Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Sándor Németh

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
Zsolt Sándor Németh 2018.12.14 11:59:46
@Tájékozódj mielőtt elhiszed:
Ha te elhiszed a birka haverjaiddal együtt, hogy a tüntetők a túlóratörvényért vannak az utcán hajnalokig, akkor te vagy a legnagyobb balfasz!
A gyűlöletkeltést lassan művészi szintre, meg az általatok fényesre szopott fidess-nél, senki nem műveli jobban az EU-ban!
Zsolt Sándor Németh 2018.12.14 12:07:32
@rudo:
Úgy általában és egyébként egyetértek veled!
És hogy a kérdésed ne maradjon költői "miért ragaszkodtak a 36 hónaphoz", az a véleményem, hogy olyan cigósan, csavart egyet a kötelezőn!
A 400 órával odanyalt a multiknak - nesztek, "majd lesz hozzátok egy kérésem"(Capone) - , a 36 hónappal meg magának a Lölő cégein keresztül!
A Bizottság elnöke közölte: ha Kelet-Európa nem áll be a sorba, többséggel döntenek az állandó kvótarendszerről; Franciaország megismételte, hogy a visegrádiak búcsút inthetnek az uniós támogatások egy részének, ha nem szolidárisak; Ausztriának nem kellene közelednie szutykos, keleti, utcagyerek…..
Zsolt Sándor Németh 2018.01.10 09:06:27
@cicmen:
Ki kellene lépni az EU-ból?
Parancsolj! Téged ki tart vissza?
Irány Záhony! Húzz a picsába az idióta haverjaiddal együtt!
Nincs olyan gesztusa az LMP-nek, amely ne Orbán maradását szolgálná. Azzal, hogy külön indulnak a választáson, 13-15 mandátumot vehetnek el a demokratikus ellenzéktől. Az LMP egész történetét belengi a gyanú, hogy ez a formáció nem más, mint a Fidesz fiókszervezete.Kezdődött azzal, hogy ártatlan…..
Trump egyik volt tanácsadójának lefagyott a memóriája, amikor a törvényhozásban arról kérdezték, kikkel is tárgyalt titokban jó egy éve Budapesten; Orbán Viktor valószínűleg Tajaninak is beint; Lengyelország és Magyarország megsérti az uniós szolidaritást, de az sem járja, hogy nyugati tagállamok…..
A magyar gazdaság – bármit is jósoltak a balos tudorok – nem fog összeomlani. Nem most. Nem is holnap. De amikor a valóság végül mégis beköszön, Orbán már a kanyarban sem lesz...
Zsolt Sándor Németh 2017.10.30 13:22:12
Leszalámizza a rezsim a Jobbikot is. ..
Zsolt Sándor Németh 2017.10.27 18:08:08
@Proud Mary:
Számító, uszító, primitív Bayeri logikával!
Jelen esetben igaza is van.
Gyűlölködésben és uszításban verhetetlenek!
És mindig bekajálják ugyanazt a mesét a beszédeire buszoztatott tapsolók.   ..
Zsolt Sándor Németh 2017.10.23 22:31:42
@ulpius66:
Neked nem tök mindegy miről beszélt?!
Ha Manócskáról meg a Tádéról mond egy mesét annak is hörögve tapsolnál!