Regisztráció Blogot indítok
Adatok
$raczger

1 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi posztomban nagy elragadtatásomban Magyarország második legszebb kilátópontjának neveztem a zempléni Nagy-Péter-mennykő ormát, és a napokban az egyik kommentelő számon kérte rajtam, hogy akkor mi az első. Most, hogy nehogy úgy járjak, mint egykori kamionszerelő…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Belsőség Heti merítés 2014.12.14 09:22:43
Néhány GTV-ből leszűrt tapasztalataim laza halmaza Hitemre mondom, hogy NINCS SOK MŰSZAKI PROBLÉMA AZ AUTÓVAL!!! Akkor se, ha régi Alfánál ez sok szakértő kollega számára abszolút hihetetlen. Na persze én is csak a hatodik ilyen autómra mondok ilyet, az elsővel (másodikkal,…..
Pavlov kutyája néhány jelzés után már magától nyáladzott. A magyarok évek óta tanulják a kétsávos körforgalmat, de a java része még mindig képtelen elsajátítani a helyes használatát. Mi hát a megoldás? Igazodjunk az ostobákhoz! A körforgalom a forgalomszervezés egyik…..
$raczger 2014.10.08 09:00:31
@Legvidámabb Balfasz: Igen, sajnos valóban megtévesztő volt a szélessége miatt.

Hívtam már fel ilyesféle hivatalt, illetékest, elég vegyes azért ez a része is, valahol olyan nehéz kiszedni az infót, mintha államtitkokról kérdeznél, máshol pedig olyanok, mintha csak a te hívásodat várnák egész nap és készséggel válaszolnak. Azért legalább valahol megpróbáltál érdeklődni, vagy a rossz tapasztalat inkább csak legyintettél egyet?

Ismerősöm például közútkezelőnek mindig keményen odaszól (volt már vagy 5 alkalommal is), ha egy kátyú vagy süllyedés miatt egy hétig kint van az út közepén a tábla, utána másnapra mindig kész.
Bármi kérdésed van a Totalcar-Hungaroring 5. pályanapjával kapcsolatban, azt tedd fel itt bátran!..
A dédapjuk kovácsként lovakat patkolt műhelyében, Hans-Jürgen és Christian egy sok millió eurós vállalat fejei, 170 alkalmazottal. Abték érdekes család, a hétvégi DTM-futamon lesz alkalmam közelről megismerni őket. A lovaskocsik alkonyán jó ütemérzékkel váltottak autóra, ma…..
$raczger 2014.05.31 19:09:23
31
Belsőség Micheliszt mindenkinek! 2014.01.27 18:48:34
Bárki kérdezhetett bármit, nem voltak titkot és embargós infók Karácsonyi játékunkban lehetett nyerni helyet egy remek bulira, amely főleg arról szólt, hogy megpróbáljuk megfogni a WTCC-menő, többszörös futamgyőztes pilótát. Himesháza Sennája azonban túl kemény diónak…..
$raczger 2014.01.27 22:18:26
Köszi még egyszer, hatalmas élmény volt:)

@pedaz: Szerintem nem lettek felírva az idők, de Michelisz 29:26-ot ment és ha jól emlékszem még 3-an voltunk benn rajta kívül 30 alatt.
Minőségi kontent - új összefüggések, fel nem ismert valóság, Eötvös professzor háttértudása a majdnem ugyanilyen Csöpi lényeglátásával... hát.... Ötvözve. Paul Williams Walker emlékére, akit drónnal robbantottak fel... tudodkik. ..
$raczger 2014.01.10 11:46:51
A videóhoz csak ennyit:
youtu.be/0JMqyQknmJ0?t=2m21s

