Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitypangangngg

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az anime az animation szó rövidítése. A rajzfilm általános megnevezése Japánban, a szigetországon kívül a japán stílusú rajzfilmek összefoglaló neve. A műfaj egyébként több korosztályt is megcéloz, nem csak a gyerekeket, rengetek olyan anime van, ami kifejezetten felnőtteknek szól. (Nem a pornográf…..
Kis Róka Csaba, 1981-ben született Székesfehérváron. 2007-ben diplomázott a Magyar Képzőművészeti Egyetemen. Aki látott már Kis Róka Csaba festményt, biztosan nem felejti el egykönnyen. Az utóbbi tizenhat évben, semmihez sem hasonlítható, bizarr stílust hozott létre, romantikus és barokk festészeti…..
A Jónagykanál szerkesztői csapata a hétvégén szabadságra ment, így nem készültek új posztok, viszont van két jó hírünk is.1: A héten négy új olvasnivalót kaptok tőlünk2: Friss poszt hiányában egy csemegét kaptok, 10 órán keresztül hallgathatjátok a következő mixet. Enjoy!..
Jónagy Kanál Newcastle 2017.11.20 18:29:21
Hűvös novemberi reggel volt, amikor apám bejelentette, hogy ma este vendégünk érkezik. Kishúgom örömében körbetáncolta az asztalt. Ritkán jártak nálunk vendégek, s mivel húgom beteges gyermek volt, mi sem nagyon hagytuk el a házat. Születése előtt apám rendezte a városban a legszebb bálokat, s…..
  Végig húzta bal mutatóujját, az álla bal oldalán. A fülétől kezdte a mozdulatot, és az állcsúcsán állította meg. Fejét közben felfelé szegte, tekintete pedig élesen metsző lett. Láttam rajta, hogy felidegesítettem. Hevesen lejjebb engedte a kezét, és egy erőteljes szemöldökráncolás közepette…..
Jónagy Kanál v a n , 2017.11.06 11:29:22
gyalog laktunk a negyediken   nem volt különösebb miértje   noha nem mintha lennie kellene    életek világok terek hangok illatok mosolyok hangszínek érkezések  elindulások megélések köszönetek   és nyitottságuk azóta is egyre ritkábban csinál huzatot, de még az is olyan mint  amikor a…..
Jónagy Kanál Tudok repülni... 2017.10.29 19:30:27
Az ablakpárkányon ültem, lábamat kilógattam az ablakon. Csak az inged volt rajtam, és az jutott eszembe, hogy az első emelet nem is olyan magas. Talán semmi bajom nem esne, ha kiesnék. Vagy ha csak gyengéden ellökném magam a párkánytól. A háromszintes körfolyosós ház belső udvarára nézett a konyha…..