Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Én is akarok kommentelni

0 bejegyzést írt és 545 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem nincs mit ragozni a híren, itt a méltán kedvelt GemCraft sorozat legújabb része, a Chasing Shadows (köszönjük Nándornak és greffinek, hogy felhívták a figyelmünket rá) nekünk pedig munkaköri kötelességünk erről beszámolni. Viszont a műfaj meglehetősen távol áll…..
Én is akarok kommentelni 2014.05.27 12:23:37
@Cold Heart:
A peccs óta nem is játszottam vele csak egyszer, de mivel értelmetlen lett, várok pár peccset. Ha nem tudja megoldani Péter a szaggatás problémáját, akkor ennyi volt nekem a játék. Sajnálom, de stratégiai játékkal én vagy pro módon játszok vagy sehogy. Most a pro módot mesterségesen kikötötte a játékból.

Amúgy az első wavet 160x szoktam enragelni, azzal van meg ha jól emlékszem így fejből a 999-es létszám, de az 5. hullámtól kezdve be szoktam állni az 500-ra és mindig csak a rádobott gem szintjét emelem 40-ig.

Az Y6-os pályán van talán 210 wave, brutális bele is gondolni, hogy több mint 100 ezer gemet enragelek el. Igaz én féltem az ujjaimat, így makróval bombázok, nem kattingatok. Kicsit illúzióromboló, de amíg ezt sem oldódik meg, ez marad: felé állok a wave kőnek, megnyomom a 0 billentyűt, és elrepül 500 kavics rá :) Autohotkey a barátom, nem csak munka során, játékok közben is szeretem használni, még Diablo3 közben is használtam régebben :)
Én is akarok kommentelni 2014.06.05 14:00:25
@Cold Heart:
Sokáig úgy voltam vele, hogy inkább sokkal kevesebb de alacsonyabb gemet dobálok mint kevesebb nagyot:
inkább 200db 35-ös gemet dobok, mint 100db 40-eset pl.
Ennek talán az is oka, hogy alacsonyabb gem többször esetben az armor nő inkább és nem a HP, és 10^31 feletti HPnál már kell a 60-as gem. Amit sok idő összeszedni.

De mostanában áttértem én is a kevesebbre. Most próbáltam játszani de reménytelen. Towerbe rakott nagyobb gem esetén megfagy a játék. Nem diafilm, megfagy.
Ahol most tartottam egyik T-s pályán pedig: 42-es wave, 62-es manafarmból 8db, killer gem 65-ös. És itt vége :(
Pedig lett volna ebből is pár (szó szerint hehe) szintlépés. Az erre elpazarolt 2 órát sajnálom nagyon :(
Én is akarok kommentelni 2014.06.10 15:36:05
@Cold Heart:
Én viszont befejeztem a Gemcraftozást :(
8,5 órányi játék után a flash összeomlott... és ennyi.
Ebbe a játékba már KELL egy játék közbeni mentés :( Már csak a hosszú játékok miatt is :(
filmes-sorozatos NCIS ~ szabályok 2013.05.04 21:00:25
Ezt a bejegyzést - kivételesen - át kell hoznom, egyrészt, mert jó kis gyűjtemény (;-)), másrészt, mert a folyamatos frissülés az egyik lényege ennek az egésznek és ebbe most keményen belerondít a másikblog-szünet. Egészen pontosan arra gondolok, hogy az egyik nem rég leadott…..
Én is akarok kommentelni 2014.05.23 14:07:25
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
Én is akarok kommentelni 2014.04.07 12:46:20
@Virág et.:
Bocsi, de szakmádba vágót kérdeznék...
2018-ban lesz olyan gazdasági "tett", szándékosan nem írok bcs-t, ami nem évül el addigra amit ezek elkövettek, és esetleg lehetne "elszámoltatni"?
Gondolom az elcsalt pályázatok okirat hamisításainak nagy része már most is elévül, de addigra biztosan mindegyik kivétel nélkül.

