Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totti1987

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg 2014-ben a rezsicsökkentéssel nyúlt a magyar néplélek legmélyére a kormánypárt, addig most azt látjuk, hogy az állandó fenyegetettség ősi érzését igyekszik kihasználni. Soha nem gondoltuk, hogy a béke és a viszonylagos gazdasági fejlődés mellett olyan háborús hangulatot lehet teremteni egy…..
totti1987 2017.12.24 21:58:30
Gyenge kezű vezetés A Toller-jelenség c. portrékönyvben a szerző (Füzes János) Gyurcsány Ferencet is megkérdezte, miként vélekedik Pécs polgármesteréről, az MSZP politikusáról. Gyurcsány eszmefuttatásából kiderült, hogy Toller egy különlegesen erős kezű polgármester, és ez olyankor, amikor az MSZP…..
Az amerikai nézőknek úgy látszik, pont annyira tele van a töke a The Walking Dead-del, mint nekem, és mindezt azzal fejezik ki, hogy egyszerűen nem nézik a sorozatot. Pedig nem is olyan régen a TWD volt a legnézettebb heti sorozat az USA-ban, verte a The Big bang Theory-t 18-49-ben és a vasárnapi…..
Nem egyszerű jó bandanevet találni, ami hangzatos is, könnyen megjegyezhető és eredeti. Miről kapta a nevét a Duran Duran vagy a Depeche Mode, és vajon mit jelent a Nickelback? Utánajártunk mi ihlette a rocksztárokat a névválasztáskor...
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
"Botrányos fellépésével az LMP nem csak azokat sérti meg, akik a konzultáció lebonyolításában részt vesznek, hanem azt a több mint 1 millió 700 ezer embert is, aki már kitöltötte a konzultációs ívet. Mivel Brüsszelben elkezdték a Soros-terv végrehajtását, a kormány…..
totti1987 2017.11.27 09:37:35
@Gulyo: És hogy haladna az ország ha nem lopnák szét!
Csak ha ennyire egyértelmű a helyzet, hogy lopva is olyan jó nekünk, akkor mitől félnek ennyire?
Ha valaki azt várja, hogy elővesszük a Fidesz korábbi videóit, amin Orbán Viktor azzal dicskeszik, hogy a Soros-alapítvány támogatottja, téved. Tegnap Soros György tényleg személyesen szállt be a kampányba, de nem önszántából...
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
Miért nem értitek? Ahhoz, hogy verhető legyen a Fidesz, meg kell tanulni fideszül. A Fidesz focimeccset játszik az ellenzék pedig kosárlabdát. A kettő nem összehasonlítható még akkor sem, ha egy pályán játsszák. A focistát fociban, a kosarast kosárban kell lenyomni. Ennek ékes bizonyítéka a Tállai…..
totti1987 2017.11.15 22:19:51
@Éhesló: Vicc egy fidesznyik szájából a demokratikus szót hallani.
Számodra a holokauszt is törvényes volt hiszen a náci pártnak óriási volt a "demokratikus támogatottsága"?
Vendégszerzőnk, Attila megírta, milyen futárként végigcsinálni az összeomlás szélén táncoló karácsonyi csomagküldési szezont. Nem minden szavával értünk egyet, de érdekes beleképzelni magunkat egy futár helyzetébe. Hátha sikerül több türelemmel és megértéssel kezelnünk a futárokat és a postásokat...
totti1987 2017.11.15 00:00:52
@asszed...: akkor kifizetem készpénzben okoska. Ha pedig mindenki ötszazassal fizetne, akkor meg az lenne a baj.
Egyébként meg hányszor nem megy a terminál? 21 század, neked nem sikerült belépned? Minek megy hómunkásnak, aki nem birja a hideget. Én is boltoltam, siman meg lehet oldani a váltópénz. Te vagy az ügyfelekért. Ez is ilyen magyaros parasztos hozzáállás, hogy az ügyfél oldja meg. És mielott azt gondolod, hogy én vagyok a paraszt, hozzáteszem hogy a pénztárosokat is rendszeresen kisegítem, hogy ha látom, hogy kevés az aprójuk. Emberi hozzáállás kell mindkét részről. Ennyike.
