Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorie

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy hiába állt sorba, bőven zárás előtt bezárják az ajtót előtte. Nem is tudta a Homár, hogy Kecskeméten még a Tescóban is van okmányiroda. 2013.01.03-án (csütörtök) délután elmentünk a Kecskeméti Tesco-ban lévő patikába a beteg 7…..
Dorie 2013.01.29 15:48:27
@R.G.I: nem minősítem inkább hogy mi is vagy Te... Szerintem Te is igen csak mérges lennél és mentalitásod látva szinte biztos is vagyok abban, hogy ha neked a munkaidőd előtt 10 perccel be futna egy új elintéznivaló, akkor hozzá sem szagolnál, mint ahogy a legtöbben.

Mindenki tudja, hogy az okmányiroda/bank zárás előtt fél-negyed órával új ügyfelet nem fogad. És ez tapasztalat, aki a zárás előtti utolsó pillanatra hagyja az elintéznivalót az számoljon azzal, hogy már nem fogják fogadni.
A boltok zöme pedig a zárás előtti 2-3 perccel már bezárja az ajtót és kedvesen megsürgetik a bent tébláboló vevőket... És ez nem bunkóság. Nekik eddig tart a munkaidő, a Te vagy más hanyagsága nemtörődömsége miatt nem kötelesek túlórázni ami 99% hogy nincs kifizetve sőt nem vagyok biztos abban, hogyha az ilyen helyeken zárás után még van ügyintézés akkor nem kapnak-e egy jó kis fejmosást még mellé, hogy hogy képzelik.
Krisztina szilveszterre időzítette mosógépvásárlását, amit azzal fejelt meg, hogy az első körben Facebookon próbált választ találni arra, hogy az ünnepek közötti akció termékeit ugyan hol lehet kapni. Erre végül 3 héttel később érkezett válasz. Személyesen sem tudtak…..
Dorie 2013.01.22 14:00:52
@xaba99: az lehet, de abban igaza van a posztolónak, hogy telefonszám nincsen, pedig az a leggyorsabb, persze ha a kapcsolható a szám.

Ennek ellenére jogos, hogy nem a facebookon kell érdeklődni ilyenekről.
Nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, hogy az OrangeWays úgy hagyja ott az utasait, hogy egy emailt nem küld, hogy helló, kimarad egy járat, menjél inkább vonattal. Aligha tisztelt Orange Ways igazgató, Szeretném megérdeklődni, hogy mégis milyen alapon nem…..
Dorie 2011.12.19 15:04:40
mintha tegnap este ugyan ez lett volna a varázsdobozban, csak Krakkóval. Ott valami 10 óra helyett hajnalban jött a busz, majd üresen tovább is állt.

@Csokis: attól hogy valami olcsó még nem kell, hogy szar legyen. A szolgáltató maga szabja az árait, amiért viszont köteles az általa ígérteket maradéktalanul teljesíteni és kétlem hogy az ÁSZF-ben benne lenne, hogy azért mert olcsó lehet hogy nem jön a busz.

@Kulics: ha nem veszel előre jegyet, akkor kb fel sem engednek rá. (asszem már valami hasonló poszt volt már itt)
A hibásan kiállított e-matrica miatt kétszeresen autópályabírságolt Attila megkapta a Shell szakvéleményét is, akik szintén elhajtották melegebb éghajlatra. Merthogy aláírásával igazolja a cetli helyességét:A Shell-t nem hatotta meg sem a levelem, sem az írásotok. A csatolt…..
Dorie 2011.12.11 16:41:06
@virkir: Lehet az a baj hogy nem olvastad át az előző posztot. Itt nem felcseréltek 2 betűt, hanem a posztoló motoros matricát vett személyg. helyett. Előttem meg már leírták páran, hogy ezt miért nem orvosolja az ÁAK:
1 mert nem lehet nekik az ilyet és hangsúlyozom az ilyet nem a betűfelcserélést,
2 mert mi van ha kedves vevő tényleg motoros matricát kért és bepróbálkozott vele? Ugyanis aláírta azt a vacak papírt ezzel elismerve hogy az azon szereplő adatok helyesek a valóságnak megfelel. Nem véletlenül kérnek rá, hogy nézd meg...
comment:com Hírek kávé mellé 2011.12.08 09:30:00
Marg Helgenberger tegnap este búcsúzott a Helyszínelőktől. A színésznő 260 epizódban szerepelt, így valahol joggal unt rá Catherine Willows karakterére. A helyére Elizabeth Shue érkezik.Az Adweek.com szerint az IFC az amerikai hipstereket célozza meg programjával. Lehet, minket…..
Gáborék a diakigazolvany.hu felületén szivárgó információkkal követhették nyomon hogyan alakul szeptember 3-án igényel kártyájuk sorsa. Alig 2,5 hónap alatt el is készült, általában "feldolgozás alatt" volt, bő egy hete pedig talán a már valamelyik posta környékén…..
Dorie 2011.11.25 16:59:34
Jajj biztos sokan leírták már, de lusta vagyok végigolvasni azt a sok kommentet, plusz szeretek nagyon okosnak tűnni.:D

