Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bolsh (törölt)

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
Subba Panelproliknak 2010.02.07 19:35:00
bolsh (törölt) 2010.02.10 14:42:12
@erdőspéter: A sielőknem nem akadály a "Mátyás király út" meg az öntöttvas nyomóskút? Nem lehet kicserélni kerekeskútra, és akkor "minden hétvégén" félre lehetne tolni?
Nem magyar sielőkről (kiépített pályákon) szól állandóan a szlovák meg az osztrák katasztrófarádió?!
Végül nem azért vagy ilyen morcos mert sok CPG-t nyomatnak azok a "büdös panelprolik" a táskamagnókból?!
bolsh (törölt) 2010.02.10 20:42:31
@erdőspéter: "A sível .... bármikor meg lehet állni."

Igen, ez az elméleti rész. A gyakorlat viszont az, hogy az északi Kárpátokban és az Alpokban már készül az egyentábla hogy:

"Vigyázat magyarok" (gondolom sielgetsz arrafelé)

A CPG pedig egy régi underground zenekar...
Subba Férfifejű csecsemők 2010.02.10 14:45:00
A szülői szeretet egyik bizarr megjelenési formája az, mikor az apukák kicserélik fotosopban a fejüket a gyerekével, naná, hogy a jó öreg internet segítségével ezeket a képeket meg is osztják a velünk!        ..
Subba ALEXANDEEEEEEEEEER!!! 2010.02.10 10:29:00
Jó hír az Alexander Marcus rajongónak: A mester még mindig aktív, és alkot! Ezúttal kérjük azok jelentkezését, akik esetleg tudják hogy MI A JÓ ÉLET EZ AZ EGÉSZ?! ..
 Valaki lefordíthatná, hogy mit karattyol a háttérben az a nem szimpatikus hangú asszonyság...
A legnagyobb konyhai találmányok közül a konzerv és az alufólia történetét már letudtuk, most itt az idő, hogy kiderüljön, mitől lesz könnyű és levegős a süti. Ükanyáink vasárnap hajnalban az unokára várva a liszt, tojás és vaj mellé nem a csinos kis sütőporos…..
bolsh (törölt) 2010.02.08 21:03:22
@Sákovics Diana: Hajrá! Érdekes témák.

Egyébként kérdezném (bárkitől), hogy a Diana az miért sósborszesz? Meg miért nem lehet már kapni mártott étcsokis dianás cukrot? Anno azzal tudtak engem boltba küldeni, hogy
-jólvan, vehetsz öt dianás cukrot is..
Nagyjából húsz éves a poén, de még mindig üt! ..
bolsh (törölt) 2010.02.08 12:42:51
Egy árva kis róka felnevelése és visszavadítása, a Nagyecsedi Fűvészkert és Vadállatmenhely bemutatója...
bolsh (törölt) 2010.02.04 22:39:32
@tomahawk: a "vadgazdaság" különben is egy mesterséges gazdasági intézmény (ráadásul globálisan kezd becsődölni minden ember kreálta gazdasági fogalom). Az önző puskás ember ideológiája. Önző, mert kiirtotta (Magyarországon) a medvét, a farkast, mert ezek zsákmányállatait egytől-egyig magának akarta, és irtja a rókát, mert még azt a kevés nyulat vagy fácánt is irigyli a rókától, ami a tányérja helyett a kotorékba kerül. Hát ez a "vadgazdálkodás".
Ráadásul a rókák zömmel nem is nyúllal és fácánnal táplálkoznak, csak elvétve, de még ez a ritka esemény is elég arra hogy a vadászok úton-útfélen gyilkolásszák vadgazdálkodás jogcímén.
bolsh (törölt) 2010.02.07 12:03:19
@Iron: Több ponton módosul a vadászati törvény végrehajtási rendelete..a február 17-től hatályos módosítás a Magyar Közlönyben jelent meg. ...
....Eddig a borzért és a nyestért 10 lőszer járt a hivatásos vadásznak. A módosítással az előbbiek mellett az aranysakálért, a nyestkutyáért és a mosómedvéért is jár lődíj, de nem 10, hanem 15 darab sörétes lőszer."

Hát ez igazán derék törvény. Arra játszik hogy a vadász uraknak minél több nyúl, fácán, fogoly jusson a tányérjukra. Az aranysakál, nyestkutya, borz, mosómedve pedig kihalhat csendben.

