu/cikk.orban_polgari_kormany_alakul.92685.html
most aszondja OV, hogy ők nem láttak a színfalak mögé 90-ben, hogy milyen alkuk köttettek. szeretném elhinni, de szerintem hazudik.
 A Google Life-fotógyűjteménye továbbra is kiapadhatatlan forrást jelent a fényképezett történelem rajongóinak. A magyar történelem legszomorúbb 18 évéről szóló összeállításom után nem kevesebbre, mint a világtörténelemre fókuszáltam, egy-egy érdekesnek tűnő…..
nemkellnemzetivagta 2008.12.15 14:46:57
Az az érdekes a reklámokkal kapcsolatban, hogy ha megkérdezünk valakit arról, szereti-e a őket, szinte azonnal elkezd belőle ömleni az epe, és talán csak a politikusokról tudna nagyobb indulattal beszélni. Ehhez képest az a tapasztalatom, hogy ha fordítva teszem fel a kérdést, vagyis…..
 A hazai állapotokról szóló Ilyen ország pedig nincs sorozatunk után elindítjuk az Ilyen szomszéd pedig nincs szériát is. Szlovákiából abszurdabbnál abszurdabb, elkeserítőbbnél elkeserítőbb hírek érkeznek arról, hogy hogyan bánik az ország az ott élő magyar…..
nemkellnemzetivagta 2008.11.19 18:24:35
 Holnap 19 órától tartjuk a Jobbklikkel és a Konzervatóriummal közös Konzílium sorozatunk első eseményét Budapesten, az Aranytíz Művelődési Központban (V. kerület, Arany János utca 10.). Úgy beszéltük meg, hogy a bemutatkozáson túl mindenki feltesz néhány kérdést,…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
 Aki ismer, az tudja, örök optimista vagyok, ezért most azt venném számba, mi lehet a jó a kiélesedett magyar-szlovák viszályban. Mert minden rosszban van valami jó.  1. Talán több magyar állampolgár megtanulja, hogy élnek ott magyarok. Talán kevesebb olyan jelenet lesz,…..
Mandiner blog Egy képviselő ára 2008.11.18 07:41:00
 A Budapest Analyses egy korábbi elemzéséhez kapcsolódó Heti Monitorban idézi az ukrajnai Pravdát, ami az esetleges előrehozott választások pártkampány-büdzséit próbálja felbecsülni:  Ahhoz, hogy egy politikai erő a parlamentbe jutás reményében induljon az újabb…..
Mandiner blog Dugjunk kínaiul! 2008.11.14 12:01:00
 Lezajlott a gazdasági csúcs, nyakunkon a válság, néger az elnök és hőbörögnek a szlovákok, úgyhogy épp itt az ideje, hogy valami komolyabb témával foglalkozzunk, nevezetesen a Ming-kori kínai képes pornóirodalommal.  A helyzet az, hogy a közhiedelemmel ellentétben a…..
Tibivel nem hittük volna, hogy ilyen hamar megtaláljuk az elveinkkel szimpatizáló kemény magot, ezúton is köszönjük, hogy olvastok!Ugyanakkor elég sokan vetettetek fel kérdéseket és szóltatok be, például:  Csúszkálunk a rossz ízlés, a tahóság és a modorosság között. //…..
nemkellnemzetivagta 2008.11.14 19:41:55
 Gyurcsány Ferenc és Robert Fico a két Komáromban találkozik, s a város egyik részéből együtt sétálnak át a másikba, szóltak a tegnapi hírek. Nem telt el 24 óra, s a kormányszóvivő kénytelen volt korrigálni: mégsem sétál át a két kormányfő a határon, a találkozót…..
Mandiner blog Barack for Obama 2008.11.12 12:01:00
Egy kedves blogger kollega korábbi megjegyzése szerint Obama győzelmében alighanem az a legborzalmasabb, hogy kis hazánkban meg fognak szaporodni a keresztnevével kapcsolatos szóviccek. Nos, azt hisszük, megtaláltuk a műfaj legalját, a PES (Party of European Socialists) magyarországi…..
nemkellnemzetivagta 2008.11.12 13:13:21
nemkellnemzetivagta 2008.11.12 13:46:27
„Szlovák tévéseket köptek le a szurkolók” - állt az Index címlapján szombat délután, míg a Hírszerző „Köpdösés, lökdösődés, »Vesszen Trianon!«” címmel próbálta felkelteni az olvasók érdeklődését. Mindezt annak kapcsán, hogy a magyar…..
 Tisztelt Rogán Antal Polgármester Úr!  Hittünk benne, hogy politikai véleménykülönbségeink ellenére is vannak közös értékeink. Hittünk abban, hogy bizonyos közös normákat egyikünk sem fog áthágni. Most azonban le kell számolnunk illúzióinkkal.  Ön az…..
 Vagy mondjuk Szaniszló Ferencből brüsszeli konzul? He? Mindketten nagylátószögű, szorgos médiamunkások. Szóval lehet-e? És itt most nem arról van szó, hogy a kedves, olykor kifejezetten szórakoztató állampolgár pajtásoknak nem kívánom a fincsit, csak aztat firtatnám, hogy…..
Nyájas Olvasóink!Modor Tibiék párnapos hiátuszra vonultak, de újult erővel térnek vissza a világháló nyilvánossága elé. Nagyon örülünk a számtalan ötletnek - a kellő időben mindegyiket fel fogjuk használni :-) Ezúttal nem egy meghatározott téma köré fogjuk csoportosítani…..