Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thob

1 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy próba Tepertő 2017.08.02 12:36:34
Nem finom. Bla-bla-bla...
Július 11-én, este kilenckor új filmcsatornával bővül a TV2 Csoport portfóliója. A Mozi+ a PRO4 helyén teljesen megújult tartalommal és tévépremierekkel várja a nézőket. A csatornán a filmek hétköznap esténként fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek, az indulás hetében ráadásul a kilenckor kezdődő filmek…..
thob 2016.06.13 23:19:25
@ctrlshift: senkitől se tudok ncore meghívót szerezni :((
comment:com A nap képe 2016.05.18 11:27:12
Csodacsapat!..
thob 2016.05.18 13:18:30
Az NBC Tonight Show-jában ismét az aranytorkú Ariana Grande volt Jimmy Fallon vendége, és természetesen most is zenés poénokat szórtak a beszélgetés előtt:..
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
thob 2016.04.25 15:23:09
@ace05:
"A hét legnépszerűbb műsora A Nagy Duett volt, a TV2 show-ját 1 millió 483 ezer néző követte. [...] a nagy show-k mellett most debütált Hajdú Péter műsora, a Showtime Hajdú Péterrel - 848 ezren nézték az első részt a teljes lakosságból, ez az ötödik helyre volt elég."
www.origo.hu/teve/20160425-teves-nezettseg-2016-aprilis.html
thob 2016.04.25 15:24:40
@Raoul_Duke: 848e ember volt kíváncsi rá (Nielsen).
3 hónapja csak azokra a kérdésre válaszol sajtótájékoztatóin Kósa Lajos, amelyekre úri kedve tartja - derült ki az RTL Klub esti híradójából. Az viszont nem derült ki a híradóból, hogy mi Kósa és a Fidesz álláspontja a betelepítési kvótáról. A Fidesz erős embere arra hivatkozik ugyanis, hogy ezek…..
thob 2016.04.22 10:18:09
@DocBulywood: Nekem 10%-kal nőtt a nettóm. Ugyanaz a munkahely, munkakör, felelősségi kör. Versenyszféra.
Amikor Azurák Csaba György Bence távozása után átvette a hírigazgatóságot, és arról beszélt az Indexnek, hogy egy politikai-közéleti háttérműsort szeretne meghonosítani a TV2-n, illetve lecsökkenteni a Tények másfél órás műsoridejét (agyrém, minek ilyen hosszú híradó bárkinek is?), legrosszabb…..
A Blikk biztos forrásból úgy értesült (bizonyára járt érte a 10 ezer forint is), hogy semmin sem spórolt Hajdú Péter a Showtime Hajdú Péterrel című műsor forgatásán, amit a Millenáris Központ megastúdiójában rendeztek be. A Tv2-s műsorvezető-producer legalább 300 millió forintot tapsolt el a…..
A padlót suvickolja, és közben azt mondja, megtalálta a helyét. Persze ez egy metapoén, de legalább szellemes. Az első adás április 24-én lesz...
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
A Kökény-Szalai Vivien-éra újabb áldozata az az Amin-Váczi Virág, aki korábbi értesüléseinkkel ellentétben közös megegyezéssel távozott a TV2-ből. Tapasztalt tévésről van szó, az Aktív főszerkesztője volt, a Babavilágot ő indította el 2006-ban, végigjárta a tévés szamárlétrát a…..
thob 2016.03.31 13:52:49
A Blikk szellőztette meg, hogy az RTL nemcsak az énekeseket keresi az ősszel induló X-Faktor-évadhoz, hanem a megfelelő zsűritagokat is: Tóth Gabin kívül ugyanis mindenkit lecserélnek, megy Alföldi Róbert, Little G., és Szikora Róbert is. Az előválogatáson állítólag Király Viktor is részt vett, de…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
thob 2016.03.23 15:08:31
@nyuszibusz: Gondolom ők találták ki, hogy Majkával pókerezzen (és csináljon úgy, mint aki nem ismeri a szabályokat).