Tehát kezdeném ott, hogy diákigazolványt célszerűbb az adott iskolán keresztül rendelni. Én szegeden tanultam ott van egy ilyen csoda (amit amúgy mindenki utál mert állítólag órákat kell várni, érdekes módon én mindig megúsztam 10 percekkel), hogy hallgatói (szolgáltató) iroda ahol ügyes bajos dolgaidat elintézheted, például adatmódosítás és diákigazolvány igénylés valamint érvényesítés, valamint szegeden ha nappalis és államis vagy akkor kapsz egy fél éves helyi bérletet is vagy kérheted az árát (nem reklám :D), ilyen iroda gondolom minden felsőoktatási intézménynél van. Azért kell ilyen helyen intézni, mert ott egyből kérdezik az ideiglenes diákigazolványt, amit drága poszttoló AZONNAL kézhez kapsz, mert az nem több mint egy papírfecni, amire ott helyben ráragasztják a képedet, ráírják a kiállítás dátumát meg beikszelik a megfelelő kis rubrikákat (nappali/esti/levelező stb.) és már használhatod is. És talán már október 15-én (amikor is lejárt az előző féléves/éves matrica, illetve ettől az időponttól nem fogadják el, amúgy a Volánosok, MÁV-osok, BKV-sok az iskolalátogatási igazolást) be kellett volna menni ebbe az irodába és kérni azért a kemény 360 + fénykép díjáért egy ideigleneset, de most inkább kifizeted ennek többszörösét a teljes áru utazással.

Ettől függetlenül persze igaz, hogy gáz, hogy közel 2 hónap alatt nem tudják megcsinálni az igazolványt, de ez ilyenkor mindig így van, én ezért csináltam anno azt, hogy amíg jó volt használtam az iskolalátogatásit + régi diákot, aztán becammogtam a HSZI-hez megrendeltem a diákot, kértem egy ideigleneset, és januárra elejére már meg is kaptam a diákot, pedig ebben volt egy kb 3 hetes karácsonyi szünet.

Egyéb iránt, ha az iskolán keresztül rendeled az azért is jó, mert ott az ETR-ben (ha ez van) követni tudod, ugyan így az alakulását (csak annyival másabb, hogy van igénylés>igénylés elküldése>diákigazolvány átvehet) és amikor átvehetővé válik újra becammogsz (amit amúgy most is meg kell majd tenned ahogy írtad) aláírod h átvetted és már érvényes is.
comment:com Sűrű lesz a telünk 2011.11.25 12:30:00
Mivel nincs rendes, embeddelhető naptárunk, így házibarkács módszerrel készítettük el az év vége menetrendjét, azaz a novemberre és decemberre várható premierek, évadzárók, sorozatzárók és visszatérések listáját. Az infó a TvLine.com-ról van, a naptárat az iCal…..
A Homár elismeri, hogy hibázott a címben, hiszen még nem pereli, csak perrel fenyegeti naiv ügyfél a Green Travel utazási irodát, amiért 5 csillagosnak foglalt török szállodájában csótány és mocsok várta. Sajnos naiv ügyfél panaszaira nem sikerült érdemben válaszolni:A…..
Dorie 2011.09.29 13:43:46
@pengusz: "A pontatlanságokat kijavítani, valótlanságokat felfedni, csúsztatásokat külön nevesíteni nem kívánjuk. "

