Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sepi!

28 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asszem sokallok... Buli Karesszal 2010.10.21 17:47:35
Nos, vegyük végig milyen jelek esetén gyanakodjunk, hogy Karesszel ittunk elöző este:Értelemszerűen nem sok mindre emlékszel az elöző napból.Mikor felébredsz mindened fáj. Nem csak másnapos vagy.Mikor a tükörben szembesülsz meggyötört, másnapos ábrázatoddal, ijjedten veszed…..
Bizonyára mindenki ismeri már a jó öreg vidéki men felejthetlen történetét a fox kidsről... No de ne szalladjunk annyira előre! A blogon ugyan sajnos nem látszik, ugyan öregszünk de azért néha csak-csak felöntünk a garatra... Nem volt ez másképp legútobb pénteken sem. Az…..
"Innák! Valaki egy jó meleg jägert?" Ezek voltak Karesz ébresztő szavai minden reggel, változó időpontokban 5 és 9 között az idei EFOTT-on, mi és a környezetünkben sátrazók nagy örömére. Az innák helytelen végződése eleinte még felháborodást váltott ki egyes,…..
Mondhatnám, hogy dallamok az anális szerelemről, de nem volna őszinte. Régóta tartozom ezzel a beszámolóval Overdrive-nak, a világnak, a lelkiismeretemnek, valamint Suzanne nővérnek és az árvaháznak. Utóbbi egyébként belülről ismeri a sztorit szerintem, mert Mária nővér utána…..
Nem tudom mennyire közismertek ezek a bulismsek, nekem újak voltak. Plussz pont aki magára ismer egyben!Most a szeretőd lettem, vagy több, vagy kevesebb? Sok a kérdés tudom, de jobb tisztán látni mindenkinek...Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!! jajaja itt is nagyon fasza a…..
Sepi! 2010.04.14 22:08:55
Egy pár ami még kimaradt:

Üzenet: "Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem
és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek . Lehet hétfőn
nem megyek be melózni."

Válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség
is keres, anyádék büszkék lesznek rád. Amúgy hol a répában vagy?!"

"Mi csak beszéltünk róla milyen lenne az igazoltató rendőrt
telibehányni... Te megtetted."

"Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahűség."

"Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát az
ágyamban."

"Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem
emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok erre egy vadidegen csaj alszik
a zuhanyzóban."

"Havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az
egészet a csomagtartóba..."

"Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják,
hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok."

"Úgy tűnik fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a
kapucniba. Soha többé nem iszom."

"Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert
elfelejtettem mit is csinálok."

"Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a
fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na ez a szopás!"

"Az OK, hogy dugod a nőmet. De a cigim add már ki. A barna kabát, az ajtón. "

"A telefonom egész este a hűtőben volt, ezért nem vettem fel."

"Ha legközelebb pohárba hánysz, légyszi ne hagyd benne a
szívószálat!Életem legszarabb VBK-ját köszönhetem neked."
Ha már nemsokára parlamenti választások elé néz kis hazánk, gondoltam készítek egy összeállítást, hiszen nem csak az urnák előtt esünk elgondolkodóba, hanem az áruházak söröspultjainál is. Íme az országos lista 8 jelöltje: Arany Ászok: Piros-piros hátán némi fehérrel,…..
Hétfő estére időzítettük a szokásos Bakegér látogatásunkat Alpha és Domi kollegával. A dolog csak ott hibádzott, hogy mikor útnak indultam a megbeszélt hat órára csörgött a telefonom és Domi hangja illetve a mondanivalójának értelmetlensége arra engedett következtetni hogy…..
Tegnap olyan élményben volt részem ami minden sörkedvelőnek megdobogtatta volna a szívét. A Viktoréknál esedékes háztáji ivászatra rendesen feltankoltunk innivalókból, na és itt nem a kölyökpezsgőre gondolok. Nem kevesebb mint 105 üveg sör képezte a készlet jelentős részét,…..
Nos ha már múltkor megemlítettük, hogy tartozom jó pár bejegyzéssel, akkor hát íme egy nem is oly régi történet (tegnapról mára  történt).Még koppenhágai kiruccanásom alkalmával megismertem Kovács (ang. Smith) Kevin nevű kanadai srácot, és tegnap történt hogy további…..
Asszem sokallok... Tanulság 2009.12.15 14:59:13
A tegnap este egyik fontos tanulsága, hogy még abban az esetben se szívj fel az orrodba édesnemes szegedi pirospaprikát, ha erre egy kifejezetten ritka azerbajdzsáni 50-es papírpénzt használhatsz fel...
A vasárnap este győztese az a fiatalember volt, aki a restiben még igen nagy lendülettel elindult a WC irányában, de sajnos már későn. Félúton szépen magaaláhányt aláhánytak, majd azzal a lendülettel elcsúszott a hányáson és kicsúszott a kocsmából. Az igen figyelemre méltó…..
Az a nagy-nagy igazság, hogy Békéscsaba bizony a világ legunalmasabb helyek egyike. Mivel egész évben szó szerint nem történik soha semmi, ezért a minden évben rendszeresen megrendezésre kerülő kolbászfesztivál igazán nagy lázba hozza a helyieket. Szerencsére azért akadnak…..
Tizenhárom. Ennyi megálló volt a célkitűzés a második szegedi villamopótló túrán, és természetesen már megint nem értünk végig. Volt bennem némi rossz előérzet is, hiszen a megrendezés időpontja csupán néhány nap híján az ominózus első villamostúránk négy éves…..
Asszem sokallok... Faxa Kóxi 2009.09.16 14:03:53
A Szerkesztőségből senki nem jutott el a FEZEN-re, ami a nyár utolsó utáni fesztiválja, ellenben Karesz ott volt és megkoronázta az idén nyáron nyújtott teljesítményét. Beszámoló hiányában változatlan formában közlöm a Tanár Úr sms-eit amiket a három nap alatt nekem írt.…..
Véget ért a nyár és vele a fesztivál szezon, és mi sem mutatja jobban ezt a szomorú tényt mint az a rengeteg emlék, sérülés, kaland amit gyűjtöttünk és az a nem elhanyagolható mennyiségű agysejt és pénz ami a veszteség listán szerepel. Mi viszont úgy élünk, és sokallunk…..
Sepi! 2009.09.08 14:35:02
Sepi! 2009.09.10 17:15:06
Piákkal és minden földi jóval jócskán fölszerelkezve vágtunk neki az idei Sziget fesztiválnak. Én például egyenesen egy díszdobozos Becherrel a tarsolyomban. A díszdobozos bevitelben az volt a koncepció, hogy az sokkal kevésbé kelti egy piás üveg hatását a táska áttapogatása…..
Már az EFOTT-on is éreztem hogy az idei Sziget különösen odabaszósra fog sikeredni, és így utólag még azt is meg merném kockáztatni hogy alábecsültem magunkat ezzel a jelzővel. Jó szokás szerint sikerült néhány Helló típusú lányt beinvitálni a fülkébe a vonaton, gondoltam…..
Sziget 2009 - Ötödik nap Utolsó napon, ha más nem lépett volna fel a Szigeten, csak a Faith No More, már akkor is megérte volna. Viszont volt itt még Turbongero is, hogy csak a legjobbat említsük a "maradékok" közül. Persze szokás szerint nem tetszhetett nekünk most sem…..
Sepi! 2009.08.17 20:15:23
@citydevil:

