Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B Z

12 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan elindítjuk a szakítósTV-t is, ahol kívánságra élőben közvtítjük a szakításokat, mert vannak pasik, akik megérdemlik. Ez milyen szöveg? Harsányan nevetek 10 perce, ahogy látom ezt a romantikázós estét. Kedves levélíró, mi a folytatás? Követeljük. Kedves…..
Ez egy meglepően zavarba ejtő történet, mivel vannak az örökké elégedetlen nők. Őket nehéz rávezetni az élet szeretetére, hogy örüljenek az apróságoknak is. Az meg végtelenül szomorú, mennyire rakaszkodnak ehhez az elképzelt kispolgári szarsághoz, ezért azt hiszik a…..
B Z 2008.09.10 15:18:58
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
B Z 2008.09.10 00:40:28
Amikor szakítani kellene, akkor mindig van kifogás: karácsony van, születésnap van, nyár van, tél van, felvételi van, vizsgaidőszak van, nincs megállás, beindul a hazugság-cunami.   Sziasztok! Bár a szakítás idestova 14 éve történt, máig nem tudom, hogyan…..
Látjátok, ilyen sztorikat kellett előbányásznom, hogy legyen délutáni poszt is. Küldjetek olyan levelet, amiben van is szakítás, nem csak kifacsarhatatlan lányok. Tudom, az alábbi sztoriban sincs tényleges, véres szakítás, így akierre vágyik ne is olvassa tovább.Adott egy…..
B Z 2008.09.02 15:42:17
Kivártuk a bloghu átállást, és akkor mától rákapcsolunk, és visszatér a napi két poszt. Viszont a helyzet az, hogy nyáron ti sem nyomtátok a gázpedált, és a heti posztok összeállításánál egészen tavaly karácsonyig kellett visszamennem a ropogós, szaftos történetekért.…..
B Z 2008.09.02 09:49:56
A vasárnap a könnyű, gyorsan emészthető posztoké, nem is vágyik ilyenkor az ember másra, mint egy óvodás-korú cukorfalatra, vagy egy álomférfire parasztos akcentussal.Sziasztok! Nekem ezek a legfrissebb sztorijaim: 1. Elit szórakozóhelyen egy óvodás-korúnak kinéző…..
B Z 2008.08.31 12:43:28
Az apokalipszis lovasai ernyedten engedték el harsonáikat, amikor az előttük álló fiatalember a naplemente állásából kiszámolta szerelmét. És ne legyen közünk tőrös férfiakhoz, ne feledjük. Innen loptuk Sokáig gondolkoztam, hogy megírjam-e nektek a most következő sztorit,…..
B Z 2008.08.30 16:07:59
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
B Z 2008.08.29 13:21:21
"Tavaly nyáron történt egy szép késő délutzáni napon, hogy két utcával a házamtól egy hatalmas A/8 -as lassított mellém.Valamiért a hideg is kirázott, amikor észleltem hátulról az autó alattomos hangját, ahogy sunyin mellém fékez, majd csak üresben gurul.Egy 25 körüli…..
B Z 2008.08.28 19:16:48
Valamiért az életemből kimaradtak a súlyosan buta lányok, akikkel hegyeket lehet elmozgatni. A netes társkeresésről már annyiszor elmondtuk a véleményünket, mint egy sportkommentátor az olimpián, hogy a magyarok ellen csalnak. Average Joe kutatása jó tapasztalat azok számára, akik…..
B Z 2008.08.28 13:11:47
Adott egy 38 éves nő és a 60 éves férje. A nő már unja a banánt és másnál keresi a boldogságot. Meg is találja annak ellenére, hogy nem túl szép. De nem ismeri férje múltját... Már ölt korábban, pont azért mert akkor is megcsalták. A férj ismét lesújt, ezúttal is…..
