Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Startrek

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dunaújváros a magyar hoki egyik fellegvára, rengeteg utánpótláskorú gyerekkel, hosszú ideje sikeres, eredményes csapatokkal. A Dunaferr SE terveiről nemrég írtunk. Az akkori cikk tartalmát árnyalja, hogy a szülők egy része szerint "az utóbbi időben a sikerek elmaradtak, s…..
Startrek 2010.09.01 09:15:21
@canadien: Én úgy tudom,hogy a 95'-96'-tol 1 fő távozott. Ő is fehérvárra!
Startrek 2010.09.01 16:54:23
@canadien: Szerintem is! 3 fő a Fradiból, 2 Csíki 1 Stars. + egy kapus szintén Stars. De nézd meg a Dunaferr SE serdülő nevezését.
Startrek 2010.09.05 19:41:24
@canadien: Kár,hogy a dunaújvárosiak "megosztották" az erejüket,mert a 95'-96'-os garnitúrájuk két éve is a szezon meglepetés csapata volt!!! Lehet, hogy idén is az lesz?! Dunaferr SE - Ifj.Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia edző mérkőzésen 7:5 !
A magyar jégkorong utánpótlását a budapesti csapatok mellett hosszú évekig a két Fejér megyei csapat, a Dunaferr és az Alba Volán uralta. Néhány éve valami megtört a dunaújvárosiaknál. Ennek első jele volt, hogy egy-egy korosztályban nem tudtak önállóan csapatot indítani,…..
Startrek 2010.07.21 11:25:12
@fraind: Az legyen az Ő bajuk! :)
Startrek 2010.07.21 20:37:39
@bakker81: Nekem a te hozzászólásodtól ment el a kedvem a hokitól! Úgy látszik, hogy csak egy edző az igazi (K.Á.) és a többi menjen a levesbe. Minek ennyi egyesület,ennyi gyerek? Elég 8 is (aki játszik) az A csoporthoz.A 13 elmenő szintén egy hiteles edzőt, klubbot választottak! ;)
A várakozásnak megfelelően a magyar jégkorong-szövetség elnöksége egy évvel meghosszabbította a felnőtt válogatott élén az amerikai edző mandátumát. A juniorválogatottat a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője, Bob Dever irányítja. Az U18-as és az U16-os szakmai stáb…..
Startrek 2010.07.20 11:09:49
Csütörtökön tartotta rendes és egyben tisztújító közgyűlését a Budapesti Sztárok Sportegyesület, közhasználatú nevén a Bp. Stars. A két éve felnőttcsapattal bővült utánpótlás-nevelő egyesület az utóbbi időben számos belső problémával küzdött, ezért a hírek…..
Egy éve sincs, hogy Gömöri Csaba és Buzás Norbert vezetésével elkezdett dolgozni az U18-as női válogatott. A semmiből épült fel a csapat, és hamar rangos nemzetközi tornát szerveztek neki. A lányok szép eredménnyel és biztató játékkal mutatkoztak be. A torna sikerének és az…..
Serdülőválogatottunk péntektől Prágában szerepel. A Challenge Cup komoly mezőnyt vonultat fel, ráadásul az utolsó héten egy cseh klubcsapat helyére a cseh válogatott nevezett be a tízfős mezőnybe, amellyel már szombaton szerencsénk lesz összemérni erőnket. A játékosok és az…..
Startrek 2010.04.18 12:47:16
@hokinyuszi: 6:2 A mieinknek! Nagy,Könczei,Hamvai,Vince,Ritó,Dósa a gólszerzők. Nagy grat!!
Több olyan csapat is esélyes a magyar bajnoki címre utánpótlásvonalon, amelyek a küzdelmek első fázisában szerényebb teljesítményükkel nem tartoztak a legjobbak közé, de fordított példa is akad. Volt alakulat, amely végig meggyőző teljesítményt produkálva a tabella éléről…..
Január 31-éig igazolhatnak új játékosokat az OB I-es csapatok. A friss Mol Liga-győztes, eddig külföldről érkezett hokisok nélkül felálló Budapest Stars nem sokat teketóriázott, eddig három légiós leigazolását jelentette be. A 30 éves szlovák Matus Petricko a Newcastle…..
Startrek 2010.02.01 15:05:18
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
Startrek 2010.01.25 16:41:10
@qx92: Sevele se nélküle! :D
Az alapszakasz győztese és negyedik helyezettje vívja a második Mol Liga-elődöntőt. A Dunaújvárosban 18 órakor kezdődő Dab.Docler–Vasas Bp. Stars mérkőzést a Halassy, Abonyi, Soós D. trió vezeti. A final fourban a csapatok legjobbjai a többiekétől eltérő színű,…..
Startrek 2010.01.23 20:40:42
@progmet: Ez így van!@Lajos a mizse: Mert nem szeretek sírni ha kikap a csapat :DDDDD
Szombaton jobb volt a játék, értékelte a franciák elleni négygólos sikert az előző napi ötgólos győzelem után jobbára elégedetlen Marton Tibor, a serdülőválogatott edzője. A magyar válogatott vasárnap 14 órakor a szlovénekkel a tornagyőzelemért csap össze. "Az…..
Startrek 2009.12.20 20:19:31
@Corzez: Ne szívd mellre,nagy az ego hariéknal.:) G.Vili meg hiányzik,de nem állt meg a Stars szekere nélküle sem.Ez a lényeg!