Tévedek?
Miután a Fidesz nyolc évnyi szocialista kormányzás után hatalomra került, sokan sok mindenre számítottak, de arra az ámokfutásra kevesen gondoltak, ami végigsöpört az elmúlt négy évben. A kétharmadtól mindenki (így a befektetők is) stabilitást és a gazdaság…..
Én is akarok kommentelni 2014.03.18 15:40:51
@aleb19:
Forint adósság 10572,5 mrd -> 13390,5 mrd
Deviza adósság 9109,5 mrd -> 9340,5 mrd
2010 május és 2014 január a két időpont

Ebből hogyan bírtad a stagnálást, esetleg csökkenést kikövetkeztetni?
Ha a fentieket átváltom a megfelelő EUR árfolyamokkal, akkor is elég szép emelkedés jött ki nekem (közel +2 mrd EUR), pedig elolvadt egy 2900 mrd HUFos manyup vagyon is az adósságcsökkentés hevében.
Az áfacsalás "botrány" szép lassan a érdektelenség mocsarába süllyed, már csak talán Vágó Gábor LMP-s képviselő dolgozik az ügyön Horváth Andráson kívül. A Fidesz taktikája bevált, nem kell vele foglalkozni, nem kell neki teret adni, szépen magától kifullad az "ügy". Pedig…..
Én is akarok kommentelni 2014.02.17 13:08:05
@Áfa Töprengő:
A gyors reagálású hadtested megjelenik a megbízó levéllel (felesleges is azonnal menniük, úgyse találnak senkit akinek megmutathatnák a papírt, mert ugye azzal sokra nem mennek, ha a pénztárosoknak körbeviszik), mire pl. a Tesco a 3 ügyvédjével fogadja az írásban közölt kéréseiket, melynek eleget tesznek természetesen. Itt járunk olyan 1 hónapnál (legalábbis amikor nálunk megjelentek a revizorok, onnantól számítva a hivatalos megkeresés az ügyvédünkig 1 hónap alatt ért el).
Itt minden rendben, mehetnek a papírokban feltüntetett további cégekhez. Itt egy újabb hónap után újabb céghez jutnak majd újabb és újabb céghez. A 20. céghez amikor elérnek már eltelt egy év, és még semmi szabálytalanságra nem bukkantak.

Így gondoltad?
Én is akarok kommentelni 2014.02.17 14:20:57
@// Gery Greyhound:
Az ugye megvan, hogy a BKV ellenőr direkte ahhoz az emberhez tud odamenni, aki érintett, míg a Tesconál az ügyvezetőig is eljutni idő? Ráadásul az a kb. 5000 szerződés sem van mindig az ügyvezető táskájában, mint a BKV ellenőrzéskor az igazolványod.

Ráadásul nem véletlenül van joga az adóalanyoknak írásban kérni mindent a NAV ellenőrzés során (nekünk egy meghallgatás során ahol természetesen ott volt az ügyvéd is feltettek kb. 30 kérdést, amit kértünk, hogy írásban szeretnénk megválaszolni... meg is jöttek a kérdések, már csak 20 volt, és nem is azok. No comment). Ez tértivevényesen 8 nap, utána rendelkezésre van bocsátva minden, de szükségünk van még a 8/15 napos határidőbe.
De legyen ideális esetben 2 hét egy ilyen átfutási ideje. Ha 20 cégen át van húzva egy ilyen ügylet (és amik eddig kiderültek, a 20 még nem is túlzás), akkor közel 1 év alatt eljutottál oda ahova akartál: egy kiürített, ukrán hajléktalan nevén lévő céghez, és elkezded követelni rajta a milliárdokat. Mindezt néhány millió forintos összköltségen.
Én is akarok kommentelni 2014.02.17 14:31:08
@Áfa Töprengő:
Azt mondod, hogy pikk-pakk (azonnal, hehe) igen kemény üzleti titkokat kikérni külföldi cégektől úgy, hogy elég kemény kötődése van a NAV-ot irányító üzleti körben pl. a CBA-val? Tudom, hogy csak realista vagyok, nem pedig paranoid, de ez utópia.

Amúgy kiértesítik az adózót, ez ugye 10 nap alatt kézhez jut, 3 nap alatt válasz, és mehet az ellenőrzés, iratok beadása. Jelenleg ha jól tudom a határidőket. Egy láncot létrehozni kb. 1 nap, felgöngyölíteni fél év minimum. Esélytelenség nyugalma? És mindezt a csalás mértékéhez képest kiürített cég elcsípéséért?

