Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodnar Daniel

0 bejegyzést írt és 393 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus péntek este fontos győzelmet ért el a címvédő Napoli ellen, Torinóban Federico Gatti góljával 1-0-ra hozta a meccset az Öreg Hölgy. „Nagyon fontos győzelmet arrattunk ma este, mert így 12 pontos előnyre tettünk szert a Napolival szemben, és ez nagyszerű eredmény.” - értékelt a Juventus…..
Bodnar Daniel 2023.12.09 10:47:37
@venember83: Arra mindenképpen jó, hogy vezessük a tabellát szarabb, fiatalabb, olaszabb és tapasztalatlanabb kerettel mint az Inter,Napoli,Milan egy olyan periódus után amit más klubbok át se vészeltek volna önmaguk kiárusítása nélkül külföldi befektető csoportoknak.

Senki nem útálja SZÍVBŐL a juve játékát. Ha te igen az a te dolgod, de a kommentedbe talán nincs olyan állítás ami kapcsolatban a valósággal. Soha nem
kapott ennyi fiatal lehetőséget az elmúlt 10 éven Juvénál mint most. Az hogy egyes játékosokat “elveszít” a klub az meg mindenhol így van és mindig így lesz. Mint ahogy egyes játékosokat is “megnyer” a helyükre. Ez egy alap piaci mozgás, gondolom meglepő lehet…A stadionban folyamatosan több hely kel el és a bérleteket is kimaxolták. Ha te aki azt gondolja hogy szívből utálni való az amit a kedvenc csapatodtól látsz még mindig itt vagy és totális szubjektív sületlenségeket írsz, addig hidd el hogy egy szurkoló sincs elveszítve. Sőt vannak akik hálásak az eredményekért és az akaratért hogy a csapatuk erőn felül teljesít és ténylegesen támogatják a klubbot azzal hogy jegyeket, bérleteket vesznek vagy fizetnek egy tisztességes streaming szolgáltatásért.

