Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manka8888

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő A honvágy tíz jele 2018.03.02 06:30:00
Valamivel több, mint két év nem kevés idő az ember életében, külföldön élve meg pláne nem. Ennyi idő után az ember már bőven elkezd beilleszkedni. A mai szerző, Angersin úgy került külföldre, hogy meglátott egy álláshirdetés, amire felkapta a fejét. Tulajdonképpen nem…..
"Milyen toronymagas Fidesz-előnyről hadoválsz, apukám?" - teheti fel a jogos kérdést mostantól bárki a politikai szórakoztatóipar részét képező, "közvélemény-kutató" cégek megmondóembereinek. Váratlanul nagy, 16 százalékos fölénnyel nyerte meg a hódmezővásárhelyi időközi választást Márki-Zay Péter…..
Új frizurán gondolkodsz? Elmúltál 40 és ez ügyben inspirációk után kutatsz a neten? Elmondom mit találhatsz!..
A Tíz dolog-sorozat eddigi részeitől kicsit eltérő poszt következik ma, hiszen Zuzzer egyrészt nem pontokba szedte mondandóját, másrészt írt a negatívumokról is, még ha ezekből azért nincs olyan nagyon sok...
Manka8888 2018.02.23 00:22:46
@zuzzer: a kritika az kritika. Olyan van hogy nem terszik de olyan nincs hogy nem fogadod el... eloszor (es megnyugodhatsz utoljara) olvastalak, a velemenyem nem attol fugg miota ir valaki hanem hogy hogyan. Es igen, nagyon magasrol beszelsz, csak valszeg neked ez a ‘normalis’, nekem meg nem. Ha pedig valaki publikal, fogadja el hogy nem fog mindenkinek tetszeni
Manka8888 2018.02.23 06:36:08
@Arthamyr: en ‘svajci’ vagyok es az atlag svajci nagyon udvarias de a ‘befogado’ az marha messze all toluk. Udvariasak, de nem baratsagosak es nekunk keletrol jotteknek nagyon ridegek is. Akivel itt tenyleg haverkodni lehet az 99%-ban kulfoldi.
Manka8888 2018.02.23 06:36:13
@Herr Géza: fogadatlan prokatornak...
Nagyon jó, ha egy film leköti a gondolatainkat, elrepít bennünket a maga saját világába és izgalmakat, humort, sőt érdekességeket tud nyújtani számunkra. A lényeg a katarzis vagy egy azt megközelítő hatás. Ugyanakkor az is számít, hogy feltöltődjünk és ne lemerüljünk a film végére. Ha ilyen…..