Legutóbb a cukrosokon sikerült elcsípni közel 400 millió forintnyi vagyont. Egy év alatt 4 milliárdra tippelték az elcsalt ÁFÁt. Több éve működtek. Ráadásul a 2 éves nyomozás összköltsége simán súrolhatja azt a 400 millió forintot.
Persze nem most, és nem maga ellen, ezt remélem senki nem hitte egy percig sem. Szóval még 2003-ban, 11 évvel ezelőtt történt, hogy három szocialista képviselő, Simon Gábor, Szitka Péter és Török Zsolt közölte, hogy hamarosan benyújtják az Országgyűlés mentelmi,…..
Én is akarok kommentelni 2014.02.06 10:10:38
@CSENDES:
A valódi tulajdonosa Simon Gábor. És?
Én is akarok kommentelni 2014.02.06 10:12:38
@CSENDES:
Nekem van a MÁKnál olyan számlám, amin nem az én pénzem van, de papírom van arról, hogy mire kaptam azt a pénzt. Akkor most retteghetek? Csak azért kérdem, mert megkérdeztem a céges jogászunkat is és szerinte rendben van a dolog.
Én is akarok kommentelni 2014.02.06 11:44:52
@Vidéki:
Hihi, egyetértek veled. De ezért repült is. Én arra céloztam fentebb, hogy simán le lesz papírozva és foghatatlan lesz törvényileg a dolog, ellenben a látszat az más lehet.
De mint mondtam, nekem is van nem saját pénzem mind a magán, mind a céges számláimon, igaz nem is negyedmilliárd.
A kormany.hu nem sokat gondolkozott azon, hogy rezsicsökkentő fórumok esetleg fideszes pártfórumok és az erről készült videóknak talán nem a kormányzati portálon van a helyük, ugyanis kitettek egy 64 perces videót a tegnapi óbudai rezsicsökkentő fórumról, ahol a két népszerű…..
Én is akarok kommentelni 2014.01.22 12:49:20
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
A listádat hányan és hány blogon szedték már darabokra, hogy egy jó nagy csúsztatásokkal teli listát tartalmaz?
Tegnap a baloldalon megalakult a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor alkotta "álomcsapat" a Párbeszéd Magyarországért párt csendes unicumos asszisztálásával, és amíg ezen röhögcsélt mindenki.....nos, eközben Orbán Viktor megállapodott Putyinnal Magyarország történetének…..
Én is akarok kommentelni 2014.01.15 15:00:26
@Vidéki:
És kiállítja, hogy zsarolta a kormányt, és erre hol lelhető fel bizonyíték?
Vastagbőr Váratlan látogatás 2014.01.13 11:06:00
Még a bankrobbantást is elhomályosítja a legújabb Orbán-videó, aki ezzel a mesterművel tér vissza a hó és árvízkatasztrófa alatt kiforrott videós stílusához. Hiába, amíg a baloldalon egymás torkát harapják át egy-egy választókörzetért, addig Habony Árpád írja az újabb…..
Én is akarok kommentelni 2014.01.13 11:15:07
@ColT:
Vidéki, Lencsés Pista, Enrico
Soroljam még? :)
Bocsánat, mégsem az M1 lett az aranyérmes, hiába készítettek egy csodálatos tudósítást a baloldali összefogásról készült mémekről.A bajnok szerintem a Kossuth Rádió, aki ugyanazt megcsinálta, csak ugye képek nélkül, csak hanggal.Ami nem egyszerű feladat, de megcsinálták.Az…..
Én is akarok kommentelni 2014.01.12 18:39:15
@Vidéki:
A cigányzenekarok régi elve volt: "Aki fizet, az rendeli a nótát!"

