Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katiesdecoupage

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izlandi kalandjainkat rendületlenül folytattuk a későbbiekben már fogalommá vált "izlandi időjárás" ellenére is. Mire kezdtük megszokni a szürkeséget, a fagyos szelet, az áztató esőt, addigra érkezett egy kis derítő napsütés is. Ennek köszönhetően a Vík í Myrdal halászfalu közelében található,…..
Katiesdecoupage 2019.05.20 10:38:26
@Atyaég utazom: neeem te fotózol rosszul, én nem jól fejeztem ki magam. Tiszta szerencse, hogy én nem írok csak olvasok! :'D
Azt szerettem volna mondani, hogy kevéssel is milyen sokat tudsz megmutatni abból, amerre jársz! :*
Az izlandi leírás első részében általánosságban olvashattatok az országra jellemző magas árakról és az első napunkról is (Reykjanes félsziget, Keflavik, Gardur, Grindavik, Blue Lagoon, Þykkvibær). A mai bejegyzésben szó lesz különleges vízesésekről, az izlandi pónikról, és egy skanzenről is. Az…..
Izland a tűz és jég országa, területe 10%-kal nagyobb, mint Magyarországé. Lakosainak száma Magyarországéhoz képest ca 4%, 326 340 fő. Nincs nagy tömeg, na. :)  Az a rengeteg természeti kincs (vulkánok, kráterek, lávamezők, gleccserek, gejzírek, vízesések, hőforrások, hegyek, völgyek, tengerpartok,…..