Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krasznainé Balogh Edina

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Optometrista FEOR 2222 Mivel foglalkozik, mit csinál, és te hogyan válhatsz optometrista szakemberré?Az angolszász országokból eredő szakma. A szem fénytörésével a látás vizsgálatával foglalkozó diplomás egészségügyi szakember. Magyarországon a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán…..
Vezeték- és csőhálózat-szerelő (víz, gáz, fűtés)... FEOR 7521 ...víz-, gáz,- csatorna-, szennyvízrendszereket és hozzájuk kapcsolódó épületgépészeti berendezéseket állíthatsz össze, szerelhetsz, javíthatsz és tarthatsz karban. Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő, OKJ száma: 34 582…..
Villamosmérnök (elektronikai mérnök) FEOR száma 2122 Távközlési, műszer- és irányítástechnikai, elektronikai, mikrohullámú technikai, rádiótechnikai, számítástechnikai és navigációs berendezéseket tervezhetsz, fejleszthetsz, tanácsokat adhatsz és üzemeltethetsz. A BME Villamosmérnöki és…..
Tájoló Műhely Péknek lenni... 2018.01.12 20:09:43
Pék, édesiparitermék- gyártóként... FEOR száma 7114 ...kenyérféleségeket, péksüteményeket és egyéb (tojással, margarinnal dúsított) termékeket állíthatsz elő, valamint előkészítheted az édesipari alap- és segédanyagokat, előállíthatod, formázhatod, csomagolhatod a cukorka-, kávé-, csokoládé-,…..
Ékszerkészítő-, ötvös-, drágakőcsiszolóként... FEOR száma 7412 ...nemesfém és kővel díszített ékszereket, dísz- és használati tárgyakat tervezhetsz, készíthetsz, beállíthatsz és javíthatsz. Megállapíthatod a nemesfém ékszerek, dísz- és használati tárgyak értékét. Ipari célra gyémántot vághatsz és…..
Saját történetünket szeretném megosztani most veletek. Talán számotokra is hasznosnak bizonyulnak soraim. Lehet, hogy sokan nem tudjátok, de 12-18 éves kor közötti kórházban fekvő beteggyermek után is tud egy szülő méltányosságból gyermekápolási táppénzt igényelni, bizonyos feltételek megléte…..
Ahogy ígértem, hozom a novemberi Tájoló részleteit, és rögtön egy játékot is hirdetek! 2+1 órás life coachingot szeretnék kisorsolni a játékban résztvevők között! Hogyan vehetsz részt a játékban? - Like-old az oldalam! - Oszd meg ezt a bejegyzést! - A kommentbe írd be egy olyan barátod nevét, akit…..