Mert a valóság az, hogy aki valóban támogat egy ügyet annak nincs ideje a frusztrált önmagával foglalkozni, ha meg van az nem a Juventus hibája. Te döntésed, de ne ferdítsd hozzá a valóságot. Ez a te magánügyed.
A Juventus egy meglehetősen nehéz mérkőzésen, ám alapvetően jó teljesítményt nyújtva aratott 1-0-ás győzelmet a Hellas Verona fölött, mellyel ideiglenesen a tabella élére ugrott, s tovább folytatta kapott gól nélküli, valamint veretlenségi sorozatát is. Ugyan a torinóiak csatárát, Moise Keant két…..
Bodnar Daniel 2023.10.29 19:52:40
@del pipi: Azért annyira undorító ne legyél már hogy másnak a fiát beleírod az agyhalott kommentjeidbe! Az nem
baj, ha nem jött be az élet és jogosan frusztrálod magad amiért csak ennyire futotta. De valakinek a büszke apa-fiú pillanatát ne keverd bele abba a mély sötétségbe ahonnan néha kibújsz ugatni kettőt, hogy legalább az interneten foglalkozzon veled valaki. Olvass könyveket, tanulj nyelveket, próbálj valamit összehozni, mert ez így baromira demoralizáló! Hogy a hóhérba van moderálva ez az oldal egyébként is? Szedjétek össze magatokat!
Elsőként a spanyol Relevo számolt be arról, hogy a Juventus értesítette az ügyben mindeddig makacsul kitartó másik két klubot, a Real Madridot és a Barcelonát, hogy kezdeményezte az Európai Szuperligából való kiváláshoz vezető jogi eljárást. Az eljárás több hetet vesz igénybe, de a döntés…..
Bodnar Daniel 2023.06.07 00:58:59
@Gaben Smith: Akkor gyorsan találj egy másik klubbot akinek szurkolhatsz. Szívességet tennél. A lehetőségekhez képest a legjobb döntés született. Úgy néz ki a kiporolás jót tett a felülről történő újraépítkezésnek. Végre érdemi változások történhetnek egy új sport igazgatóval és ami utána jön a következő években. Allegri tényleg az utolsó teljesen súlytalan láncszem ebben az egészben, soha nem tudjuk meg hogy mire lehetne képes egy stabil működésű klubbal (ja de..2 BL döntő..). Az is meglepő hogy egyáltalán bevállalta, hogy visszajött szopatni magát. Tökmindegy, hogy ki lesz az edző amíg a vezetőség és maga a klub financiálisan és politikailag nincs a helyén. Az Olasz liga mélyrepülése az Olasz mafia és korrupt gazdasági és társadalmi működésének az eredménye. Hozzáteszem ezért soha az életben nem fogtok Magyar csapatot sem látni a BL negyed vagy elődöntőjében. Szóval akkor most a Honvéd szurkolók is elmehetnek szurkolni a Macnhester City-nek gondolom. Szurkolni egy klubnak más mint egy adott csapatnak. Ha szarul megy, akkor támogatni kell, ha jól megy meg örülni neki. Ti valahogy egyiket se vagytok képesek megtenni. De hát ez meg a magyarországi gazdasági és kulturális pokoljárásának a lenyomatai az agyakban. Ezen se lehet nagyot csodálkozni. Innen a fotelből is megmondom. Ha egy ország a rohadás útját válassza az egy idő után magával ránt mindent egyessével. De legalább az Olasz labdarúgásban még csak most kezd nyilvánvalóvá válni, hogy nincs kiút. Magyarországon még csak a reménye se volt meg az elmúlt évtizedekben. Minden csak úgy megy, ahogy tud. Ja de fröcsögjetek Allegrin meg hogy kit kéne leigazolni. Ha már amúgy sincs értelme, legalább az indulatokat, a szorongást és a kilátástalanságot le lehet vezetni arc és név nélkül. Mert az ugye mindent megold. Hajrá!
