Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pettymeg

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A veszett nagy lovacskázás után csupán minimalista, csípőbillegetős lötyögés lett Psy új klipjének főszereplője, amiben a koreai popsztár azt énekli, hogy ő egy Mother Fucker Father Gentleman. Persze ezt is lehet utánozni, a diszkókban simán lehet lezseren segget rázni, de…..
Sziáú! A rekkenő napsütés, egy zajérzékeny, dolgozatok fölött fejét lóbáló lakótárs és egy elhanyagolt fémbizgentyű elég indok volt ahhoz, hogy ma délután kiköltöztessem a plüssöm a zöldbe. A Városligetben gyakorolni tök állat! Ahogy a természet lágy ölében…..
Megosztás    Az iWiW Márkalogója és a THC (a kender fő pszichoaktív anyaga) között szoros összefüggést találtak bizonyos emberek, nézzük meg közelebbről a két képet!                 Ugye mennyire hasonlít a kettő egymáshoz? De…..
pettymeg 2012.01.19 14:11:04
Machine Head - Unto The Locust(Roadrunner/Magneoton)Lehet, hogy tévedünk, de mintha Robb Flynn Machine Head-vezér nem lenne tisztában az olyan Édesvíz Kiadó-közeli fogalmakkal, mint az önmagunknak való megbocsátás. És bár interjúiban mind a Burning Red, mind a Supercharger albumot…..
Mindenekelőtt nézzük meg a videót... Bár a technológia (vagyis a fotó alapján felismert szöveg és annak automatikus lefordítása) impozánsnak tűnik, ám szerintem nehezen lesz alkalmazható valós szituációkban. Gondoljunk csak bele, hogy hogyan néz ki egy átlagos…..
pettymeg 2010.02.19 12:47:11
A Google meglépte azt, amit valószínűleg minden operációs rendszer gyártójának meg kellett volna már lépnie. Az OS-t elsősorban a böngésző háttereként használja. (Nem véletlenül nevezték el a Google böngészője után.) Ez az első benyomás. Na de majd kommentbe kitárgyaljuk…..
pettymeg 2009.11.19 20:27:04
Bár ahogy haladunk előre az időben egyre több androidos telefon lepi el a boltokat, úgy tűnik, a Google maga is szeretne saját márkanevével jelen lenni a mobilpiacon. A TheStreet.com információi szerint a kaliforniai cég egy okostelefon gyártóval állt össze, hogy piacra dobhassa…..
Az alábbiakban az android hivatalos fejlesztői oldaláról fordítottam le dolgokat, még nem teljesen értem az egészet, remélem ez is hasznára válhat valakinek. Az Intent Objektumok   Az Intent az event-driven fejlesztésben megszokott event-hez hasonló objektum:…..
pettymeg 2009.08.11 11:49:56
Hétfőn terjedt el a hír a weben, hogy a Facebook felvásárolja a FriendFeedet. Aki esetleg nem ismerné: a FriendFeed egy feedaggregáló szájt, mely kvázi valós időben gyűjti össze és mutatja meg az adott netező közösségi szájtokbeli aktivitásait. Aki bekötötte a feedjeit…..
A múltkor arra kértünk benneteket, hogy töltsétek ki a kérdőívünket, hogy legyen valamiféle képünk a magyar twitterező közösségről. Nos, nem létező lapzártánkig 431-en töltötték ki a formot. A döntő többség (94%) twitterezik is, úgyhogy nézzük, mit mondanak... 1. Mire…..
Tegnap összeraktam egy kérdőívet, amibe olyan kérdéseket tettem, amik abban a pillanatban eszembe jutottak, és érdekel, hogy mit válaszolnának rájuk a magyar twitterezők. Tegnap még csak Twitteren és Facebookon pörgött a kérdőív, de már így is több mint 185-en kitöltötték.…..
Minden fillért megérdemel a kötél nélküli ugrálókötél feltalálója. Hülyétől pénzt elvenni, hát ezért még mi is adnánk neki. Konkrétan a világ legnagyobb barmait gyűjti össze, a világ legnagyobb baromságával. Az oldal szerint a kötél nélküli ugráláshoz kell ez a két…..
pettymeg 2009.04.13 23:52:28
Amennyire egyszerűvé tette a Blip.fm a zenemegosztást a Twitteren, éppen annyira teszi egyszerűvé a Vattoz nevű alkalmazás a Facebookon történő zenemegosztást. A Blip.fm-hez hasonlóan a Vattoz is a zavarosban halászik, nem jogtiszta forrásból löki ki a zenéket. De ez most mindegy…..
Hoze Elemzés + szavazás 2008.12.12 10:43:00
Puncifajták belülHétvége van, ilyenkor általában kicsit mindig visszaesik az olvasottság - tapasztalat - hisz jönnek a bulik, a pörgés, miegyébb. De most nem erről lessz szó, hamár hétvégi pangás van, ilyenkor érdemes könnyed, avagy jó hülye írásokat feltenni.…..
Az elmúlt napokban rengeteg magyar csatlakozott a Firefox rekordkísérletéhez. Azt is mondhatnám, hogy ha az összlakossághoz viszonyítjuk, Európában a magyarok nagyon is aktív Firefox-felhasználók. Több mint 17 ezer magyar vállalta, hogy ma este 7 órakor letölti a Firefox 3…..
pettymeg 2008.06.17 19:06:33
Lédiz and dzsentlömenz, icc szomeni nájszgörlz from Zalaegerszeg!. Visszatérő kedves témánk a lokális és egyben onlájn szépségversenyek, naplányák, B-kategóriás modell-tehetségkutatók bemutatása, de úgy érezzük, a most elénk vetett oldal sok tekintetben élen jár a…..
Webisztán Ballmer utózöngék 2008.05.20 11:30:00
A Microsoft magyarországi kommunikációja továbbra is elsősorban arról szól, hogy a nagyvállalatokat és a kormányt meg kell tudni nyerni. Szóval nem a felhasználók vannak az első helyen. De mégcsak a másodikon sem. Ez pedig innen, a túloldalról nézve egy kicsit…..