Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Diósgyőri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Csaba Diósgyőri 2019.06.22 12:46:30
@NAV tolmács: Úgy kell neked,minek mentél oda!
A most újraindult Magyar Nemzet címen megjelenő lap kalandos története során már minden volt. A viszonylag szabadabb hangú lap, amely a rendszerváltás előtt határozottan a változást szolgálta hamar a jobboldal, sőt a szélsőjobb birtokába került. Ettől kezdve ismét nem hírlap…..
Csaba Diósgyőri 2019.02.07 14:39:49
@GNDL: Egyformák vagytok,egyszerűen senkik,jobblib,ballib.
Nem tudjuk, hogy L. barátunk az elmúláson és az élet körforgásán merengett az őszi napsütében, vagy egyszerűen rohant, mint állat azon a szeptemberi napon, de a lényeg, hogy az új helyett a régi autója rendszámával sikerült parkolást indítania. Akár a romantikus mélázás, akár a XXI. századi…..
Csaba Diósgyőri 2018.05.20 14:54:45
@Igazsagoszto buldog seriff: A Teslára nem kell parkolást fizetni,mert zöld rendszámos.
Jön az nyár, aki teheti, előbb-utóbb csomagokkal megpakolva fel- vagy bekászálódik valami járműre/-be. Itt most azoknak mutatunk egy tanulságos, sok számmal és számolással turbózott mini esettanulmányt, akik a MÁV-val igyekeznek majd külföldi célponta eljutni. A tanulságot mindenki vonja le, de…..
Nem lesz könnyű megtalálni! A parkoló övezet létéről és a parkolásra vonatkozó információkról szóló tájékoztató táblát meg ne is tessék keresni, mert azt nem sikerült a pénzgyűjtő szerkezet mellé applikálni Rákosfalván.  Tisztelt Cím ! Október 9-én a XIV. ker.…..