A Juventus mestere indulatos kirohanással reagált, amikor a Nantes elleni rendkívül gyenge mérkőzést és 1:1-es döntetlent követően a szakértők felemlegették, hogy a zebramezesek mindig a minimumra és az 1:0-ás győzelemre törekednek, ami sokszor megbosszulja magát. A jelenleg a Sky Sport Italia…..
A Juventus hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Spezia felett, az első találatot Dušan Vlahović jegyezte szabadrúgásból, míg a másodikat a padról beálló Arkadiusz Milik szerezte Fabio Miretti passzát követően. A csapat egyébként nagyrészt ugyanaz volt, mint a Roma elleni meccsen. „Még mindig…..
Bodnar Daniel 2022.09.01 09:39:23
@simoon: Észérvekkel, logikával itt nem mész sokra. Gyűlölet kell ide és rosszindulat, hogy a banda befogadjon. Aki szurkolni akar és tényleg érdekelt a hivatalos források olvasásában az meg nem jut el a magyar verzióig. Én csak bűnös élvezeteket keresek néha itt, ha már túl sok értelmes meg pozitív dolgot tapasztaltam aznap. Kell a balansz.
A nyári átigazolási időszak végén megoldás született a Juventus fiatal játékosa, Nicolò Rovella jövőjét illetően, a középpályás a szezont az újonc Monza kötelékében tölti majd, bízva abban, hogy jövőre komolyabb tapasztalattal megerősödve térhet vissza Torinóba. Rovella 2021 januárjában a Genoa…..
Bodnar Daniel 2022.08.31 13:02:05
@Del Pybala: Ez csak egy megelőző csapás volt apám! Remélem nem kell elmagyaráznom magának hogy miért. Jár maga ide eleget hogy lássa a csodálatos elméket amint kifröccsen belőlük a jóinduatú, szakmailag abszolút releváns tartalom. :)
Mi a közös a 2010/11-es szezonban és az ideiben? Több, mint azt gondolnánk. Kezdetnek az, hogy mindhárom sorozatot ugyanazon csapatok nyerték, azaz a Milan lett a bajnok, az Inter pedig a Supercoppát és a Coppa Italiát húzta be, míg a Juventus trófea nélkül maradt. Továbbá ekkor történt az, hogy a…..
Bodnar Daniel 2022.05.27 02:15:34
Tisztelet a cikkbe fektetett energiáért. Viszont nehezen értek egyet. Minden úgy van beállítva mintha az edzö lenne az egyetlen aki bármirôl is tehet az egész klubbnál. Pedig már egy Paratici, Sarri,Pirlo éra által elökeszített totális földbeàllàstòl lett megmentve az egész klubb teletüzdelve kulcs emberek kidölésével, fél évnyi csatár nélkiséggel, vészmegoldások tömkelegével. Amíg ebben a szesonban a stabil 4-ik hely volt a legrosszabb ami kijött, Pirlònàl a maximumot sem ütötte meg Chiesástul, Ronáldòstul. Totális mákkal vergödött be az utolsó meccsen ugyanebbe a pozícióba. Szòval elörelépés megkérdöjezhetetlenül törtent. A 30 pluszos igazolàsok sem ok nélkûl kerültek elötérbe, ugyanis ha nem tünne fel már most megvan fiatalítva a keret. Ès konrétan lassan egy rutinos játékos sincs a keretben a következö szezonra. Ennek örülni kéne inkább, mint hogy úgy beállítani mint visszalépés. Szerintem egy totál szubjektiv álláspontot akarsz validálni marha sok karakterrel teljesen indokolatlanul. Mondjuk ha te ezt személyes blogként kezeled akkor ok. Ha hivatalos Juventus blogként szerkesztve akkor sajnos ez nem állja meg a helyét ebben a formában magán véleményem szerint. Ez igazából egy ürgebörbe bútatott károgásnak néz ki leginkább objektivitást és kritikus gondolkodást messziröl elkerülve. Szerintem sem volt ez kifejezetten egy szemrevaló szezon, viszont ez teljesen lényegtelen egy öt éves projekt szempontjából. Vágom, hogy a kritikus és hosszú távú holisztikus gondolkodás nem a Magyar kultúra alapkövei, de én elvárnám hogy efelé terelödjenek a tartalmak. Mert így a negatív közönség van csak etetve, de azzal senki nem nyer. Neked max személyes kielégülés, ami publikálva nekem felelötlennek tünik.