No ez az! Akkor miért nem a fidesz fizeti az egész kócerájt, miért pl. én?
Neil Armstrong helyett Gus Grissom, az Apollo-1 parancsnoka lehetett volna az első ember a Holdon. Az alábbiakban részletet közlünk Deke Slayton "DEKE!" című könyvéből, amit ezen a blogon fordítunk magyarra; Deke a hatvanas évek elején lett az asztronauták főnöke: "Egyvalami…..
Én is akarok kommentelni 2013.12.19 05:52:08
@sasaone:
Persze, mert félnek.
Legutóbb is láttad mi lett belőle amikor Armstrongék megtalálták a lezuhant Decepticon hajót. :o
Németh Szilárd rezsitábornok egy csokornyi törvénymódosítást nyújtott be a rezsiháborúval kapcsolatban.1. Máris módosítanák a két hete (!) megszavazott rezsitörvényt:A szolgáltatóknak a számlákon a címzést nem Times New Roman betűtípussal kell kinyomtatni, hanem Arial…..
A bajai időközi önkormányzati választás, ami egy darab önkormányzati képviselő helyről döntött az amúgy is fideszes többségű bajai városházán minimum megérdemli a "rekord" jelzőt, szépen kihozta a magyar politika embereke taszító oldalát, valamennyit. Bár a bajai roma…..
Én is akarok kommentelni 2013.10.22 12:23:12
@Enrico72:
Nyilvánvaló :)
Vastagbőr Aláírod vagy kirúgnak 2013.09.27 13:35:54
Május 17-én jelentette be az EMMI, hogy létrehozzák a Magyar Pedagógus Kart, ami az állami és önkormányzati fenntartású köznevelési intézményekben dolgozó pedagógusok önkormányzattal rendelkező köztestülete lesz. A Kar feladata az etikai kódex megalkotása és a pedagógiai…..
Én is akarok kommentelni 2013.09.27 14:03:24
@ColT:
Elolvastam a posztot, munkatársnőmet megkérdeztem, a férjének mennyivel nőtt a nettója. Azt mondta bő 40 ezerrel. Szóval lesznek itt nyertesek is szép számmal.
4 éve van a pályán és 300+ ezer lett a bruttója. H 11-es kategória.
Én is akarok kommentelni 2013.09.27 21:24:36
@nigel:
Pedig 4 éve van a pályán, csak neki beszámították azt a sok év munkaviszonyt a besorolásnál, amit nem tanárként szerzett. Ő is meglepődött ezen, de nagy duzzogva csak elfogadta a majd' 200k nettós havi fizut :)
Biztos hallottatok már róla, hogy Rákay "ex-HírTv-s, tömegbecslő" Philip egy augusztusi kormányhatározat értelmében 992,3 millió forintot kapott a költségvetési tartalékból az "Itthon vagy – Magyarország szeretlek" kulturális program lebonyolítására. Egy múlt heti…..
Én is akarok kommentelni 2013.09.19 10:26:28
@Darth Revan:
Aztán vissza ki is nyitották egy minimálisan megkurtított költségvetéssel a nagy hörgés miatt.
2011. március 21-én tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium az államadósság-mérő alkalmazását a honlapján, amivel nyomon lehetett követni az államadósság-elleni harc alakulását. Már amikor frissítették persze."Az NGM megerősítette, hogy a kormány egyik legfontosabb…..
Én is akarok kommentelni 2013.09.01 20:45:24
Többen is kérdezték kaktuszt a GDP összegéről: 2012 végén 28.276 mrd volt, innen minden irányba könnyen számolhat aki akar, mert az éves %-os változások könnyen visszakereshetők.

Azért azt valaki szedje már össze (kaktusz is megteheti hehe:), hogy 2010 óta évesítve mennyi új adóterhet dobott ki a gazdaság szereplőire a kormány? 17 új adó jelent meg, illetve emeltek meglévőkön (bár ez a szám pár hónappal korábbi, azóta nőhetett, és az elektronikus útdíjat még nem is számoljuk ezek közé ugye). De a napi gazdaság vagy a portfolió kb. egy éve összeadogatta, hogy olyan évi 4% az új adóteher, amiből kb 2% amit visszaadtak SZJA + családi adókedvezmény + TAO kedvetmény címen. Ez így 3 év alatt +6% adóbevétel.
A manyup pénzekből mivel még van 2%-nyi, így csak kb. 8% elvételével lehet számolni.
Továbbá a manyup eltörlés évi további 360 mrd megy a költségvetésbe, ami eddig a tartalékba (manyup ment), ez évi +1,2% az előző rendszerhez képest.

Ez így összesen 6+8+3,6=17,6%, azaz olyan cirka 5000 mrd forint. Ez azért már akkora pénz, amit nehéz megmagyarázni, hogy hova lett, és itt már fel sem tűnik pl. a Közgép 320 milliárdja.