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Mutatunk két videót. Az egyiken a dán eurovíziós dalverseny tavalyi nyitánya látható, a másikon A Dal 2016-os kiadásának első percei. Érdemes végignézni mindkettőt. A dán A magyar Az évi 80 milliárdból ötletre már nem futja? Mindegy, hogy lelopták a dán ötletet vagy megvették, annyira ne…..
thob 2016.01.25 07:18:38
Rékasi Károly a tavalyi motorbalesete miatt esett ki a színházi körforgásból, a tavalyi év utolsó két hónapjában alig kapott fizetést - írja a Bors. Az 53 éves színészt a lap szerint szíven ütötte, amikor kiszámlázta a novemberi és decemberi fizetését...
thob 2016.01.18 13:04:38
@//VV//: végül mennyi lesz az éves nettója egy Rékasinál nagyobb kaliberű színésznek? Azt mondja, hogy nem visznek haza "hatalmas összegeket", szerintem egy Rékasi legalább évi nettó 18-20M körül keres.
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
DALFEJTŐ - Az ember, akinek "a zenéje miatt" járnak az emberek a koncertjeire, szokás szerint ráment valakire a közönségből, csakhogy ezúttal alaposan mellényúlt. Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.     Őrületes ikertoronyság!   Robbie Williams-et…..
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
thob 2015.08.06 18:37:44
@szombuda: Miért "bevándorló szerető ember" az, aki nem ért egyet azzal, hogy bele kell rúgni ezekbe a szerencsétlen emberekbe?

Én nem szeretnék befogadni a lakásomba egyetlen menekültet sem és azt sem szeretném, ha a pályaudvarok környékén élnének ezek az emberek.
Viszont szeretném, ha Orbán Viktor az EU-ban lobbizna azért, hogy sokkal több pénzt kapjunk az ellátásukra, hogy emberhez méltó körülmények között legyenek itt addig, amíg nem indulnak tovább. És lobbizzon azért, hogy az EU tegyen meg mindent azért, hogy a helyzet normalizálása megtörténhessen.
Rakott krumpli a javából!  Vagy inkább rakott hús krumplival? Hozzávalók: 1,5 kg krumpli 1 szál füstölt kolbász 0,5 kg virsli ujjnyi füstölt szalonna 10 dkg sonka 6-8 db tojás 450g tejföl 30 dkg sajt A krumplit simán 2-3 csipet sóval megfőzzük vízben. Ennek…..
thob 2015.05.13 17:56:17
@thomasbeard: Igen, a sertésmájkrém ütős ötlet, nekem is beindította a fantáziámat :))
thob 2015.05.13 21:11:19
@user friendly: csak valami menő nevet találj ki neki és megbolondul érte a világ!
Alekosz kondenzcsíkos alsónadrágja, Pongó cigányozása, Aurelio faszpörgetése vagy az Éden Hotel erőszakoskodó játékosa is csak jelenthet a gyökérségi versenyben, aminek jelenlegi csúcsán egy kambodzsai tévéműsor ül, ha van isten, egy kristálydildóval a kollektív seggében.…..
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
Walter Isacsson Steve Jobs-életrajzáról már volt szó korábban, hiszen ez az első olyan alkotás Jobsról, amit kifejezetten a vezér rendelt meg, és minden segítséget megadott az elkészüléséhez.A könyv végül elkészült, 448 oldalas lett, a háttéranyagot a Steve Jobsszal…..
A VV4 egyik szereplője, VV Anikó, a villa rosszkislánya vagy mije, megtalálta igazi hivatását, meg lehet nyugodni. A hölgy rúdtáncos lesz, bizony, gondolom azért, mert nem jött össze a főállású celeblét (ismert emberrel való smárolás a lesifotós előtt gondosan beállítva…..
thob 2011.08.12 10:47:16
@magyar ember teli szájjal: Schmuck Andor.
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..