Hihetetlen, de megléptük, lefoglalóztuk a kiszemelt remetekunyhót.Semmi komolyra nem kell gondolni, egy 80-as évekből visszamaradt, évek óta pusztuló kis faház a kiszemelt áldozat, minden, ezekben a kunyhókban szokásos luxussal: van benne víz, villany, na meg Sanyi, a pók a sarokban a népes…..
totti1987 2017.11.14 21:35:39
Schmidt Mária, a Terrorháza Múzeum igazgatója és az 56-os emlékév főembere még tavaly decemberben vásárolta meg a gazdasági hetilapot, a Figyelőt. Először egy L Simon Lászlóból és a Habony Árpáddal közös céget is vivő századvéges Lánczi Tamásból álló szerkesztői bizottságot nevezett ki a lap élére,…..
totti1987 2017.11.09 18:03:12
@GNDL: Miért, nem MSZMPsek ülnek most is a parlamentben? Fele a fideszben, fele az MSZPben.
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
Miért hiszi bárki is, hogy Orbán egy választási vereség után simán átadja a hatalmat?              illusztráció: varanus.blog.hu Higgyük el, hogy a közelgő Advent szelleme megszállja az ellenzéket, és ahelyett, hogy önmagukkal és egymással foglalkoznának, végre ráfordulnak arra az útra, ami…..
totti1987 2017.10.30 20:52:56
@Visceroid: Orbán 2014ben sem demokratikus úton nyert kétharmadot, hanem a saját választási törvényei alapján. Innentől jogosan lehet feltételezni, hogy nem adja át a hatalmat. Lásd az elmebeteg és gyűlölködő plakátjait. De 2016ban is felgyújtatta Budapestet.
totti1987 2017.10.30 21:07:58
@stim: a tobbség nem Orbánra szavaz. A haza ellenzekbe került. Ezt elvtársad nehezen látják be. Számotokra a Janos kórház világszinvonalú csak még nem jártatok ott.
totti1987 2017.10.30 21:11:48
@stim: "A miniszter pedig szolga. Nem magát szolgálja hanem amiben hisz" Jelenleg abban hisznek, hogy el kell lopniuk mindent, nehogy más lopja el. Ti meg ehhez asszisztálton. Van gazdátok, boldogok vagytok.
Hónapokon belül esedékessé válik az Országos Bírói Tanács (OBT) új tagjainak megválasztása. Ha az OBH elnököt beperelő Vasvári Csabát beválasztják, ő is Handó Tünde főnökévé válhat. Sőt, még az elnökasszony leváltását is kezdeményezheti...
totti1987 2017.10.27 11:11:50
@Ballib cenzúrázók réme 25: "Az állampárti diktatúrából öröklött bírói kar maradványa"
Orbán építi az új állampárti diktatúrát. Csak nem kedvezményezettje vagy?
Éles viták folynak arról, hogy abba kell-e hagyni a kézzel írást a számítógéppel való írás javára. Neurológusok próbálják felmérni ennek következményeit – írja a Science Post. Az Egyesült Államokban 2013-ban megszületett az a döbbenetes döntés, hogy az iskolákban…..
totti1987 2017.10.23 11:26:46
@Kunhallmi Agnes: A nemzeti ünnepen is toljátok a gyűlöletet?
Pihenj egyet, rád fér. Ránk is!
totti1987 2017.10.23 11:25:32
@LúzerMan: "Szerintem nem szabad ellenezni a kézírás háttérbe szorítását, mert az már a múlt."
"A hittan (erkölcstan, stb) pedig igenis fontos tantárgy."
OMG, remélem ezt viccből írtad. (Azon kívül hogy ellentmondás)
Tiszta középkor.
  1, Az állásinterjú Be sem kell mutatni: itt kezdődik, és itt dől el minden. Többnyire kellemetlen, céltalan és bugyuta. Egy mesterséges, kreált helyzet, amiből közel sem fognak rólad annyit megtudni, mint amekkora feneket kerítenek neki. Állásinterjút csak egyféleképpen lehet jól csinálni: ha…..