Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbert Végh

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A thai ladyboyok jelenléte a helyi kultúráról és a buddhizmusról is szól, nem csak a szexiparról...
Norbert Végh 2020.07.15 16:57:28
@Zacskóstej:

Hidd el tudni fogod hogy ki az és ki nem, egyszerûen túl szépek :D

Feleségem ázsiai de még így is túl sok figyelmet kapok amikor nagyon turistás helyen járunk együtt.

Szerintünk nagyon cukik, jókat szoktunk mosolyogni :)

Egyébként én azt láttam hogy más környezô országokban sem nagyon foglalkoznak vele hogy fiu vagy lány vagy-e
Minden országban vannak olyan társadalmi szokások (ha úgy tetszik, tabuk), amiket nem illik megszegni, különben elég csúnyán fognak ránk nézni, vagy bunkónak tartanak majd. Esetleg mindkettő. Lássuk, mi a helyzet a dánoknál az italtól a születésnapokon át az udvariasságig!..
  A zsidó hitvilágban a szexualitás szent és mint minden szentségre, úgy az intimitásra is vigyázni kell. Természetesen az ószövetségi törvények alapján az intimitás csak férj és feleség közt képzelhető el, azonban, a Talmud rabbijai számos olyan rendelkezést és ajánlást fogalmaztak meg, melyek…..
A dél-koreai fővárosról sok minden eszébe jut az embernek, például a modernség, a high-tech vagy a jövő. Gábornak is ez (meg még egy-két keresetlen gondolat, feltételezem) jutott az eszébe, amikor Szöul kellős közepén egy udvari pottyantósban a tél kellős közepén volt kénytelen megoldani a…..
  1, Az állásinterjú Be sem kell mutatni: itt kezdődik, és itt dől el minden. Többnyire kellemetlen, céltalan és bugyuta. Egy mesterséges, kreált helyzet, amiből közel sem fognak rólad annyit megtudni, mint amekkora feneket kerítenek neki. Állásinterjút csak egyféleképpen lehet jól csinálni: ha…..