Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FwM / Arlene

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Csubi és Viki élettársi kapcsolatA pénzbehajtóFotosop ArtistaAlaposan dokumentált MILFNagyon CSÍÍÍÍZMama fekszikAlaposan dokumentált ember..
FwM / Arlene 2010.12.10 08:49:06
@Drága IV gernika:
@shitgun2:

Ez egy fake adatlap.
Subba Google: Fordító beatbox 2010.11.29 19:12:35
Akarod hallani ahogyan a Google Fordítója beatboxol? Másold be az alábbi sort a 'Németről Németre' fordításba, és klikk a kis hangszóróra. pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch..
Subba Az internet egy rohadék 2010.10.27 21:11:44
FwM / Arlene 2010.10.29 12:21:35
Subba Starnow.com 2010.10.07 10:10:00
Sejteni azért lehet, hogy nem csak bennünket magyarokat csap a sors rengeteg idiótával. Az angol StarNow internetes STÁR-közvetítő oldalán kategóriákba rendezve lehet lapozgatni közöttük. A legnagyobb halmaz a 'Ripacs' és az 'Ordenáré', persze akad szimplán 'Bolond' is. Hm,…..
FwM / Arlene 2010.10.08 14:42:16
Pocsék válogatás erre a pocsék napra.Köcsög vuvuzelaNem félek hihiHeti fasztortásJó buli voltAlaposan dokumentált eseményekKözkívánatraRSTONEPilfMilfA szerkesztői szem teljes hiányaPárduc Köszi az összes gecy kis beküldőnek!..
FwM / Arlene 2010.06.25 21:43:53
Minden további szócséplés helyett, íme a döntő végeredménye. No, persze, hogy legyen kis drámai feszültség, nem csak úgy, egyből az arcotokba tolom a rideg tényeket, nem ám :) Hétfőtől péntekig, azaz öt nap a alatt, "alulról" indulva, naponta két-két leitert…..
FwM / Arlene 2010.02.24 13:16:24
@bioLarzen: Melyik volt az?
FwM / Arlene 2010.02.24 13:30:35
@Mr. Pither: Egyetértek.

Bio biztos beteszi majd. :)
Sziasztok,amint azt az előző szavazásos posztban ígértem, itt a döntő szavazólapja.De, még mielőtt kattintotok, a metódusról: a selejtezőtől eltérően, ahol a nagy számú anyag miatt gyors döntésre alkalmas módszerre volt szükség, itt egy kicsit kifinomultabb döntést kell…..
FwM / Arlene 2010.02.16 11:29:27
Jánosék megdöbbenve tapasztalták, hogy bár Magyarországon köztudottan nincsen terrorizmus, ha mégis lett volna bomba a Westendben, mindannyian a parkolóban pusztulnak el, a személyzet ugyanis elfelejtette kinyitni a sorompókat. Sőt még a lepecsételt mozijegy után is kellett fizetni,…..
Az embert igazán foglalkoztató dolgok nem mindig az úgynevezett Nagy Kérdések közül kerülnek ki. Darwin díjat például az új köpenyének a címkéje ejtette annyira gondolkodóba, hogy napok óta képtelen szabadulni a kínzó kérdésektől. Mit akar Stock? Miért nem szabad cserélni?…..
Sziasztok,aki figyelemmel kíséri a 2009 Leiterje szavazást, az tudja, hogy szerdán felraktam az utolsó "selejtezős" szavazólapokat is. A - néhol rigorózus - előszűrés után összesen 44 lap került fel, ez -tekintetbe véve, hogy az utolsó lapra csak 15 leiter maradt - a…..
Végső UPDATE: lejárt a selejtező kör határideje, a szavazólapokat levettem. Előbb-utóbb jövök a döntő mezőnyével, természetesen új posztban.Mindenkinek köszönöm a szavazatokat. _________________________________________________________________________ Sziasztok,arra…..
FwM / Arlene 2010.01.08 09:38:44
@semiambidextrous: viszontszintúgy :)
FwM / Arlene 2010.01.08 09:53:06
@Zsalugater: Például?
FwM / Arlene 2010.01.22 09:55:39
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
Félrefordítások Annyira buta 2009.12.09 08:57:00
A Letterman Show feliratainak fordítása annyiszor volt már, és annyira gáz az egész, hogy vadászati tilalmat kellene bevezetni erre is (a szomszéd kissrácon se röhögünk, mert sánta szegény). Arlene beküldését azért megköszönjük:2009. 09. 16., David Letterman - Show. Vendég:…..
FwM / Arlene 2009.12.09 20:21:13
@helyilakos: Egyébként tényleg pont 12 éve történt, erre több utalás volt. :)
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
FwM / Arlene 2009.10.06 21:57:30
@A Nép - Te vagy!:

Igen, lehet, hogy csak fel szerették volna szólítani főhősünket,hogy sáros (bacc)papucsát szíveskedjen letörölni,mielőtt felszáll a buszra?
Nem is tudom, miért nem került elő eddig több félrefordítás a Rém rendes családból (Married with children) - négyet találtam csak eddig a blogon. Amikor néztem a sorozatot, nekem úgy tűnt, van benne bőven.Arlene (update: RJB!) beküldése:Marcy a bíróságon, tanúként kihallgatva.…..
FwM / Arlene 2009.09.30 09:42:47
FwM / Arlene 2009.09.30 09:48:10
@Zka: Tutira láttad ezt a részt, ez az, amikor Marcy és Steve ajánlanak egy jó kis motelt Bundy-éknak, hogy kicsit feldobják a házaséletüket. Al és Peggy el is mennek, és találnak egy pornónak vélt videokazettát, és ahogy elkezdik nézni, kiderül, hogy Rhodes-ék vannak rajta. :) Mindkét család beperli a motelt, innen a tárgyalásos jelenet. Beugrott?
FwM / Arlene 2009.09.30 10:02:41
@Leiter Jakab: Hú, most megnéztem, mit is írtam. :) Igen, nem régen találtam rátok, de azért lelkesen félrefordít-vadászok. :)

Egyébként én nem is értem, hogy tudsz ilyen hihetetlen mennyiségű beküldéssel boldogulni... Nem sokan tud-/-ják, -nák utánad csinálni. Én minden reggel itt kezdek, ez az oldal "engem sosem enged le!" (hoppá) Köszi!
Nem mindig babra vagy verbális-anyagi szívatásra megy ki a játék. Iván rájött, hogy újdonsült ismerősét, egy idős hölgyet szemérmetlenül át akarja verni egy, magát az FKSZ-BAU Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság tagjának kiadó fiatalember. Ablakcserét ígért…..
FwM / Arlene 2009.09.01 13:46:02
Történt nemrégiben, hogy egy megbeszélésre voltam hivatalos egy kocsmába, melynek úri módon kertje is volt. Volt ott kikötve egy aprócska termetű kutyuska is, aki ugatott néha, meg remegett is (gondolom, a félelemtől, nem a hidegtől, lévén kánikula)...
Szabolcs meglepődött, amikor közel negyvenezer forintnyi plusszal kapta meg a legutóbbi Vodafone-os számláját, és feltette szolgáltatójának az érthető kérdést: mi ez? Ám a Vodafone nem válaszol, sem személyesen sem más úton nem tájékoztatják részletesen a plusz forgalom…..
A Homár-olvasók egyik nagy nyári kedvence volt az a túlmozgásos polgárőr, akiről a Homár mailhaverja, Gábor - a kommentekben emiatt később: mailhavergabor - azt állította, hogy a kocsijával le akarta szorítani az útról a velencei tó mellett. Vérmes polgárőrünk police-os…..
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
Vérszemet kaptak az idegenszívű adathalászok, akik egyszer már rárepültek az MKB-s ügyfelekre egy közepesen vicces fordítással. Ahogy azt Degec detektálta, ezúttal némi öniróniával az adathalalászok elleni harc zászlajával kardoskodnak:az MKB ismét lecsapott, illetve a mögötte…..
Költözzünk másik megyébe. Az összes többi lehetőség rengeteg idegeskedéssel jár. Johnuram nem ezt az opciót választotta, hanem telefonálgatni kezdett, így persze be is szippantották az illetékesek. A vége talán mégis happy end. Sztori a Tyuxar.hu-n. ..
Most küldte Nusy, de annyira vicces, hogy azonnal kiteszem. Bevallom, nekem nem esett le hirtelen a kép alapján, hogy mi lehetett az alap, de mellékelem hozzá a magyarázatot. Egyébként el sem hiszem, hogy ilyet valaki tényleg leírt. :-) Helló Jakab, bár itt az Infoparkban…..