Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nocaster

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit nézhetnénk húsz évvel ezelőtt? Karácsonyi ajándékként a napi ajánló és a retróskodó Mesesajt rovat keverékét nyújtjuk át olvasóinknak. Ezúton is kívánunk, és ezután is reméljük, stb.Egy régi Rádióújságnak már a szagára és tapintására is annyi emlék indul…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
w Since November 7 2006.12.07 22:00:00
Egy hónapja indult ez a blog; és mivel az itt összegyűltek egy jó része azon az állásponton van, hogy igenis kellenek a szentségek, meg az ünnepek és az ilyesmi, hát nem bánom, emlékezzünk és vessünk számot. Majd legközelebb egy év múlva. Nem miattam: a community miatt. Az…..
A világsztárok koncertjeit és turnéit nyilvántartó Pollstar weboldal szerint jövő év június 30-án a Hősök terén lép fel Bryan Adams, ami gyanúsan egy T-Mobile Kapcsolat koncert lesz. A hír csak azért érdekes, mert a cég többnyire titokban kezeli az ilyen jellegű…..
Különleges férfi kell ahhoz, hogy a meleg bőrszerkósok és a kutyaszexesek szubkultúrája végre közelebb kerüljön a szélesebb magyar közönséghez. David Merlini ilyen különleges férfi, ahogy azt december 1-i könyvbemutatójának dísze is bizonyítja...
nocaster 2006.12.02 13:34:26
Ahogy M. nevű kedves olvasónk - akitől az alábbi link származik - fogalmazott, ez már tulajdonképpen modern folklór. Fehér limuzin, fehér ruha, fehér cilinder, fehér butikoskutya. Azt viszont még a legnagyobb rosszindulattal sem lehet állítani, hogy a menyasszony nem mutatós...