Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Negatív kampány

28 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negatív kampány Kampányüzenet 2009.11.02 21:21:00
Kelemen Hunor kampánya egy kicsit leült, segítünk neki. Az eddig elmondottak alapján még mindig a legerősebb, legösszeszedettebb üzenetnek a nagyváradit tartjuk:"...én vagyok a csatár, de ti vagytok a csapat...... Én vagyok a hang, de az üzenetet közösen írjuk ...én vagyok az…..
Kelemen Hunor pénteken Csíkszeredában hivatalosan is megnyitotta kampányát, idézzük: "Ebben a kampányban én vagyok az arc, de ti vagytok a szív és a lélek. Én vagyok a hang, de ti vagytok az üzenet".Amint arra felhívtuk a figyelmet, plakátversenyt is hirdetett,…..
Kelemen Hunor: I Love This Game! Kelemen Hunor: I am legend. Kelemen Hunor: Born in Csíkhágó Kelemen Hunor: Dirty dancing Kelemen Hunor: Minority Report..
 Kelemen Hunor államfőjelölt plakátversenyt hirdetett. Mi is beszállunk, az alternatív plakátötleteket a kampanynegativ@gmail.com címre várjuk...
 Előbb az jelezték Sólyom Lászlónak Romániában, hogy nem időszerű március 15-i székelyföldi látogatása - állítólag azért, mert attól tartanak, hogy a köztársasági elnök a területi autonómia támogatásáról beszélne (korábban hasonlóan jártak el a szerb…..
Negatív kampány Szabadvért 2009.02.19 16:24:08
Ha valaki valami értelmes tűrhető elviselhető dolgot követ el az erdélyi prérin, és nem az én emberem, akkor: az ellenség katonája --> az ellenség Tőkés --> mivel a püspökből nem nézzük ki, hogy szabad idejében photoshopot használ, akkor valaki hozzá közeli --> az ő…..
"A negatív kampány a politika legnormálisabb része minden országban az USÁ-tól, Németországon vagy Olaszországon át Magyarországig és Bukarestig. Nincs olyan civilizált ország ahol a negatív kampány ne lenne a mindennapok politikai vitáinak része. Nem kell már ilyen elemi…..
 A lista első helyét ajánlja fel a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Tőkés Lászlónak, a júniusi európai parlamenti választásokon - mondta pénteken Marosvásárhelyen Markó Béla, a szövetség elnöke. Markó szerint ez a „magyar összefogást” tükrözné,…..
Negatív kampány Az úr ír* 2009.01.23 10:37:00
Megbolydult az RMDSZ, ugyan fenyegetőztek már azzal, hogy akár uccára is vonulnak, ha, de nem úgy értettem, hogy szennyest teregetni. Pedig de. Teleírják a médiát, most látszik annak a haszna, hogy minden valamirevaló "értelmiségit" sikerült eltávolítani kebelükből, mert…..
 A CFR 1907 Cluj futballcsapatának szerda esti vereségével csúfos kudarcot vallott a Reakció háromfős kolozsvári különítményének elkeseredett kitörési kísérlete a magyar nemzeteszme új alapokra helyezésének irányába. Az újabb vesztes meccset követő válságunk azonban…..
Amikor ezeket a sorokat rójuk (már ha hagyják a messen röhögő t. klubtagok), a Duna Tv Közbeszéd című, a műsorújság szerint műfajilag "hírműsorként" aposztrofált adásában az RMDSZ keddi, még egyszer: keddi kampányzáróját adják. Ha valaki látta volt az EP-s…..
Negatív kampány Testvériség 2008.11.28 17:41:00
Csütörtök reggel az RMDSZ öt nagyváradi szenátor- és képviselőjelöltje Szacsvay Imre Josef Kozacek szobránál fogadalmat tett a nagyváradiak érdekeinek képviseletére. A Körös-partján levő Szacsvay-szobor Josef Kozacek-szobor talapzatát Nagyvárad és a nagyváradi RMDSZ …..
  Hátul a szöszke csitri Koncz Zsuzsika. Az még ok, hogy ő hepi és táncikál, ha az ő korában így néznénk ki lesifotón, mi is énekelnénk és táncikálnánk. De minek örülnek a többiek? (A kép az RMDSZ kampányzáróján készült.)Ehhez kapcsolódik:KözleményAz RMDSZ…..
 Mi a Transindex Disputáján találtuk (ha ez a link nem jó, akkor bocsi, most épp generáloznak, nem tudjuk a böngésző memóriáját ellenőrizni, valahol az oldal alján keressétek)...
    (Jó, tudjuk, hogy tele van vele a net, de micsináljunk, gyűjtögető életmódot folytatunk.)..
Negatív kampány A kampány 2008.11.26 08:49:00
Blogosz hívja fel a figyelmünket egyik posztjában, hogy atyánkfiai Istent és embert (nem) ismerve szórják gyöngyeiket a disznók elé (ezek lennénk mi, választópolgárok, most már pofátlanul tolják arcunkba mindenfelé az üzit, az emberi méltóság fogalma lassan értelmezhetetlenné…..
Negatív kampány Levélváltás 2008.11.22 21:18:00
Levél a web-cafe.ro szerkesztőjének:"Tisztelt Főszerkesztő úr,úgy véljük, talán az Ön által szerkesztett blogring olvasóit is érdekelheti a mi blogunk:http://negativkampany.blog.hu/Üdvözlettel, az RMDSZ Fun Club"Válasz:"Kedves Kampány Negatív Úr!Köszönjük, de ez…..
Szopránszaxofonnal, dobbal felszerelt mutatványosok, fiatalok a jelöltek nevével feliratozott dzsekiben, zenélő autóbusz és Verestóy Attila szenátorjelölt, valamint Antal István és Pál Árpád képviselőjelöltek jártak faluról falura, hogy tájékoztassák az embereket: a…..
Negatív kampány Koalíció 2008.11.01 19:59:00
Vendégbejegyzés (elloptuk Tempetőfi egy posztját, ez is ilyen negatívkampány-technika, hogy lopunk):Markó Béla Aradon, 2008. október 6-án: "A szövetség azonban csak olyan kormány-koalícióban hajlandó részt venni a választások után, amelyben a Nagy-Románia Párt nincs benne,…..
Negatív kampány RMDSZ-kampánydal 2008.11.01 19:26:00
Dancs Annamari az RMDSZ jelöltjeként indul az Ausztrália, Észak-Amerika és Dél-Amerika számára fenntartott választókerületben a parlamenti választásokon. Régóta készül már e pályára, dalban el is regélte politikai pályafutásának egész történetét, elejétől a szomorú…..
A pdf-ért klikk a képre...
Negatív kampány Lutri 2008.05.28 00:22:05
Eredeti kampányanyag, a nagyításért katt a képre...