Drámai meccsen maradt le a divízió 1-ről a magyar juniorválogatott. Hiába szereztünk vezetést kétszer, a britek visszajöttek, 4-4-es egál után ők lőtték jobban a büntetőket. Elsőre csalódottak vagyunk, hiszen egyértelműnek tűnik, csapatunk reális helye egy osztállyal feljebb…..
A serdülők és a kölykök bajnokságában is a Bp. Stars áll az élen, a kép azonban még csalóka a küzdelemsorozatok e szakaszában. Egyik csapat sokat játszott, a másik keveset, van, amely még jégre sem lépett. Folytatjuk utánpótlás-sorozatunkat. Immár két számjegyű az induló…..
Remek rajtott vettek a magyar csapatok a nemzetközi tornákon. Az Ice Centerben múlt hét végén rendezett nyolccsapatos tornán magyar házi döntő zajlott. Ahogy előre jeleztük, nemzetközi kölyökkupával indult a különböző korosztályos tornák sora. A tornán az EBEL-szereplő…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Startrek 2009.09.04 07:59:22
Startrek 2009.09.07 14:41:36
@MeLa: Jó,hogy vagy nekünk!A starsban még a teszteredményeket sem beszélték meg az edzők a játékosokkal,csak a "jól értesült"szülők egymásközt.Ti meg már a résztvevők névsorát is tudjátok.
Startrek 2009.09.08 14:17:13
@MeLa: A Fradihoki.hu-n eredmények is vannak a 2 mérkőzésről.
A legutóbbi szezon alatt is megállapítottuk, minden tekintetben javult az utánpótlás-bajnokságok színvonala, és úgy tűnik, a töretlen továbbfejlődés feltételei az előttünk álló évadban is adottak. Noha tény, hogy talán még soha annyi fiatal tehetség nem játszott…..
Startrek 2009.07.16 14:59:35
@bonsay:Én is így látom és gondolom.
John Vanbiesbrouck, a jégkorong-történelem legendás kapusa júliusban Budapestre érkezik. A magyar utánpótlás-válogatottak kapusaival bemutató edzésen vesz részt, erről tájékoztatotta a jégkorongblogot a magyar szövetség. Az egykori NHL-es sztár június 16-án, kedden 15 órától…..
Február elején az MKB Bank elfogadta az új tulajdonosjelölt ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy a technikai részletek egyeztetése és a bank által előírt feltételek teljesítése esetén akár még ebben a hónapban rendeződhet a zalai jégpálya tulajdoni viszonya.Fendrik Zsolt ügyvéd a…..
Startrek 2009.03.02 09:57:24
@kamphore: A Sztároknál kevesebbet biztos,hogy nem lőttetek.Az egész szezon leggyengébb kapura lövői ott vannak.Keveset és gyengén lőnek vagy mellé.
Alig ült el a jégcsarnok körüli hercehurca, ismét kellemetlen ügy elé néz Zalaegerszegen Kercsó Árpád edző. A múlt szombati Zalai Titánok–UTE kölyökmeccsen történtek miatt fokozott figyelem hárul rá, merthogy az újpesti szülők nyílt levélben fordultak a szövetséghez,…..
Startrek 2009.01.23 10:39:21
@MeLa: A szívemből szóltál!@biowolf Mindenki magából indul ki.
Startrek 2009.01.23 10:55:11
@guriga uram jr.: Király vagy!És ne húzd fel magad.Hajrá Magyar jégkorong-UP.
Jégkorong Winter Classic Hungary 2009.01.12 17:15:00
Kicsit humorosan, netán önironikusan ezt a nevet adták a szervezők a magyar jégkorongsport első tavon megrendezett hivatalos eseményének. Az biztos, hogy az NHL és a magyar hoki közötti különbség éppen akkora, mint az e két esemény közötti. Mégis örömteli: a Pólus Pingvinek…..
Startrek 2009.01.14 12:00:43
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: 2008.07.31.Két hokisuli is indul Budapesten! A kereső segít.
Pénteken kezdetét veszi minden idők egyik – ha nem a – legszínvonalasabb magyar kölyökbajnokságának rájátszása. Az alapszakasz után nyolccsapatos felső- és ötcsapatos alsóház alakult ki. Mindenki tiszta lappal folytathatja. A nyugati csoportot tíz mérkőzésből egy…..
12-0-ra kapott ki a házigazda U20-as válogatott a csíkszeredai világbajnokságon. A divízió 2-es juniortorna nyitónapján a számtalan székely – és több starsos – fiatalemberrel felálló csapatot Japán verte nagyon csúnyán. A másik két mérkőzésen: Litvánia–Korea…..
Startrek 2008.12.16 13:59:17
NZ-Stars-os világbajnok játékosaink kedden este Wallberg svéd kapus társaságában a szlovák első ligás testvércsapat színeiben szerepeltek. Sortársuk egy élő szlovák hokilegenda volt. Vezérletükkel idegenbeli győzelmet aratott az érsekújvári csapat. Érsekújvár mostanában…..
Startrek 2008.12.04 11:39:49
A szövetség hírlevele alapos anyagban ismerteti az összes válogatott összes szakvezetőjének életét és munkásságát. Azt a szöveget átvettük jól, hátha érdekes. Feldarabolva. A serdülő- és az ifjúsági válogatotton túl vagyunk, jönnek a juniorok. Akik szövetségi…..
Nemrég szóltunk a serdülőválogatottról, már akkor sokan hiányolták, hogy nem az ifikről vagy a juniorokról cserélünk eszmét máris. És ennek is eljött az ideje. Az alábbiakban közüljük a komplett U18-as keretet, tartalékokkal együtt. Utóbbiak közt olyan tehetségek is vannak,…..