Massimiliano Allegri az Olasz Kupa döntőjén végig nagyon irritáltnak tűnt, végül pedig Simone Inzaghi segítőjével, Massimiliano Farrisszal is összetűzésbe került, és ezt követően a bíró elküldte a padtól. „Valaki az Intertől elment mellettem és belém rúgott. Dühös lettem, és teljesen jogosan a bíró…..
A Juventus már bebiztosította negyedik helyét a bajnoki tabellán, így ott lehet a Bajnokok Ligája következő kiírásában is, szerda este pedig egy igazi rangadó, a jelenlegi szezon utolsó komoly tétmérkőzése vár a zebramezesekre, akik az Inter csapatával mérkőznek meg az Olasz Kupa…..
Bodnar Daniel 2022.05.12 00:18:10
@Lanzafame: Azért mert nem bírta volna femntartani a tempót a csapat minőségi csere nélkül. Az Inter meg a seggéből Vidalokat meg Sanchezeket húz ki. Ez az egyszerű magyarázat. A hosszabítással már tuti bukó volt. A tizi mentette meg őket.
Bodnar Daniel 2022.05.12 00:24:15
@JuveMI: És kiknek a becserelésével képzelted el a megfelelő taktikát?
A Juventus jobbhátvédet keres a keret megerősítésére, és felmerült Nahuel Molina neve, akiért az Atlético Madrid is érdeklődést mutat. A 24 éves argentin játékos nagyszerű szezont fut az Udinesével Gabriele Cioffi irányítása alatt, idén 28 bajnokin hat gólt és három gólpasszt jegyzett, s várhatóan…..
Bodnar Daniel 2022.04.14 07:58:18
@Juvino: 800.000 eurós büntetés az a 800 millió. Viszont az igaz, hogy amíg az Udinese szintű kluboknak se pénzük, se kényszerük biztosra menni mondjuk a BL helyek eléréséhez addig az élklubnoknak igen. És a kettőt stratégiailag totálisan máshogy kell csinálni.
A Juventus Szardínia szigetén nehéz meccsen végül 2-1-re győzött Matthijs de Ligt és Dušan Vlahović egy-egy találata nyomán, ám a mérkőzést felettébb izgalmassá tette João Pedro tizedik percben szerzett gólja. „Nem szeretek veszíteni, ezért inkább érjen kritika rossz játékot hozó, ám győztes meccs…..
Bodnar Daniel 2022.04.10 20:28:57
@rockitbaby: Inkább a kvalitásban mint a mennyiségben okozott ez fejtörést. Locatellinek nincs minőségi cseréje vagy aki valamennyire is lehetne az is sérült. Amint cserére kerül a sor az már emberhátrány. Lásd Dybala és Kean esete. Bár Dybala labdavesztéséből kaptuk a gólt, szóval már ő is nettó emberhátrány védekezésben sajnos. Allegri abban jó, hogy megtalálja a legkevésbé szar megoldásokat egy csapatnak ami mentálisan zuhanórepülésben hullott szét Sarri és Pirlo kezei között. Bár nem írnám semelyikük kontójára. Pararitici volt ennek a fő oka.
Bodnar Daniel 2022.04.11 18:14:54
@rockitbaby: Értelek. Szerencsére a stáb ezekre jobban rálát mint mi. Lehet egyikünknek sincs igaza. De azt feltételezem hogy ez nem is erről szól. El kénr menni edzésekre, meg kávézni egyer Allegrivel, hogy jobban rálássunk. Azt aláírom, hogy a csapat már nála kezdett széthulni. De hát erre kellettek volna vérfrissítő igazolások. Nem jöttek, Marrotta meg inkább ment. Remélem legalább Pararici útálásában egy lapon tudunk lenni. :D Szerintem az az oka a 75%-ának amit most látunk a pályán. A tabellán egyébként stabilabban tartjuk magunkat a Top4 alján. Pirlo-val csak bemákolva lett, úgy hogy neki nem csak fél szezonig volt a világ egyik legjobb csatára.

