Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem bánthatod

9 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1. rész folytatása. - Az, hogy annyira maximalista. Hogy mindenkinek, de tényleg mindenkinek az égvilágon meg akar száz százalékig felelni. Olyanoknak is, akik szarnak a fejére. Akik megbántják, kinevetik, nyíltan vagy a háta mögött. Akikről beszéltem korábban. - Neked is? -…..
Az ajtón ez áll: Sam Borowski, magánnyomozó. - Mióta jártál hozzá? – kérdezte Sam. Ismerjük egymást régebbről, tegeződünk. - Már másfél éve, de lehet, hogy több. Két- háromhetente. - Hogyan zajlottak ezek a találkozások? - Hetekkel, sőt, hónapokkal korábban…..
Nem bánthatod Kisült-e már 2017.12.13 17:53:00
Nálunk a karácsonyi készülődés általában a disznóvágással kezdődik. Ilyenkor meghal a disznó, és kicsit vele halunk mi is. Ilyenkor már tudjuk, hogy ez a karácsony sem lesz más, mint amilyen az összes többi. Az összes többi karácsony, húsvét, ünnepnap, búcsú vagy…..
Nem bánthatod 2017.12.31 10:24:57
@Tamás SomosSomos: Köszönöm, hogy minden nap segítesz benne.
Mondtam, hogy legyen nyitva az ablak, mindenkinek jobb lesz. Imádom az ikeás cuccokat, de ez valahogy most nem igazán sikerült. Illetve attól függ, hogy mi volt a cél a tervezésénél, mert ha a karácsonyi őrületre, legádázabb pánikrohamokra és hisztikre akarták feltenni a koronát,…..
Nem bánthatod A menőség, az mi? 2017.11.22 14:00:00
Van ez a videó az iskolai szekálásról. Hogy hogyan lehet leszerelni a kis köcsögöket, akik arra tették fel az életüket, hogy nap mint nap lealázzák a szerencsétleneket a suliban. Legalábbis azokat, akiket ők annak vélnek. Akik nem menők. Akik gázak, cikik, nem odaillők, akikbe…..
Nem bánthatod 2017.11.22 12:16:53
@Deep State: Szerintem az is baj, hogy a kirekesztett gyerek nem meri otthon megmondani, hogy bántják. Én nem emlékszem pontosan, hogy mennyire avattam be az évek során anyukámat, de az biztos, hogy nyolcadikban mondtam el neki sírva mindent egyszerre. Addig talán csak egy-két dolgot meséltem el neki, mert tudtam, hogy csak megijedne, de segíteni nem tudna. Vagy legalábbis én ezt hittem, lehet, hogy hülyeség volt.
Ismerek olyat, akivel ugyanígy bántak a társai, otthon meg ha megkérdezték, mosolyogva mondta, hogy minden oké a suliban, minden szuper.
Persze, a szülőnek észre kell vennie, hogy valami nincs rendben, ha vannak erre utaló jelek.
Köszönöm, hogy elolvastad a posztomat.
Nem bánthatod 2017.11.22 12:47:11
@Phteven: Elkezdtem rajta gondolkodni, hogy én mit csináltam, amikor céltáblának használtak. Ilyen köpőcsöves sztori nem volt, de cikizés bármiért nagyon sokszor, és ilyenkor én pontosan azt tettem, amit otthonról hoztam: semmit. Azt tanultam, hogy ha csendben maradok, majd megunják, és abbahagyják. "Ne szólj neki..." Ez volt a tanács. Mert ha visszaszólsz, még te leszel a bunkó. És akkor még durvább támadás következik. A konfliktusokat minden áron el kellett kerülni, vagy ha elkezdődött, kialakult, megállítani. Inkább mosolyogtam egyet, és próbáltam túltenni magam. Persze ez kábé semmire nem volt jó, de nem kaptam jobb útmutatást.
Köszi, hogy ezt leírtad, és hogy elolvastad a posztot.
Nem bánthatod 2017.11.22 13:40:46
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Köszi a hozzászólást, Vajk, nagyon érdekes, amit írsz. Most már csak az a kérdés, hogy mi az a vezetés, amit elfogad egy kevésbé ilyen-olyan többség. Mondjuk a történelem során számtalan példa volt az elfogadásra, és aztán ugyanennek a megdöntésére/bukására is. Ez egy külön tanulmányt érdemel, vagy többet :) Illetve biztos van is már róla egy csomó, amit a nálam sokkal inkább hozzáértők már megírtak. Mindenesetre érdekes - és szintén örök téma-, hogy kicsiben is ugyanazok a folyamatok figyelhetők meg, mint nagyban.
Köszönöm, hogy elolvastad a posztomat.
Nem bánthatod Én Eszti. Te? 2017.11.08 18:34:33
Azt hitte, hogy megtudhatja tőlem a tutit. Elmesélte, hogy ledobták itt az Emlékmű és a Csótó között azzal a feladattal, hogy gyűjtsön be minden infót erről a szép, épp őszi városról és a lakóiról. Főleg technikai dolgokra volt kíváncsi, úgy mint átlagéletkor, népsűrűség, szaporulat, csapadék,…..
Nagyon hiányzol. 18 év után is. Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy onnan lehet tudni, hogy elengedtünk, hogy már nem hiányzol. Nem tudom, el fog-e ez a pillanat valaha jönni, de lehet, hogy nem is akarom, hogy így legyen. Én abból tudom, hogy mennyire szerettél és szerettünk, hogy…..
Nem bánthatod Megállni tilos! 2017.10.25 20:29:44
Na már megint kezded. Most meg hova mész?! Gyere, aztán nyomd meg a kéket, ne szarakodj! Kiakadok ezen a szenvedésen, komolyan. Itt őrizgetem a szöveget napok óta. Ha megint csak nekem írtad, tutira fél évet kell várni megint a következő ihletre. Legalább öntenél le kávéval, vagy valami. Megírtad…..
A halogatás nagymestere vagyok. Folyton várok valamire vagy valakire. Az alkalmas pillanatra, a másnap reggelre, az estére, lelkiállapotra, beleegyezésre, piros hóra, ingyom-bingyomra. Régen meg voltam róla győződve, hogy én tudok dönteni! De be kellett látnom, hogy ez nem igaz. Egyrészt túl…..
Nem bánthatod 2017.10.24 09:16:05
@wuff enough!: Nagyon köszönöm a bíztatást, sokat jelent!