Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gáor

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy tipikus Auchan akció. Egyrészt próbálják kisöpörni a téli készletet, de azért raknak mellé pár újabb dolgot, mármint az Auchanban újabbat is. A Guinness-en kívül nem is látok más ír sört, viszont ennek korrekt az ára, máshol sem lesz ennél olcsóbb.  Amikor behozták a Mythost, még egy egész…..
Gáor 2020.08.05 13:30:06
@Láttukmár: Múlt hónapban többször vettem,nagy sikere volt,igaz sör helyett szinte üditő,de nekem nagyón bejött jól lehűtve nyári hőségben tökéletes.
sörfigyelő Lidl júliusi akció 2019.07.15 12:49:58
  Nyári sörös akció a LIDL-től, benne hazai kézműves és nagyüzemi, valamint vegyesen kommersz külföldi, belga, német sörökkel.   Az Uluru egy hidegkomlózott ausztrál búza, karakteresen finom. A Budapest lager és IPA az árához képest megfelelő mennyiségű és minőségű. A Pyynikin finn lager, a Mosaic…..
A vasúti személy- és áruforgalom folyamatosan növekszik, így a forgalommal együtt a szállító járművek mérete is évről-évre nő. Az egyre súlyosabb tehervonatok vontatása újabbnál-újabb, erősebbnél-erősebb mozdonyokat igényel. Az Union Pacific Challenger sorozatú gőzmozdonya (kép forrása: Wikimedia…..
Alykel városa nem messze Norilszktól, Oroszország északi részén fekszik, a Jenyiszej-folyó közelében.  Norilszk a legnagyobb nikkel és kobalt kitermelő város volt a Szovjetunióban, így egy várható konfliktus során az elvesztése nagy károkat tudott volna okozni a szovjet gazdaságnak. Az Amerikai…..
Gáor 2020.07.25 18:43:05
@mükkemakk: Jó ötlet
Ha a Suzuki márka modelljeire gondolunk, nem éppen az izgalmas, érdekes formavilág, és koncepciók jutnak eszünkbe. Bár néha azért tudnak szép, és tetszetős járgányokat alkotni. A tervezőiket néha engedik játszani, és olykor ezek az ötletek tanulmányautó formájában meg is valósulhatnak. Némelyik…..
sörfigyelő Horizont Sailor Belle 2019.10.23 17:49:38
Illat: gyömbéres Hab: masszív Szín: opálos arany  Intenzív, frissítő gyömbéres íz, mely teljesen elrejti az alkoholt. A búza csak az utóízben jelentkezik. A saison jegyek visszafogottabbak. Időnként megpróbálkozok ezekkel a sörökkel, de már lemondtam róluk, mert nem ez  az én világom, ezt is csak…..
/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimarad vagy betoldódik. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy…..
A vasúti közlekedés a filmipar figyelmét is már korán felkeltette, rengeteg filmben szerepelnek vonatok és vasútállomások. Néha azonban a vonat olyan kiemelt szerepet kap, hogy egyike a film főszereplőinek, nélküle a film cselekménye egészen másképp alakulna vagy akár a bonyodalom meg sem…..
Franciaország fővárosa számos látványosságot tartogat az odalátogatóknak. Még felsorolni is nehéz lenne, nem hogy végigjárni a műemlékeket, múzeumokat, parkokat, templomokat, bevásárlóutcákat és még ki tudja mi mindent, amit Párizs nyújt az idelátogatóknak. Ám nem csak a felszín tartogat…..
A hatalmas elhagyatott épület óriásként magasodik Hallstatt fölé, ahonnan csodás kilátás nyílik az egész városra...
Minden este vártuk, hogy kezdődjenek a kedvenc sorozataink és minden kockájukra emlékszünk. Vajon a főszereplőkre is?..
Gáor 2019.08.24 07:59:57
Miután az Asahi kezébe került többek között a Dreher és pár egyéb sörfőzde, várható volt, hogy valami újdonságot fogunk kapni. Nem is lett másképp. Mai tesztünk alanya nem más, mint az Asahi Super Dry, 5.2%-os alkoholtartalommal. Picit fura, hogy 330ml-es kiszerelésben kapható, mert elvileg van…..