Mert nem tudnak ilyet mondani, csak jól hangzik és nem is merik, mert akkor még majd azzal is mehetne az előző poszt írója a bíróságra, hogy hogyan kamuzott a szituról a Green Travel vagy mi a szösz, esetleg ki a szösz. :D
comment:com Hírek kávé mellé 2011.09.19 09:30:00
Hajnalban Emmy-gála volt, hír meg nem sok. A gáláról majd írunk később. A Big Brother-nyertes Rachel az 500 000 dollár mellé egy férjet is nyert, Brandon nevű pasijával összeházasodnak (szintén BB-versenyző).A The Amazing Race dedikált Foursquare-oldalt indított, itt.Sarah…..
Naiv ügyfél azt gondolta, ha valamilyen időpontot egyeztet a futár céggel, akkor azt a kiszállításnál is figyelembe veszik. Tévedett, csomag pedig - többszöri telefonálgatás, egyeztetés után is - ment vissza a feladóhoz. DHL futárszolgálat magyar módra.Egyik délután egy DHL-es…..
Dorie 2011.08.09 11:56:13
@agent_x: te tuti DHL-es vagy :D Amúgy azoknak akik azt kérdik miért nem kéri a munkahelyére elmondom, hogy nem mindenkinek olyan a munkahelye, hogy ott át tud venni csomagot/levelet stb. A másik pedig az sem sokkal jobb a futárnak, egyik kolléganőm férje is csomagküldőnél futár és sokszor van, hogy munkahelyre kérik a kiszállítást, de ott is tudnak hisztizni jajj lejár a munkaidő, vagy ma csak 2-ig dolgozom, akkor gyorsan hozzák a csomagot stb. De a posztoló is hülye, mert azért fel lehetett volna hívni DHL-t mikor megrendelte a cuccot, hogy kb melyik napra várhatja a csomagot és akkor úgy intézte volna hogy legyen otthon valaki. Persze nem mondom hogy a DHL nem ludas mert az és felháborítónak tartom, hogy nem kötelező értesítőt hagynia a futárnak...
Aliz csomagja jó pár napig keringett az országban a GTR Futárszolgálat jóvoltából. Nem kevés telefonálgatás és e-mail-ezés után a történet boldogan zárul, a keserű szájíz azonban megmaradt.Minap megjártam a GTR futárszolgálattal! Rendeltem egy internetes oldalról, eddig semmi…..
Dorie 2011.07.16 10:46:56
@Manci néni, a szomszéd: ne keverd össze azt hogy hogyan mondjuk az irányítószámot meg hogyan mondjuk, hogy mit mennyiért vettünk... én még soha senkitől nem hallottam, hogy irányítószámot úgy mondott volna, hogy hétezerhárom' mikor a 7300-ra gondol, pedig mikor gépen ÁFA-s számlát állítok ki, akkor kell az is...

