Regisztráció Blogot indítok
Adatok
topi..

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy névtelenségbe és nickbe burkolózó, ám ezek után arctalannak nem nevezhető blogger következik: a saját megfogalmazása szerint meleg expolitikus baloldali költő, a blogjában szexuális furcsaságokról, másságról és az elfogadás szükségességéről író Ruszkibaka. A…..
Azt írja az Index, hogy egy magyar "drogfutár" elnöki irgalmat (kegyelmet, talán) kapott, így büntetése egy részének letöltése után Ecuadorból hazaérkezhet Magyarországra. Reméljük, a harmincas éveiben járó fiatalember eztán majd megbecsüli magát, soha az életben…..
Hóbelevanc Elgázolt gyalogosok 2008.05.23 11:00:00
Rossz hír borzolja a kedélyeket az országban. Pécsett elgázoltak egy nagymamát a zebrán a 20 hónapos unokájával együtt, akit a babakocsiban akart éppen áttolni az úttesten. Az eset szerdán történt, ami után kórházba szállították a sérülteket. Közben először a nagymama,…..
   Ma a Polgárok Házában tanácskozott a Fidesz vezérkar, ennek során Orbán Viktor kijelentette, hogy Magyarországon a változás a küszöbön áll, amire a Fidesznek fel kell készülnie stb. Ez eddig újat nem tartalmaz, akár még igaza is lehet a pártelnöknek. Érdekesebb…..