Rövid távon megértem a csalódottságot, de hosszútávra igen is jól alapoznak most. Érdekes mikor a fiatalokkal basztatják Allegrit, mikor a kezdő 70%-a mindog fiatalokból áll. Szerintem azért stabilitást teremteni egy újraépülő csapatba és stabilan tartani a BL-t érő utolsó pozit 3000-szer nagyobb prioritás mint hogy Akét futtasd bele a védősorba 10-ből 7-szer. Nem ördögtől való az szerintem, hogy az elsődleges a csapat megszilárdítása és a Joga Bonito utánna jön.
Bodnar Daniel 2022.04.12 02:35:02
@rockitbaby: Szóval a 11-ből 4-en harminc felett és heten alatta. Korrigálok, ez 64%...

Nem tudom melyik csapatot látod csak 21 évesekkel szaladgálni a pályán. De ha kikeresed megköszönöm.

És kikérem magamnak 31 évesen, hogy már öregnek számítok. :D

Nyilván a legnagyobb problémánk az hogy szinte az egyetlen klub vagyunk amit még tradícionálisan egy olasz család tulajdonába tartozik egy évtázada, akik saját stadiont építettek és vigyáznak az örökségükre. Egy ázsiai vagy egy arab befektetővel biztos minden faszább lenne. Agnelli-ék adnak igazi hitelt még a csapat mögé. Van egy olyan érzésem hogy az ide kommentelőknek mondjuk aztán tényleg kurvára mindegy, hogy miért érdemes a Juventus-nak szurkolni.. Hogy miért nem, az már izgibb csont. Amikor szarásig nyertük a bajnokságot plusz kétszer játszottunk BL döntőt akkor is Agnelli szívogatta az aranymarbit a lelátón, mint ahogy Allegri is elvitte a csapatot amíg lehet egy akkor valóban kiöregedő kerettel. Nem tudom milyen olyan világban élni ahol mindig csak jó idők járnak, meg aranyérnek hullanak az égből. Az én világomban valahogy ez még nem jött össze, mint ahogy a klubboknak sem szokott. Ja de... A Juventus-nak majd 10 évig...
A La Gazzetta dello Sport mai cikke szerint a Juventus képviselői lényegében megegyeztek Jorginhóval a leigazolása kapcsán, így a 30 éves játékos a Juventushoz csatlakozhat, ha sikerül a nyugat-londoni klubbal is megegyezni, amint tisztázódik a tulajdonviszonyuk. A Radio Marte munkatársának…..
Bodnar Daniel 2022.03.20 12:28:26
@Wizzurah: Igen tényleg látszik. 27,3 a keret átlag élet kora. Istenem mintha ez az edzőtől függene hogy ki hogy öregszik. A klasszis középpályás azért klasszis mert megvan benne a tapasztalat amit általában akkor szed fel amikor a legnagyobb trófeákat nyeri évekig. És igen van aki 30 éves és jó középpályás. Akármennyire is hihetetlen... Az meg szimplán butaságra vall, hogy a fiatalítást az ami ebben és az előző évben elkezdődött azt emberek nem veszik észre. Szóval ha jön egy 30 éves középpályás akkor mindegy hogy mellette 7 másik minőségi fiatal érkezett gondolom. Nem értem a logikát amivel itt az emberek néha rendelkeznek. Pedig néha egy 5 másodperces wikipédiázás jelentené a különbséget....
A Juventus megnyerte az Olasz Kupa-elődöntő első mérkőzését, Juan Cuadrado beadása kapuba pattant Lorenzo Venutiról a meccs utolsó szakaszában, így az idegenben lőtt gól előnyével várhatja a Juventus az áprilisi torinói visszavágót. „Gratulálnunk kell a Fiorentinának a jó teljesítményért. Az első…..
Bodnar Daniel 2022.03.03 23:18:39
@Richi1076: Arra a bianconeri blogot ajánlom. Sajnos már csak a Facebook-os oldalt pörgetik. Csinálnak most podcast-et viszont ahol elég dedikált/professzionális arcokkal beszélgetnek az Olasz fociról. Benito viszi az oldalt akit a Digiben is láthattál többször, ő pl. sport újságíró. Ott is megfeöccsennek néha a dolgok, de ott inkább szarkazmusba folytják, még mielőtt bárki azt gondolná hogy a fröcsögésnek értelme lenne. Tényleg nagyon ajánlom. :)
Mint ismert, az Amazon Prime a mai nap folyamán mutatta be ALL or NOTHING, azaz Mindent, vagy semmit névre hallgató sorozata Juventusszal foglalkozó évadának első epizódját, mely széria a Bianconeri tavalyi, 2020/2021-es idényének összefoglalására tesz kísérletet az érintettek, azaz a vezetőségi…..
Bodnar Daniel 2021.11.26 01:29:30
@JuventusFanatikus: Ember ha valaha az életedben csak a tized annyi értéket is megteremtesz mint a két Andrea, nem leszel összezavarodva hogy ebben a helyzetben kinek kellene igazából kussolni. :)

Az arcoskodás már úgy néz ki neked is megvan. Az értéktermeléssel is lehet mostmár iparkodni. Én szurkolok.
A Juventus egyértelmű vereséget szenvedett a Stamford Bridge gyepén, a 4-0-ra elveszített mérkőzés a BL-ben elszenvedett legsúlyosabb veresége az Öreg Hölgynek. „Azt hiszem, hogy az első félidő jó volt. A szünet után az ellenfél folytatta a letámadást, kicsit gyengék voltunk a második és harmadik…..
Bodnar Daniel 2021.11.24 09:53:39
Szerintem eddig Allegri az aki valóban konzisztens megoldást szeretne találni és nem csak a saját hülyeségét erőltetni. Nyilván nem a támadás felépítésénél fogja kezdeni. Ki az a hülye aki azzal kezdené? A védelem a legfontosabb elsősorban. Azt így vagy úgy, hellyel-közzel látjuk működni. Többet mint az előző két edzőnél összesen legalábbis ami teljesen homály volt végig hogy mi lesz. Idővel (főleg ha lesznek érkezők) jöhet a kp meg a támadás. Türelem tornaterem.

Baszki az egyetlen gólerős csatárt el kellett hajtani, a második meg aki tudna valamit az meg sérült mikor nem kéne. Milyen támadó taktikát tudnátok ti erre építeni?

A klub kassza üres. Ha relációban nézzük, hogy hol kell rendbe tenni a dolgokat az a klub gazdasági helyzete>klub sport szakmai menedzselése>edző>játékosok. Elég rossz úton jár az aki hátulról kezdi a sort. Abból lehet főzni ami van. Az meg most lófasz rizssel, amihez egy semmire sem finnyás séf dukál. Szóval pont a lánc végén tudunk még működni. Feljebb elég nagy a káosz.