Amúgy meg nem értem mi baja a posztolónak összesen 4 napot késett a csomag úgy, hogy a posztoló kezdte variálni a címet, ha nem teszi akkor gondolom időben megkapta volna.
Dorie 2011.07.17 15:14:30
@Manci néni, a szomszéd: ez teljes baromság és én még soha nem találkoztam ilyennel, hogy valaki IRÁNYÍTÓSZÁM esetén a hétezerhármat úgy értelmezné hogy 7300. ha pedig valaki annyira hülye hogy ha valaki azt mondja neki, hogy hétezerhárom az irányítószáma és ő erre beírja, hogy 7300 az nem való olyan pozícióba, ahol ügyféllel és címekkel kell dolgozni... ha a posztoló azt mondta az ügyintézőnek, hogy hétezerhárom az irányítószáma akkor annyit írjon be és ne kezdjen el variálni, hogy hát biztos a 7300-ra gondolt... én mellesleg úgy mondom h nyolcvanöt-kilencvenkettő...
Tibi megfigyelése szerint, amióta hőségriadós óvóhely lett a zuglói önkormányzatnál a bútoráruházból, eltüntették az ingyenes vízautomatákat: A történet ott kezdődik, hogy az Örs vezér téri IKEA áruházban már elég régen beállították több helyre is a szokásos…..
Dorie 2011.07.13 09:54:57
@jo_reggelt: te teljesen el vagy tévedve vagy még mindig megragadtál ott, hogy az állam/önkormányzat minden sz*rt megtehet. Egy áruházat nem azért működtetnek, hogy nonprofit szervezetként működjön. Az, hogy hőség idején az emberek nagy többsége mindig egy üzletben lóg ( a Balatonon is, pedig ott aztán van vízpart meg hűsölésre alkalmas helyek) mert ott van légkondi, hát ne haragudj de undorító és akkor még el várják, hogy ezen felül még ingyen vizet is osztogassanak... Többször is jártam már mindkét IKEA-ban VÁSÁROLNI és mindig agyvérzést tudok kapni azoktól, akik csak úgy elsétálgatnak és elnézelődnek ott és nem vesznek semmit, de belefetrengenek az ágyba, a gyerekek a gyerekosztályt kb szétbombázzák meg hasonlók. Egy bútorbolt arra való, hogy ott az eberek bútorokat vásároljanak nem pedig szombat délutáni kirándulásra vagy hűsölésre... A légkondi meg azért van, hogy a VÁSÁRLÓK komfortérzetét növelje melegben, pont mint a fűtés télen. Vagy esetleg a posztoló és te is az IKEA-ba jártok melegedni és elvárjátok, hogy forrócsokit vagy kávét osztogassanak ingyen?
Dorie 2011.07.13 10:23:08
@jo_reggelt: hűsölésre alkalmas, nem pedig arra, hogy ott ide meg a napi 2 liter vizedet. mellesleg mint írta a posztoló a vizes ballonok átkerültek arra a helyre, ami átépítés alatt van, talán odaadták azoknak a munkásoknak, akik nem élvezhetik a légkondit mert ott talán nincsen és akkor kapjanak legalább vizet... Jaa hogy a sugárt is kijelölték?? akkor esetleg ott is van ingyen vízosztás?? és képzeld el tudom, hogyan működik egy nagyváros ugyanis 3 évig éltem Szegeden (tudod az vidéki nagy város ott lent délen a Tiszánál...) és ott is volt vízosztás mikor hőségriadó volt, sőőt volt h nem csak vízosztás volt hanem ingyen lehetett utazni a tömegközlekedéssel is, de valahogy nem volt elvárásom hogy a plázában ingyen osztogassanak vizet vagy bármelyik áruházban... és amúgy az ingyen víz általában azoknak van, akik mondjuk a dugóban vagy a piros lámpánál ücsörögnek a kocsijukban, vagy akik gyalogszerrel mennek valahova és nem azoknak akik a légkondis helyiségben ütik agyon az időt...
Ezekkel a kuponokkal mindig csak a baj van. Péter 20%-os vasárnapi kedvezményéről az Alleeban található Guru étteremben fizetéskor derült ki, hogy a palacsintára és a bagettszendvicsre vonatkozott. Biztos sokan ismerik az Allee vasárnapot, amikor az Allee bevásárlóközpontban…..
Dorie 2011.07.11 11:30:36
@The Good Boy: ez teljesen így van, mármint a német/osztrák emberek sokkal hangosabbak és amikor ők nyaralnak, az szerintem 100x rosszabb mint amikor a magyarok mennek külföldre nyaralni. Ez tapasztalat. Balaton parton élek és egy drogériában melózom. 10 magyar családból kb 2 olyan,hogy az egész üzlet tőlük hangos a gyerekek fel alá rohangálnak mindent ledöntenek a polcról stb. míg ez a szám a német ajkúaknál kb 10-ből 9, ráadásul ők teljesen készen tudnak lenni ha a nem beszélsz németül de felajánlod,hogy esetleg ha angolul elmondja mi a szitu akkor tudok neki segíteni.