Kíváncsi lennék hogy a fenti törvényileg üldözött állatokra milyen ideológiát szőttek (az egyébként szintén vadászó) képviselő urak. Merthogy' a világ a vadászó politikusok-nélkül vidáman elvolt évmilliókig-milliárdokig.
 ..
bolsh (törölt) 2010.02.05 13:02:48
A gumiméhecskések után azt hittem, nem ér már meglepetés. Tévedtem. "Ezen a hétvégén rendezzük meg hagyományteremtő céllal az I. BalatonátCsúszást. Jégszörffel, jégvitorlással, síléccel, korcsolyával, szánkóval, kite-ernyővel, vagy bármilyen kreatív járművel…..
"...én megvoltam szexuális úton, a lányom után, az orvos is megmondta!" /Forrás: az egyre mélyebbre repülő Joshi Barath./ A csatlakozó videóhoz csatlakozó kínzó kérdés: miért szedte le ezt a videót a Tv2 a portáljáról? :-D  (A lényeg a vége fele van.)  ..
bolsh (törölt) 2010.02.04 09:31:32
@Trabber: Gondolhatod hogy én sem voltam "tanácstalan", csak el akartam hinteni egy gondolatcsírát.
Egyesek már-már elhitték hogy a civakodó banda lehozza a hálivúdi csillagokat is az égről. Hát lófauszt. Mivel ez felvétel volt, azóta könnyen lehet hogy egy kevésbé fékezett környezetben már újra ment a műsor, és valahol a lábjegyzetben megjelent mint "cigányszínes".

Oszt lehet színészkedésezni, még a bíró úr előtt is - kérem alássan, boldogult gazsi gázsiért ütött, csak színpadi baleset volt a visszadobódott balta-
Állítólag egy yorki hittudós, bizonyos Ealhwine mondta először, valamikor a setét nyolcadik században, hogy vox populi: vox Dei (a nép szava Isten szava), noha már ő sem értett vele egyet, de ez gonoszkodó mellékszál. Csak azért kezdtem ezzel a klasszikus (amúgy szerintem…..
bolsh (törölt) 2010.02.01 17:35:01
bolsh (törölt) 2010.02.01 17:42:30
@MUfanatic: Én sem olvastam végig, gyors akartam lenni, de amint látod a posztíró mindkettőnket megelőzött, ott a moziplakát..
A konteótudomány (művészet?) külön fejezetét képezik azok a rejtélyes földrajzi helyek, ahol a gonosz összeesküvők meghúzzák magukat, s fondorlataikat ezeken az eldugott, általában néptelen vidékeken szövögetik, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére rémületére. Mai…..
bolsh (törölt) 2010.01.29 12:49:38
@molnibalage: "Kérlek mond, hogy ezt nem gondolod komolyan."

Kérlek mondd hogy milyen decens klisét szeretnél tőlem hallani a konteós blogon?!
bolsh (törölt) 2010.01.29 12:52:48
@Licus: <Amúgy K-202 - mond ez valamit a 2. vil. háb. szakértőinek????>

Nem vagyok a nevezettek között - ezért nem is mond semmit, de szeretném ha nekem is mondana valamit.
bolsh (törölt) 2010.01.29 21:14:06
@franta: <<Arra akarok kilyukadni, hogy nem minden idegen vagy bármiféle földi (föladalatti) civilizáció demokrata - ab ovo. Hát mert nem... Valamiért lapaktálhattak a nácikkal, akik az ő szemszögükből nézve nem azok a görények, akiket a mai világ (egy része) annak tart.>>

Sőt, sok föld feletti sem. Még az sem aki/ami a demokráécia bástyájának tartja magát. Ezek az transzóperenciás bástyáék egyáltalán nem találták görénynek Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun-t, sőt az Az "Operation Paperclip" fedőnevű 'húzás' során mintegy 700 náci' tudóst, technikust, orvost sem.

