Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liooo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tízmillió karanténszakértő és epidemiológus országában elég kockázatos erről a járványügyi kényszerintézkedésről írni, de mivel az elmúlt napok koronavírusos témái (és konteói) között kiemelkedő helyet foglaltak el a főváros lezárásának lehetőségeit taglaló topikok, úgy éreztem, hogy a…..
liooo 2020.03.14 04:39:24
@Wilson11: Egy éves cikkből idézve: "A BRFK kimutatása szerint a kerületekben összesen 1223 ilyen státusz van rendszeresítve, a betöltött álláshelyek száma azonban csak 920, vagyis a teljes létszámhoz 303 dolgozó hiányzik."
Ergo az összes BP-i rendőr karantént tart, a városba meg lesz ami lesz? Vagy felvezénylünk mindenkit Pestre, az ország többi részén meg jön a vadon törvénye? Erről a faszról beszél :)
Véleményem szerint ez csak a katonaság teljeskörű bevetésével lenne megvalósítható és mindenképp egyetértek a megye határok zárásával inkább.
De amúgy ezért sem értem, miért BP-re szállítják a betegeket, sokkal kevésbé lenne "robbanás veszélyesebb és vesztegzárhatóbb" bármelyik más település idehaza, legyen még az Debrecen, Miskolc vagy Gyöngyöspata...