Viszonyításképp: ez az összeg 6 millió 700 ezer minimálbéres ember egy évi nettó bére. Ugye, hogy nem is lett volna olyan nehéz elérni azt az 1 millió új munkahelyet? 3 év alatt meglett volna, és a fele pénz még meg is maradt volna!
Bár az őszi parlamenti ülésszak csak szeptember 9-én kezdődik, rendkívüli ülést tartanak a T. Házban. A hivatalos ok „a pedagógus-béremelés kiterjesztése” és annak törvényi garanciája. Azonban ebből a két állításból csak az első igaz, mert a benyújtott…..
Én is akarok kommentelni 2013.08.28 06:02:22
Ha már kétszer fizetem az átírást, igyekszem nehezen adni magamat. Igenis küzdjön meg az adóhatóság a pénzemért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Én is akarok kommentelni 2013.08.21 14:31:46
@Schütii:
Tudtommal az okmányirodai alkalmazottak nem fizetnek sem adót sem járulékot, hanem vonják tőlük, illetve fizetik utánuk.
Nem kötözködésképp, de rohadt nagy különbség van a kettő között. Inkább a vállalkozók azok akik fizetnek adót és járulékot.

Attól pedig, hogy az állam egyik zsebéből kifizet a példa alapján 260 ezret, de azonnal vissza is utal magának 130 ezret, az az alkalmazott szerintem csak 130 ezerbe került az államnak.

Az összesített bérköltségre vonatkozóan valszeg tényleg inkább alsó becslésről beszélhetünk, lévén itt Nyíregyházán cirka 2-3 ember foglalkozik gépjárműves dolgokkal, még akkor is, ha nincs mit csinálniuk és csak beszélgetnek, a mellettük lévő ablakhoz pedig csak 50-en állnak sorba.
Vastagbőr Béremelés mindenütt 2013.07.12 09:01:00
Magyarország jobban teljesít. Ez egyértelműen látszik az alábbi hírcsokorból is. 1, PedagógusokSzegényeket rendesen becsapták. "Az úgynevezett életpályamodell megalkotásakor megígért teljes béremelésnek a 60 százalékát kapják meg szeptembertől, majd a következő 4 évben…..
Én is akarok kommentelni 2013.07.12 13:49:27
@Virág et.:
Én ismerősöméknél közölték, hogy szeptembertől nem csak túlórapénz nem lesz (ez neki havi 40 ezer volt), hanem a szakkörökért sem kap plusz pénzt (20 ezer/hó), és a kajautalványra is vizet ihatnak (ez -8 ezer nettó/hó).
A 34%-os emelés utáni januári újabb 10%-kal elvileg ugyanott lesz ahogy ő számolta mint most, de januárig a fizetése alacsonyabb lesz.

Bár a kajautalványt lehet nem fair beleszámolni az elvonásba, mert azt január óta nem kapták meg, ellenben minden hónapban megígérték, hogy következő hónapban megkapják :)
Jelenlegi kormányunk egykoron belengette a pedagógusoknak a nagy fizetésemelést - egyelőre azonban úgy néz ki, még a matekszakosok sem tudják, valójában mennyi lesz a borítékban (pardon, a számlán) a NAGY emelés után. Mert ugyebár nemcsak azt kell nézni, mennyivel lesz több a…..
Én is akarok kommentelni 2013.07.12 10:01:54
@DFK:
De bizony, hogy csökkenhetett. Nézd meg mennyit kapott az új rendszer bevezetése előtt egy 3 gyermekes, és nézd meg mennyit kapott utána.
Segítek picit: előtte fix összeget kapott, SZJA-tól függetlenül. Most pedig az SZJA bemaxolja. És hát egy pályakezdő tanárnak nem volt annyi az SZJA-ja, hogy elérje a korábbi összeget.

Ő meg csak pislogott mint hal a szatyorban, hogy neki a TVben 3 gyerek esetén olyan 90 ezer forintokat emlegettek havonta, nem értette hogy baszhatták így át az iskolában :)
Én is akarok kommentelni 2013.07.12 11:26:16
@DFK:
Akkor még egyszer:
A híradóban, rádióban, politikusi performanszon az hangzott el, hogy 3 gyerek esetén akár havi 90 ezer forinttal is többet kaphatnak az érintettek.