De inkább legyen egy érzelmileg elkötelezett ideiglenesen csóró tulajdonosi kötelék, mint bűnöző olajsejkek meg ázsiai neresek kezében a csapat. Tök érdekes volt megfigyelni hogy az átlagszurkolónak mondjuk kurva mindegy a Newcastle esetében. Pedig vérlázító.

Nem tudom hogy nektek miért nem fér bele alázatosan kapni a pofonokat. A lófasznak is van ám másik vége. Mintha a ti életetek is csak folyamatos győzelmekről szólna... 9 évig nyertük folyamatosan a bajnokságot.... Szar is a Juvénak szurkolni... De kérdezzetek meg egy Milánost vagy egy Interest mit élt meg az elmúlt 10 évben, aztán gondolkozzatok el hogy ti bírnátok-e ennyit nyeretlenül látni a kedvenc csapatotok.

Szerintem a szurkolás nem arról szól, hogy minden fos, meg szar mikor kikap a csapat, ha meg nyer akkor nemhogy fele olyan terjedelmes posztok nem születnek arról hogy mennyire jó, ha nem nagyon posztok sem. Szerintem a lényeg, hogy mindig úgy megyünk emelt fővel előre árkon bokron, hogy teljesen tisztában vagyunk vele hogy néha ki fognak ütni. És?

Az élet pörög, mi meg vele tovább és próbálunk gyorsabban elhajolni legközelebb. De honnan ez a teljesen idióta és észérvekkel validálhatatlan elvárás, hogy itt mindennek mindig rendben kell lennie és ha nem akkor bűnbakokat kell keresni? Valaki magyarázza el nekem. Ja és osszátok meg A TITKOT ha valaha ismertetek olyan csapatot vagy embert akinek nem volt egy szar napja sem életében.

Az élet császárával bármikor megiszok egy kávét is. Ha fizeti...
Bodnar Daniel 2021.11.24 13:53:03
@Dante01: Én a Juve eszméjéért és identitásának fennmaradásáért szurkolok. Ami jelenleg kb az egyetlen Olasu önazonos klub mióta Berlusconi kiszállt a Milán háta mögül.

A Juve okosan saját erőből, jó gazdasági manőverekkel csinált pénzt piaci alapokon közben nem kiárusítva önmagát és dupla hetedik hely után ez a mentalitás és Andrea Agnelli szerepvállalása majd egy évtizedre bajnokká tette a csapatot. Pedig csak játékos állománnyal nem fértek volna a világ top10 legjobb csapata közé.

Te szurkolhatsz az olajsejkek pénzmosásába bújtatott Joga Bonitonak. Mindenki döntsön a saját értékrende szerint ebben a kérdésben.

Én kiállok a tisztességes, tradícionális és másokat nyomorba nem döntő, hiteles értékek mellett. És simán megbocsátom ha ezek az értékek csak 10 bajnoki címet hoznak 15 év alatt az Olaszországról kívül végtelen erőforrásokból gazdálkodó zsoldos klubbok ellen(lásd Onter).

Szerinted az oké, hogy lehet 400 családot nyomorban és terrorbam tartott olajsejk leigazolta a kedvenc sztárodat törvényszegéseket elkövetve a fair-play ellen? Te simán ropogtatot a szotyit meg pattintod a sört, hogy mások nyomora vagy tisztességtelensége 90 percnyi örömöt hoz munka után?

Hát, mondjuk azt értem hogy Magyarország is ezért tart ott ahol. Legyen cirkusz meg dáridó. Nagyanyám meg dögöljön bele a kórházba.