A mobilos lehallgatásról pedig egy kicsit is intelligens ember tudta, hogy technikailag lehetséges. Manapság pedig mindenből összeesküvés-elméletet gyártanak, a kedvencem ez a chemtrail nevű baromság, vagy mi, persze olyanok vannak megbizonyosodva erről, akik valószínűleg az érettségiig sem jutottak. A tudás hiányát hülyeséggel pótolják.
$raczger 2014.01.10 12:26:00
@venturaea: Újra elolvastam a hozzászólásomat és rájöttem, hogy én ilyet nem írtam.
Nem az érettségi ad tudást, az csak leellenőrzi, hogy hajlandó voltál-e gondolkodni minimális szinten az elmúlt 12 évben? Persze ha átmegy valaki, az se jelenti automatikusan azt, hogy atomfizikus lesz. Itt a lényeg abban van, hogy intelligensen elgondolkozol-e azon amit olvasol, vagy csak simán elhiszel minden baromságot? Jó példa erre a Facebook, amikor kamu híreket osztogatnak, mert az első mondatnál tovább senki sem olvas, pedig még csak ezután jönne az értelmező olvasás.
Ez egy egyszerű kis konc: egy vízzel üzemelő kis óra (nagyon zöld és elég feltölteni), valamint egy vastag, meleg, James&Nicholson kapucnis-cippzáras, XL-es méretű pulcsi, Toyota logóval. Előbbi érdekes kis kütyü, utóbbi pedig rendkívül hasznos lehet ebben a hidegben. A…..
A Kisautó blog egyik cikkében a minap egy japán zsákbamacskáról írtunk – csak a doboz kibontása után derült ki, hogy milyen autó-motorkerékpár kombó van benne. Két legendás járművet sikerült kifognia a szerzőnek, ezekkel kapcsolatosak a kérdéseink is. Az kapja a nyereményt,…..
Indulunk. Kezdődik az őrület, a Totalcar Karácsonyi Hiéna 2013, amire rengetegen vártak már. Talán egy kicsivel kevesebb konccal, mint legutóbb, de panaszra semmi ok, mert a Mohó Hiéna minőséggel kompenzálja a mennyiséget. Mostantól kezdve egészen december 30-ig jelennek meg itt a…..
$raczger 2013.12.19 14:23:43
@$raczger: Módosítanám a válaszomat erre ha lehetséges), pontosabb gitár típus)

1. Gibson SG Standard

2. Fekete, térd feletti rövidnadrág, oldalán két fehér csíkkal.
Ismét elseje hó eleje, itt vannak a júniusi háttérképek! Válogass a júniusi képekből, ajánld tovább másoknak is akár a fotókat, akár a bejegyzést! Ha szeretnél háttérképet beküldeni következő hónapra, akkor a 2013 július nevű gyűjteménybe töltsd fel a fotódat.…..
Minden kérdés, óhaj-sóhaj jöhet. A Totalcar-Hungaroring Pályanap fóruma ez. Bővebb infót itt találsz!..
$raczger 2013.05.28 13:18:24
@ommm: Én is fotóznék, kell külön előzetesen jelentkezni, vagy elég, ha majd aznap a helyszínen megkereslek?
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
$raczger 2013.05.21 11:50:08
Sok sikert a 70-200 beszerzéséhez, én körülbelül egy hónapja vettem a sajátomat, szintén nem volt könnyű menet.

Mikor meglett a pénz rá, csak egyetlen helyen találtam 125-ért, 120-ért akartam tőle elvinni, nem adta, akkor nem kell.

Következő kiszemeltet pixinfón találtam. Néhány levélváltás után kiderült, hogy egy közönséges csaló, természetesen csak postán lett volna hajlandó elküldeni a nem létező objektívet...
( Itt részletesebben leírtam, hátha te is összefutottál vele:
logout.hu/bejegyzes/raczger/lebukott_a_csalo/hsz_1-50.html#rel_msgs )

Aztán végül szerencsés pillanatban frissítettem rá az index eos adok veszek témára, ott volt egy patika állapotú, mindössze 110k jó magyar forintért, egyből írtam neki, hogy viszem is. Jó arc volt, hozta a gépét is, hogy ki tudjam próbálni, aznap a sajátom pont nem volt nálam.

WTCC-re kivittem a gépet, itthon megnéztem milyen képek születtek, hát alig hittem el!

Emellett nekem is pont egy Sigma 17-70-esem van, illetve még egy fix50-es 1.8-as, amit bátran ajánlok, pengeéles.

Az index fórumot pedig frissítsd amilyen gyakran tudod, ez az objektív perceken belül elmegy.
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
$raczger 2013.03.07 11:55:38
$raczger 2013.03.07 12:15:41
@Rocko-: direktlinken jót játszik le, a lejátszóból viszont ezt (ezért írtam a 4. adást, nem trollkodni jöttem :) ): totalcar.hu/egester/2012/02/23/egester_4_resz_hideginditas_felesegek_es_elso_autok/
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
$raczger 2012.12.21 08:22:39
Ha most kéne megmondanom, melyik a kedvenc autósportom, elég nagy bajban lennék. Négy jelöltem van. A drift, ami félig játék, de annak milyen jó. A késhegyre menő historic racing, amikor öreg versenyautókat hajszolnak halálba nagyon is éles versenyeken, amilyen például Goodwoodban…..
Subba Napi gif: Ifa drifting 2012.02.17 15:04:00
$raczger 2012.02.17 18:33:32
@Tepsifan: falu szélén járdaszegély? nóómális?:D ez nem nyugat!