Hát a hangosítás kicsit tényleg ratyi volt mikor a koncert közepén szinte teljesen lehúzták az ének hangerejét, de azért a végére javult valamicskét.
Amúgy Pol Pot Pamparius is ott volt a színpadon, ott gitározott bal oldalt, ugyan is miután tavaly kilépett a másik gitáros ő szállt be helyette...
Asszem sokallok... Afterparty 2009.08.10 11:41:00
Először is szeretném leszögezni, hogy egyesével rohadjon meg az a rohadt kurva aki az épület elé szokta mostanság zárni az elektromos bicaját és az összes taxis is, akik elálják a helyet ahova az ember le tudná zárni a sajátját. Nos mint már említettem volt, nincs is annál jobb…..
Nos, engedjétek meg, hogy megosszak veletek ebben a nagy melegben egy hideg februári történetet. Régi álmunk vált valóra amikor Hankóföld szegedi kirendeltségén egy amolyan "sznob házibuliba" voltunk hivatalosak Vidékivel. Charmo mester is akkortájt érkezett meg hosszú…..
A Sokallok blog szerkesztősége hivatalos tanulmányúton járt a héten a bajai EFOTT-on, ahol a hely és a blog szellemiségéhez méltó formában tombolta végig ezt a négy napot. Most, zúzódásokkal, horzsolásokkal és szúnyogcsípésekkel borítva, lilára leégve, még másnaposan…..
Blogold le a legemlékezetesebb fesztiválos élményedet és nyerj vele két darab hetijegyet a 2009-es EFOTT-ra. Tehát írd meg a fesztiválsztoridat a blog.hu-s blogodba, mindenképpen tedd rá a "fesztivalsztori" címkét, ha tudod illusztráld az Indafotóra feltöltött…..
Akik EFOTT jegyet nyertek!FesztiválszexHét év Hegyalján Lágy birkózás a porbanFasten your seatbelts pleaseFiúk, hányok, figyelem!Kocka és Túrós a Balaton SoundonMessze VOLTAlbínó néger egy szál puncibanGratulálunk a kedves perverz, alkoholista nyerteseinknek, ne feledjétek, az…..
Gondoltam ha már egyesek Hegyaljára mennek, jó lesz ha megosztom velük a VOLT-os tapasztalataimat, mielött még túl késő lenne.Sopron kurva messze van, erre rá kellett jönnöm, viszont úgy hogy elötte Pécsre megyek még messzebb van. Ez tiszta matematika ill. földrajz. Ezekből nem…..
Asszem sokallok... Születésnap 2009.06.26 13:27:00
Nincs is jobb annál, mikor az ember még kicsit ittasan egyben enyhén másnaposan elindul egy jó kis emlékvadászatra hogy bejegyzés formájában az elöző estét önzetlenül megosszhassa a többi alkoholista bajtársával. Szóval tegnap este bizony bizony Orsi születésnapját…..