Remélem valaki még értékekért szurkol csapatoknak.
A Juventus a Zenit ellen a tegnap este a szebbik, szimpatikus arcát mutatta, és 4-2-vel begyűjtötte a továbbjutás szempontjából fontos három pontot. A játékosok a Sassuolo és a Verona elleni vereség után edzőtáborba vonultak, és bár Massimiliano Allegri nyilatkozata szerint a szerdai napon ennek…..
Bodnar Daniel 2021.11.03 07:43:37
@Thuglife!: A részvémyeseket is kéne ám valakinek szórakoztatni. Faszán meccselt tegnap mindettől függetlenül.
Az olasz sportsajtóban a héten mindenképp a Juventus Chelsea elleni győzelme jelentette a fő témát, ezen belül is a védekezés megkomponálása, és a BL-címvédő lenullázása, mely már-már a régi Juventust idézte. A szakértők természetesen Massimiliano Allegri klasszisát emelték ki ezzel kapcsolatban.…..
Manuel Locatellit és Kaio Jorgét követően a Juventus a tegnapi nap folyamán végre sikeresen bemutatta harmadik, egyben utolsó nyári szerzeményét, Moise Keant is az olasz médianyilvánosság előtt, melynek keretein belül a klub a szokott módon egy sajtókonferenciát rendezett a 18-as mezszámot…..
Bodnar Daniel 2021.09.17 16:19:40
A nyári átigazolási ablak pár nap múlva záródik, ezért a Juventusnak gyorsan kell cselekednie a támadósor megerősítése tekintetében, miután a tegnap a klub kénytelen volt hazaengedni a Unitedhez Cristiano Ronaldót, aki nem kívánta folytatni a torinói kalandját. A támadósor tekintetében több név…..
Bodnar Daniel 2021.08.28 14:07:18
@Lanzafame: Hát még a bőre színe... :D
A nyáron a Juventushoz igazoló Kaio Jorge ugyan még pályára sem lépett új csapatában, úgy tűnik, hogy erre még bizonyosan várnia kell, hiszen a brazil támadó izomsérülést szenvedett a mai edzésen, s az olasz sajtó szerint egy hónapig lábadozhat majd. Az ifjú támadó már ott volt a kispadon az…..
Bodnar Daniel 2021.08.23 17:18:29
A Serie A 2021/2022-es idényének első fordulójában a Massimiliano Allegrit ismét kispadján tudható Juventus a Dacia Arenába látogatott, s bár Paulo Dybala és Juan Cuadrado találatai révén már az első huszonhárom percben kétgólos előnyt alakított ki, Wojciech Szczęsny megmagyarázhatatlan hibáinak…..
Bodnar Daniel 2021.08.23 17:05:30
@Drughi Di Bianconeri: Hu te aztán a fél világot belelátod 90 percbe. Szervezetten játszottunk, vertünk három gólt, kettőt csecsnyi odaadott, egyet meg elvettek. Ennyi történt.

Nem kell az aztékokig visszamenni, hogy kiköjjön a matek szerintem. :D
Hosszú tárgyalássorozatot lezárva, a Juventus a héten szerződtette az olasz válogatott és a Sassuolo középpályását, Manuel Locatellit, akit a klub ma sajtótájékoztató keretében mutatott be a nyilvánosságnak. "Mindig is az volt az álmom, hogy a Juventusnál játszhassak, már gyerekkorom óta. Az egész…..
Bodnar Daniel 2021.08.21 16:42:08
Azt követően, hogy a brazil reménység előző klubjának számító Santos együttese augusztus 2-án, hétfőn, vagyis az üzlet teljes körű lezárását követően már hivatalosan is bejelentette, hogy alakulatának egyik legtehetségesebb labdarúgója, Kaio Jorge a Juventus alakulatához szerződik, az elmúlt…..
Az elmúlt hónapokban az olasz válogatottal Európa-bajnokságot, a Chelsea alakulatával pedig Bajnokok Ligáját és Európai Szuperkupát szerző itáliai karmester, Jorginho ügynöke, João Santos a minap meglehetősen érdekes nyilatkozatot adott az olasz médiának, melyben kijelentette, hogy képviseltje annak…..
Bodnar Daniel 2021.08.15 01:04:50
@rockitbaby: Minden szar vót és lesz. Ez mindig így vót...
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Bodnar Daniel 2021.08.13 16:53:49
@rockitbaby: Semmi tárgyalás nincs. Egy órája leszálltocatelli Torinóban. Erre értettem a frissítést.
Bodnar Daniel 2021.08.13 17:12:03
@Hollóka: :D

Valszeg benéztem. Twitteren pörög az gy videó Locatelliről a repülőtéren. Agrestinél láttam először, csak valszeg nem az igazinál... Bocsi érte. Elfelejtettem hogy belőle is lehet 500.
Bodnar Daniel 2021.08.13 17:22:06
@Hollóka: Ja. Én meg nem értettem, hogy miért nem hozzák le sehol, mikor már a fake Romeo and Fabrizio is lehozta...