Nagy büszkén keltem fel reggel, mert már nem normál turistának éreztem magam, hanem egy olyan embernek, aki rengeteget kapott mind a Mamitól, mind pedig Yokote városától. Ezzel a fene nagy büszkeséggel mentem fel Dórival a hotel panoráma éttermébe reggelizni. Nagyon büszke voltam. Egészen addig, míg…..
Alábbi listámban 10 olyan helyet mutatok be, ahova jelenleg Magyarországról nem lehet közvetlen, menetrend-szerinti repülőjárattal eljutni. Az írás apropóját az adja, hogy utazós fórumokat olvasgatva az a benyomásom támadt, hogy a Kárpát-medencén és egy-két tengerparton kívül lassan azok a helyek,…..
Gáor 2019.05.31 12:34:58
sörfigyelő Peroni 2018.09.05 15:49:11
Illat: enyhén édes Hab: rugalmas, szép Szín: arany  Megint egy olyan termék, mely az olaszok sörhöz való sajátos viszonyát bizonyítja. A Morettihez hasonlóan ez is hígnak érződik, viszont az eurolageres semlegesség helyett enyhén savanykás, de még elviselhető karaktert kapott. Az utóíze is ehhez…..
Illat: telt Hab: krémes Szín: félbarnás  A pécsiek mostanában tényleg mindenbe belevágnak, nopersze ezt nagyüzemi szinten értve. Szerintem megtaláltak egy piaci rést, hiszen alig kapni gluténmentes sört hazánkban és azok is húzós áron mennek. Ez a kis üveg háromszázért kifejezetten jó vétel,…..
Gáor 2018.12.20 19:03:13
Gáor 2018.12.20 19:04:49
Kontár Komlókutató Rocky Cellar 2008.01.15 19:57:00
magyar világos sör ÚJRAKÓSTOLVA, az új cikk itt olvasható..
Manapság, amikor nap mint nap arról hallani a hírekben, hogy Észak-Korea nukleáris fegyverkezése korábban soha nem látott méreteket öltött, s az interkontinentális ballisztikus rakétáikkal már akár az Egyesült Államok keleti partvidékét is képesek fenyegetni; az orosz elnök pedig szintén nukleáris…..
"Építették a Pécs város dolgozói 76.679 társadalmi munkaórában" – valaha ez állt a bejáratnál lévő emléktáblán. A pécsi vidámpark 50 évet élt...
Valahol Budapest külterületén szinte vadonatúj, 0-km-es Roverek sorakoznak egymás mellett, amiket az idők során benőtt az elburjánzott növényzet...
  A 25 emeletes pécsi Magasház teljes története korabeli felvételekkel, fotókkal és az egykori lakosok visszaemlékezésével...
  Cadillac A Modell, 1904   Walker Eletric Model 15, 1909   International High Wheeler, 1910   FWD, 1919   Ford T Modell, 1924   Super Sentinel gőzteherautó, 1924   ZIS AMO F15, 1927   Ford A Modell, 1928   International Six Speed Special, 1928   Fiat Pavesi LT31,…..
De azt is írhatnám, hogy készüljünk és hangolódjunk a Karácsonyra olyan ételekkel, amik akár a karácsonyi asztal ékei is lehetnek. Advent napjai gyorsan peregnek, már mindenki az Ünnep lázában ég. De addig is enni kell valamit, méghozzá finomat, tartalmasat, férfiasat, cupákosat :) Ilyenkor…..
Gáor 2018.01.01 18:12:37
Többen szeretik a chilit és a vele készült ételeket. Azok is akik a tüzesebb ízeket kedvelik, de azok is, akik egyszerűen csak a paprika zamata miatt rajongói ennek a finomságnak. Ez egy olyan recept ami eléggé tüzes, sűrű, laktató - és forrón az igazi. Amekkora kultúrája van hazánkban a…..