Mellesleg a blokk nem azért kell a visszahozott árunál, hogy az eladók szemétkedjenek, hanem megtudják csinálni a vissza árut és annyit adjanak vissza a vevőnek amennyiért vette, ugyanis szinte hetente jön le árváltozás és változnak az akciók és ha teszem azt múlt héten ő vett egy hajfestéket 999-ért de akciós volt, vagy éppen ezen a héten árváltozásban kijött,h olcsóbb vagy drágább lett a termék, akkor már hiába megyek oda a polchoz és nézem meg az árat... Illetve mivel sok olyan termék is van az üzletben, amit mások is árulnak így értelemszerűen kell a blokk, hogy tényleg ennek a cégnek az üzletében vásárolta és nem a konkurenciánál...
Sűrű hónapunk lesz megint, indul a Big Brother, a Torchwood, az Eureka, az Alphas, a The Closer, a Damages, a Haven, a Rescue Me, a Breaking Bad, a Hell's Kitchen és a Törtetők, no meg kismillió másik sorozat, köztük egy halom reality. A TvAddict szedte össze a premiereket egy…..
Dorie 2011.07.05 22:02:33
Szakadt farmer, gyűrött zakó, csíkos, de eltérő színű zokni és fekete Converse tornacipő - ebben érkezik Mathew Gray Gubler, a Gyilkos elmék Spencer nevű okosemeberét alakító színész az interjúra a Monte Carlo-i tévés fesztiválon. A haját a sorozat legutóbbi évadzárója…..
Dorie 2011.06.14 16:11:13
@Németh András: Én ezt mindig úgy gondoltam, hogy a magyar adóknak is fel kéne venniük a külföldi adók vetítési rendjét. Gondolok itt arra, hogy pl a FOX meg a CBS meg kb azok a csatornák amik gyártanak, gyártatnak saját sorozatot, mert az ő sorozataiknak az epizódszáma az ő műsorrendjükhöz van kitalálva. Most az RTL hiába kezdi el vetíteni pl februárban az Gyilkos elmék 5. évadát nem fog kijönni neki a ritmus, amire esetleg tudja hozni a 6. évadot, aminek asszem most lett vége májusban a CBS-en, annak meg semmi értelme, hogy fél éves szüneteket tart az évadok között vagy ne add isten évadon belül, mert totál elveszíted a fonalat és el is felejted, hogy ez hogy ment meg minden. Ugyan ezért tartom baromságnak az 1x ekkor vetítem egyszer meg akkor, mikor elkezdtem nézni kb 1-2 éve a gyilkos elméket akkor még csütörtökön adták, azóta már volt hétfőn, kedden és most asszem pénteken. Ezt nem lehet követni...

Én amúgy néhány sorozatból igenis megvárom a szinkronos verziót, mert annyira pörög a szöveg, hogy nem tudom követni. Azzal meg megint csak a csatorna vágja maga alatt a fát, hogy telenyomja 10 percenként egy negyed órás reklámblokkal a 40 perces részt, és így van hogy több mint 60 perc lesz míg lemegy egy rész és akkor talán kevesebben választanák a letöltöm....
Dorie 2011.06.14 17:40:46
@Németh András: ismerem az oldalt és használom is. de itt most nem a kedvenc letöltő/onlinenéző oldalakról volt szó, hanem arról, hogy sokszor úgy dobálják a sorozatokat összevissza hogy az roppant idegesítő. Itt van pl a Castle, az RTL egyszer csak abbahagyta, bejött vagy 4 hónap szünet. Semmi hír nem volt arról, se az RTL honlapján se sehol, hogy mi a fene történt vele, aztán egyszer csak újra elkezdték, szerencsére itt mondjuk folytatták ott ahol abbahagyták, de volt már olyan, hogy akkor elkezdték előlről nyomni az egész évadot, hogy miről maradtál le meg minden, és akkor 5-6 héten keresztül csak az ismétlés megy. Az emberek többsége ilyenkor kezdi el letölteni a feliratos részeket és a sok reklám miatt pedig leszokik a TV-ről és átszokik a netenézős verzióra, én is nézek olyan sorozatot, ami mindenhéten megy a TV-ben szinkronosan, de ott nem nézem meg, hanem másnap meg lehet nézni neten reklám nélkül... Ezért mondtam, hogy a reklámokat is át kéne szervezni és akkor talán itthon is lenne nézettsége a sorozatoknak...

Amúgy pedig Gyilkos elmék az egyik olyan sorozat, amihez hűséges vagyok évek óta, még akkor is ha az RTL ilyen összevissza adja...
Jobb, ha mindenhol hozzászoknak a nem papírpénz alapú fizetéshez, lesz itt még második cserekereskedelem. Különösen idegesítő, ha saját kiadású kupont nem fogadják el a cukrászdában az "akciós" reggelire: Az alábbi kellemetlen élmény a budapesti Ferenc téren levő,…..
Dorie 2011.06.03 20:04:07
@atpijkamo: te teljesen el vagy tévedve a poszttal kapcsolatban. Bementek a cukrászdába, megrendelték a reggelit ez mondjuk volt összesen 1000 ft (mint menü- kaja+tea-), de nekik volt 200 ft-os kuponjuk, ha ezt be tudják váltani, akkor összesen fizettek volna 800 ft. Így viszont, hogy a pincért belekötött a vendégbe a következő helyzet állt fel: külön-külön fizették ki a reggeli elemeit, ami lehet, hogy összességében drágább volt mint menüben (ez a gyakorlat) így kifizettek mondjuk 1200 Ft-ot a regglire PLUSZ vettek még 2 sütit, hogy a kupon ne vesszen kárba ezt fizették kuponnal. Tehát akkor többet vagy kevesebbet fizettek a kajáért mint tervezték vagy sem?