B Z 2008.08.28 13:00:24
Hány nőt érdemes hazavágni a szerelemért? Tényleg nem a vastag a divat manapság? Mit jelent a hétvége 7 nélkül? Kávét? Rendhagyó poszttal jelentkezünk itt a nyár végén, mert szeptember 1-től végre visszaállunk a rendes megszokott szakítós ritmusba, jön a napi két poszt,…..
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..
B Z 2008.08.21 07:33:15
Most jutott el hozzám ez a tegnapi szigetes írás az indexről. Egy-egy rövid interjút készítettek néhány szigetessel, és az egyik megragadta a figyelmemet. Egy rövidke idézet Zoli (24)-től, ha nincs kedved elolvasni az egészet: "Minden komoly kapcsolat mellé legalább egy…..
Szerencse, hogy vicces emberekből sose fogy ki a világ. Most arra az ausztál nőre (Annának hívja magát) gondolok akit nemrég megcsalt a férje. Egy félre küldött sms-sel bukott le a férj, amit a szeretőnek akart küldeni, de végülis Anna számára sikerült elküldenie.Ő nem csinált…..
Végetért a Sziget, de az alapszabályok nem változtak: nem ismerkedünk interneten, nem regisztrálunk társkeresőn, nem osztjuk meg zenéinket, gondolatainkat msn-n a másikkal, ha csak animált gifekre futja. Note: a fodrász randi előtt jó ötlet.  Kedves szakítsóblog.Annyi…..
B Z 2008.08.19 11:32:54
Mai posztunkban barátságból lesz szerelem, vagy legalábbis valami ehhez hasonló, amiben sok az utazás, a féltékenykedés és félrekúrás. De ki szopat kit? Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, egyszer-egyszer hozzá is szólok. Sőt meg is említettem már, hogy nekem is van egy…..
B Z 2008.08.18 16:39:44
Kedves olvasóink, ez olyan sztori, ami valószínűleg valamelyik film forgatókönyve lesz majd, mert elég jól van megírva, jók a dialógok ebben a csodás szituációban. Kik játsszák a szereplőket? Innen loptuk Kedves Szakítósok! Rövid, hatékony történet ez. Én besírtam rajta. A…..
A korkülönbségből adódik az ősi urban legend, hogy idősebb nővel mindig jobb a szex. Az állandó huzavonából, hogy ki van kivel, mindkét fél jól járt, mert a szex az jó volt. Egyébként régi szabály: az utolsó szexbe mégiscsak belead apait, anyait az ember, tehát mindig jó. Az…..
B Z 2008.08.14 06:38:26
Így tarts szeretőt! Csak szex! 2008.08.03 23:19:00
Valószínűleg ezt két szót adja válaszul minden férfi akinek szeretője van, amikor megkérdezed tőle milyen mély a kapcsolata a szeretőjével.Ezzel nincs is gond, mert kinek a pap, kinek a papné. Csak sikerüljön beadni, megértetni a szeretővel is ezt az álláspontot. Annál jobb,…..
A szerelemben sajnos mindenkit meg lehet vezetni, egy bedobott törökországi nyaralás pedig mindenki számára maga a crazy love. A csávó egy hal, hogy nem merte a csajnak megmondani a tutit. Tényleg szurkoljunk a lánynak, hogy túlélje ezt a szitut. Pár nappal a nagy családi találkozás…..
B Z 2008.08.12 07:44:20
A hajnali kézilabdás produkció annyira elkedvetlenített, hogy félálomban nem indítottam el a hetet, amin fokozott figyelmet fordítunk minden olyan szakításra, amely a Szigeten történik. Innen loptuk Kedves Szakítós blog, az én utolsó kapcsolatom nemrég, azaz pontosabban egy hete,…..
"Biztos tiszta furcsa, de engem nem szólítgatnak meg az utcán, vagy a nagyon divatos szórakozóhelyek söntésénél. Esetleg néha odajönnek srácok olyasmival, hogy megtudom-e mondani az időt, de én nem vagyok olyan egoista, hogy ezt csajozásnak vegyem. Nem úgy mint egyesek.Történt…..
B Z 2008.08.07 15:47:49