Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeck

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A birkák esetünkben azok a diákok, akik hangtechnikusok szeretnének lenni, sőt, azt is szeretnék, ha államilag elismert, úgynevezett OKJ-s szakképesítést igazoló bizonyítványuk is lenne erről. Ehhez pedig vizsgázniuk is kell néhány hónap múlva, egy kétéves képzés…..
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Nem vagyok ellene a csillivilli játékoknak, sőt, egy szép grafika nálam egy unalmasabb játékot is képes ellensúlyozni. Épp ezért lepődtem meg, hogy a Flood Fill mennyire le tud kötni, milyen élvezet vele játszani. Pedig teljesen fapados, mind a játék alapötletét tekintve, mind a…..
A tankönyv beszerzés kálváriájának úgy látszik még nem értünk a végére, hiába van már október közepe. Ancsa levelében arról ír nekünk, hogy míg az egyik diák kölcsönkönyvtárnak nézi a tanárt, a másik, inkább átmegy másik nyelvet tanulni, mert ott kisebb a könyv és…..
Nagyon kellemes és eredeti logikai játék a Perfect Balance: tetriselemekből és körökből kell felépítenünk olyan tornyot, hidat, vagy bármilyen más konstrukciót, ami stabil, tehát nem dől össze. „Kicsit bugos, de csak pont annyira, hogy néhány pályán megkönnyíti a…..
A fővárosban az önmutogatást bűnként értelmező közlekedési táblák aktiválódtak. Egyes csoportok nyíltan kommunikálják sajátos elképzeléseiket és tetőtől derékig becsomagolják magukat. A táblák nagyon fogékonyak az új tanokra, sőt meg nem erősített források szerint a…..
Az Asus Eee PC 901 állítólag bluetooth-szal lesz felszerelve, ami jó hír, mert így sokkal könnyebb lesz vele internetezni. A Register szerezte az infót, a brit lap szerint WiMax helyett lesz bluetooth, mert most teljesen fölösleges lenne WiMaxot építeni a laptopba - egyelőre nincs hol…..