A kupon dolog meg nem az alkalmi vevőknek van. A kupont legtöbbször vásárláskor adják, mint pl tesco (lehet h szar példa?) minden 5.000 forint után ad egy 1.000 ft-onként beváltható 100 forintos utalványt/kupont, tehát nem az a célja, hogy kipróbáld a tescot, hanem az, hogy legközelebb is visszagyere, mert van kuponod. Lehet jobb példa, míg Szegeden jártam suliban, lakótársammal rászoktunk egy nagyon jó pizzázóra, ami vállalt házhoz szállítást. Volt egy akciójuk ahol minden házhoz szállított 25 cm-es pizza dobozán volt egy 200 forintos kupon, amiből, maximum 10-et beválthattál egy 50 cm-es családi pizzára így csak a 2.000 forint feletti részt kellett kifizetni. Akkor ennek a kuponnak mi is volt a lényege? Az, hogy megjutalmazták a hűséges vásárlókat és nem az, hogy új vevőkkel ismertessék meg.
Kétség kívül sok rosszat el lehet mondani a bankokról és sajnos szinte mindnek van alapja. De azt rájuk fogni, hogy több mint 3 hete ők blokkolják Kriszta a QoTSA meghiúsult koncertjére vett jegyének árát, legalábbis megmosolyogtató:UPDATE 06/02: Pedig tényleg úgy tűnik, hogy a…..
Dorie 2011.06.01 16:22:56
@Sárkányfűárus: szerintem mondjuk előbb megkérdezhetted volna a kedves bankot is, hogy megérkezett e a számládra a pénz és az a gond h még nem könyvelték le, vagy nem is utaltak rá semmit.

És a bank igen is tud furcsaságokat művelni: nekem az volt a kedvencem, mikor egyetemi ösztöndíjat vártam kb 27.000 FT-t, ami minden hónap mondjuk 10-én reggel rajta volt a számlámon. Egyik hónap 10-én kb délben nézem a bankszámlámat és nincs rajta az ösztöndíj, hümmögök egy sor-t, hogy biztos lassan könyvelnek, délután 2 körül megint megnéztem, akkor valahonnan rákerült 13.000 ft, felhívtam anyukámat, hogy a; ő vette e ki a maradék 14.000 ft-t vagy b; ő tett rá nekem 13.000 ft-ot, azt mondta c; ő nem nyúlt a számlámhoz. Bementem a bankba megkérdezni, hogy mi a szösz történt a számlámmal, erre közli a nő, hogy hát ő látja, hogy megérkezett 27.000 ft, de az még nem lett lekönyvelve (10-én 3 óra körül), kérdem, akkor hogy lehetett most rajta 13.000 ft? Ő azt nem tudja:), de másnap rákerült a maradék 14.000 ft is.:)
Kutatonak annyira mégsem kellett az új Nikonja, ha nem bírt negyedórát kivárni, amíg a webshopos kolléga megebédelt. Határozott fellépés, fél siker:Az interneten kinéztem egy Nikon fényképezőgépet. A megfelelő árszintet elérő AVPlanet áruházat választottam, ahol 3 nap után…..
Dorie 2011.05.31 12:46:16
@Aki a zsiráfotszereti: értőolvasás gyakorlása ajánlott. Azért döntött úgy a poszt írója, hogy nem vásárol, mert a kedves eladó még elnézést sem kért, hanem rögtön háborgott, hogy hát ebédelt. Én is eladóként dolgozom jelenleg, pénztáros is vagyok, de én minden alkalommal mikor a vevőnek várnia kell, akár csak 5 percet is rám a kasszánál elnézést kérek, hogy megvárakoztattam, mert az én feladatom őt maximális mértékben kiszolgálni és nem az ő feladat az, hogy megvárja még szépen elnyammogom az ebédem. Mellesleg ha meg egyedül vagyok a pénztárban akkor nem lécelek le úgy, hogy ne legyen ott valaki, aki beáll helyettem.
Dorie 2011.05.31 20:23:50
@acidx: mint nem dohányos megosztom veled, hogy miért baszogatják a dohányos eladókat. azért, mert míg én mondjuk 5-6 órán át folyamatosan a boltban vagyok, foglalkozom a vevőkkel, kasszában állok stb., addig a kedves dohányos kollégák félóránként-óránként odamondják, hogy mindjárt jövök csak elszívok egy cigit, ami kb 5 perc. Óránként 5 perccel számolva fél órával dolgozik kevesebbet egy 6 órás műszakban egy nap, egy héten meg kb 2 és fél órával, mint az aki nem dohányzik, de ugyan annyit keres...