Ezt egy átlagember úgy fordította le magának, aki nem ért a pénzügyekhez, hogy ha 90et nem is, de 50 ezret csak kap majd.. Hát nem: csökkent a bére.

Amivel meg kevered az előző és a mostani rendszert az az, hogy az előző családtámogatási rendszernél az SZJAt csökkentette az adójóváírás, és a családtámogatás összege nem az SZJAt csökkentette tovább, hanem egyszerűen odaadták az összeget. Így bizony csökkent a nettója. És nem, 122 ezer forint volt a bruttója ha jól emlékszem.
Beütheted kalkulátorokba: ennél a bérnél csökkent 3 gyerek mellett a nettó bér.
Én is akarok kommentelni 2013.07.12 11:27:15
@titanvuki:
Trollt mindenki csak a saját felelősségére etethet!
Meglepő és elgondolkodtató interjút olvastunk ma a hirek.eco.hu portálon, amelyben az OTP Bank Mikro- és Kisvállalati Igazgatóságának vezetője a devizahitelek forinthitelre való kiváltása mellett érvelt. Kicsit utánaszámoltunk, hogyan is fest a helyzet. A jegybank növekedési…..
Én is akarok kommentelni 2013.07.10 12:51:51
@collateral collector:
Persze, de mókás azt hallani (speciel mi is így jártunk), hogy a 2,5%-os kamatú hitelre nem vagyunk jók, de másik 3-ra, aminek a kamata 6, 9 illetve 11,5% arra tökéletesen megfelelünk, ráadásul az igényelt összegnek több mint a dupláját is megkaphatjuk.
Egy kis iránymutatás nem árt még a bíróságok szakmai vezetésért felelős (a bíróságok központi igazgatását a Szájerné Handó Tünde által vezetett Országos Bírósági Hivatal látja el) Kúriának sem. Mivel egyre több devizahiteles nyert pert bankjával szemben, Szász Károly…..
Én is akarok kommentelni 2013.06.18 20:51:34
No itt azért pár dolog csúnyán össze lett mosva ebben a posztban.
Amikor eddig a devizahitelesek javára ítéltek, azokban az esetekben eddig a szerződések bizonyos pontjait törölte a bíróság, amelyek a hitelszerződést magát csak elenyésző mértékben érintették, a fizetendő összeg töredékét nyerték meg maximum, a perköltség több volt.

Tudomásom szerint eddig egyetlen esetben mondta ki első fokon a bíróság a szerződés semmissé tételét, és az eredeti állapot visszaállítását. Ahogy én olvastam (illetve egy ismerősöm ismeri is az esetet elég közelről) az adós sokkal rosszabbul járt, mintha maradt volna a jelenlegi deviza hitelénél, lévén forintosították teljesen a hitelét, és ez alatt a hitel kamatát is érteni kell, azaz kapott egy 4-5%-os devizahitel helyett egy 12%-os forinthitelt. Erre célzott Szász Károly is, amikor írta, hogy nem járnának jobban az adósok. A per győztese meg azon gondolkodott két nap múlva, hogyan kéne "fellebbezni" a győzelme ellen.

Arról nem is beszélve, hogy az arány, ahány esetben a bankok javára ítéltek, illetve ahány esetben az adósok javára elég durva, de legalább már kijött az adósok pernyertes aránya a statisztikai hibahatár alól.

Én is vettem fel CHF hitelt. A törlesztő részletem 235 forintos CHF árfolyamnál volt ugyanannyi, mintha forintban vettem volna fel a hitelt. Utólag is úgy látom: jól döntöttem akkor, amikor azt választottam.
Én is akarok kommentelni 2013.06.19 11:08:51
@CSENDES:
Tapasztalataim szerint amikor valaki ekkora törlesztő emelkedés miatt sír elfelejti megemlíteni, hogy az elején azért is fizetett "keveset", mert az még türelmi idő volt. És rengeteg embernél esett egybe a válság és a türelmi idő lejárta is....
"A kormány azzal számol, hogy az idén újraindul a növekedés, 3 százalék alatt marad a GDP-arányos hiány és ehhez nincs szükség újabb intézkedésekre." -  jelentette be büszkén Varga Mihály 2 hónappal ezelőtt.Ugyanez a Varga Mihály állt ma ki a kamerák elé Giró-Szász…..