Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boreger

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre nem csak a királyi postát lehet szapulni, arra már úgyis van egy zsírúj blog. Úgy tűnik a UPS magyar végén is előfordulnak komolyabb koordinációs kihívások. Például, hogy a német címzésű misztikus "Kocskemét" nevű város telefonos segítség nélkül is…..
A rendőrség mellett a másik nagy állami cég is remek példát mutat, mint az egy olvasói levélből kiderült (köszönjük!):   Tényleg nem elvárható, hogy szegény postások esőben a főbejárattól távol álljanak meg. Semmi baj, majd a mozgássérültek. A Magyar Posta…..
Kezdjük érteni, Verebes miért adta ultragagyi humorshow-jának a Mi kérünk elnézést címet. Szokásos heti fejtörőnk következik: érti-e Verebes István, hogy miről beszélget a Nap-Keltében.Először lássuk, milyen kérdéssel borította hanyatt a műsorvezető dr. Vajda Adrienn…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Június végén Friderikusz ismét lezár egy fejezetet az életében. A Friderikusz Most című műsor megszűnését közös közleményben jelentette be a műsorvezető és az ATV a következő mondattal: "úgy érezzük, ennyi idő alatt kimerítettük azokat a kereteket, amelyek között…..