@tregard: ez meg a te egyéni hülyeséged. meg kellett volna dumálni, hogy akkor csúszót vagy valamit írjon ki neked, ha meg nem akar többre bejelenteni, mint amin vagy, adja oda KP-ban a plusz órákat, egyik barátnőm napi 8 órára van bejelentve egy cukrászdában, 600 FT-s órabérre, ha napi 8 óránál többet kell bent lennie, monjuk 10-12 órát, akkor kifizetik neki 2-4x600 Ft ott rögtön. nem hagyni kell, hogy a munkáltató szétszivassa az alkalmazottat...
Már foglalkoztunk a Wizzair jófajta születésnapi fantomakciójával, amikor 20% kedvezménnyel drágábbak voltak a jegyek, mint előtte vagy utána bármikor, XYZ most elmeséli, milyen volt. A jelek szerint egyáltalán nem tűnt fel neki, hogy 67460-20%, az sehogysem lehet 63060 forint,…..
Dorie 2011.05.26 12:23:18
@F173: Amit írsz az rendben van. DE ha valamit akciósan hirdetek meg akkor az legyen akciós ( az előtte és utána következő napokhoz képest is, ezért hívjuk akciónak és nem felárazásnak). Jelen esetben úgy festett a helyzet, hogy mittom én 18-án volt az akció. 17-én megnézte mennyi lenne, ez lett volna mondjuk 70 ezer forint, de észrevette, hogy 18-án akció van, megnézte akkor mennyi lenne, hoppá 73 ezer és ezzel nem lenne gond a Te felfogásodban, akkor ha 19-én meg mondjuk 80-ezer lenne, de a posztoló azt írja, hogy 19-én megint annyi volt a jegyár mint 17-én. Tehát ha úgy nézzük ahogy te írtad 17-én még az alacsonyabb kategóriásakba belefértek volna, de pont az akció napján nem, aztán 19-én meg már megint?? Azért ilyen sebesen váltogatni az árakat egy repülőút esetén...

Az pedig, hogy a 2x1 miért több mint az 1+1 nem igazán értem...
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
Csoda, hogy még létezik magyar felsőoktatás, amikor a felvi.hu-n digitálisan jelentkezőknek kínkeserves nehézségekkel kell szembenézniük:felvi 2011: ha elbasztad a jelentkezesed es mar nem lehetett modositani akkor az kb hello is iden. es akkor a tortenet bovebben:2011-ben beadtam a…..
Nem fogyasztóvédelmi Pulitzerre gyúrunk, naiv inviteles ügyfél mindössze (nagyon helyesen) pont akkor írta meg kurvaanyázós levelét, amikor elpattant a húr, úgyhogy aki nem bírja a csúnya, trágár szavakat, azoknak javasoljuk a kommentek olvasását. A történet banális, a…..
Dorie 2011.05.17 11:56:45
@vatamadafaka: Ohh dehogynem. T-home is simán kapcsol 1 hónap után. Az enyémet is kikapcsolták, ment is a poszt a homárnak de nem hozta le. Ja és csak szólok, hogy a T szerint ez így van jól. Januári számla február 5-én lett befizetve, amikor a februári határideje lett volna, de rendszer nem nézi ám h a januári számla nincs befizetve vagy a februári, nem-nem. Csak azt sasolja h még mindig van 1 tartozás, az h annak még nem járt le a 30 napja, le van ejtve. Kikapcsolja.

@Lakatos Gábor: akkor most már értem miért véded ennyire az ügyfélszolgálatosokat. :) Pedig azért gyakran ők sincsenek a topon, és most nem a technikai dolgokra gondolok, hanem a tájékoztatásra ami az Ő feladatuk és ha egy azon problémával megkeresel 3 ügyfélszolgálatost tuti, hogy mindegyik mást mond.