A maradék ezer meg ezer náci' simán mehetett a jégföld alá.
Tisztelt Hölgyem!Elnézést, hogy ilyen levéllel zavarom, de arra kérem, hogy a sértődés helyett inkább fogja fel egy kedves bóknak. A képeit nézve erős vágyat éreztem arra, hogy írjak egy esetleges személyes találkozó reményében, hogy ezt a gyönyörű hölgyet élőben is…..
bolsh (törölt) 2010.01.29 10:44:09
 Több mint 10 ezer embert várnak a magyar sípályákra a hétvégén, a legtöbb helyen várhatóan megdől az idei látogatottsági rekord. - írja a www.sitv.hu legfrissebb közleménye. Öt hegység összesen hat magyar síterepén járnak a felvonók szombaton és vasárnap:…..
robotika Egérfogó automata 2010.01.23 14:00:00
Egy régi, kínzó probléma új megoldását nyújtja a Telovation.com egérfogó automatája. A designos külsőn kívül van rajta egy bekapcsológomb, amit aktiválva a kisebb háziállatokat érdemes eltávolítani a közelből. Ha a szerkezet ultrahangos szenzorával valamit érzékel maga…..
bolsh (törölt) 2010.01.23 22:15:45
Subba Hülye videó: Hókotró 2010.01.23 02:07:00
Amennyiben láttad már valahol az alábbi videót nézz ki az ablakon, és csinálj valami hasznosat - már biztosan EZERREL SZOMBAT VAN! Mindenki másnak: egy borzasztó precíz, és értelmetlen hólapátolás egy parkolóból.    ..
bolsh (törölt) 2010.01.23 11:22:23
@Radio Free Aberrania: Te meg a vidéki kollégád percemberek vagytok.
bolsh (törölt) 2010.01.23 14:28:24
@amorph: Mire hozzád értem a sorban már berágtam a sok rongyrázáson. Pech hogy pont egy "román" (erdélyi magyar?) mellé nyúltam. Vegyük úgy hogy nem Neked szólt, hanem "inkabb annak a sok kocsog kommentelonek szolt, akik viszont baszogatjak szegenyt.."

Az utcánkban hosszúkásak a telkek, így a házak közt annyi hely van, hogy egy kocsibejáró épp befér. Az udvar és garázs hátul, ott a hely. Tehát minden egyes nagy havazásnál ugyanezt a műveleletet eljátszom (hogy ki tudjak állni), csak egy nagyságrenddel nagyobb tételben. Persze félretolhatnám, sőt felpolcolhatnám a havat a szomszéd ház falához (igya csak a fal a sok olvadékvizet), de inkább kihordom az udvarból.
Ezért már az első kockánál szimpatikus volt a srác igyekezete'.
Azt meg végképp nem értem hogy egyeseknek az eltelt idő felirat miért kétségtlenül hiteles?!
bolsh (törölt) 2010.01.23 14:51:31
@vidéki suzukis: Az "elsődleges célon" nincs is mit vitatni.

Amúgy a (románul is beszélő) románok földrajzi értelemben egy ritmussal északabbra csúsztak. Tipikus mediterrán mentalitás ez a mozgás. Nem való nekik Erdély (meg a Havasalföld) éghajlata, jobb lett volna ha a vitéz tötökverőjük az isztambuli szultán vérét szívta volna, nem a magyar meg szász para izé földművelőkét, és most a Boszporuszra járnánk hozzájuk cimborálni.
Nem csak felőlünk, hanem globálisan nézve is jobb lett volna.
Subba Tizennyolc plusz: Jesus fasza 2010.01.22 14:30:00
Madonna korábbi fotózásáról származik a kép, ahol a jelenlegi (?) fickója, Jesus Luz is látható egy szál kolbászban.      Via      ..
Subba Subba szív iWiW: Zuzu 2010.01.22 10:01:00
Tudjuk, hogy megvan a VIP jegyünk a pokolba emiatt, de értetek bármit! Wálogatás!   Szerintem is szuper let a kép tejesen maga biztos nak tüsz és jol kiegyen sulyozotnak Barbieka Volt pasimmal nyaraláson, csak a kalap miatt Zuzu Fotosop artista Ingyen dugható csajok Fotosop…..
bolsh (törölt) 2010.01.22 10:53:50
...aki szerint rendben van az, ami a hazai "igazságszolgáltatásban" történik? Egyáltalán nevezhetjük ezt a rendszert annak? Nekem erős kétségeim vannak ezt illetően. December elején ítélet született a társát agyonverő diák ügyében. 1 év fogház, négy évre…..