Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalaif

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tejtermék reklámokban a tehenek mindig vidámak és boldogok, holott a valóságban kegyetlen és erőszakos környezetben élnek. Közel sem annyira idilli az életük.  ..
szalaif 2018.06.17 08:31:55
75 esztendővel ezelőtt, 1943. január 12-én kora hajnalban elindult egy olyan katonai offenzíva Voronyezs és Uriv környékén, amihez foghatót nem is igen tart számon a történetírás. A témakörnek könyvtárakat megtöltő irodalma van, amiből érdemes komolyabban átböngészni jó néhány írott munkát, ahhoz,…..
A városi strandokról rég leszoktam. Nem tudom, a közös emlékezetben megvan-e, de strandfejlesztéseket a 2000-es évek elején a Fidesz kezdte el nyomatni. Valószínűleg akkoriban még ebből lehetett szolidan lopni. Minden városban épültek a víziparkoknak nevezett csodák csúszdákkal és egyéb medencékkel.…..
1940 júniusúban Hitler parancsot adott a Svájc lerohanását felvázoló terv kidolgozására a német szárazföldi erők parancsnokságán.Svájc valóban több volt egy semleges országnál Németország szemszögéből? Úgy gondolják, hogy a svájci bankárok mosták tisztára a németek aranykincsét. Egyes feltevések…..
szalaif 2016.06.01 19:43:07
Slovensko, do toho! Hülyemagyarok 2014.08.25 11:58:22
Avagy, "mit szuszogtok, mint tót a pinában?" Itt az újabb magyar hiszti, villámgyorsan elterjedt a Facebookon Peter Oravec szlovák szlengszótára, amelyet idén adott ki a prágai Maxdorf kiadó. A hír hallatán egyrészt szomorúan vettem tudomásul, hogy már húsz év eltelt a Braňo…..
no emisszió Képmutatók 2013.06.05 10:15:25
Hiába a felfokozott médiaérdeklődés, úgy tűnik, mégsem figyeltünk oda eléggé annak a három akasztanivaló véglénynek a Kaposvári Törvényszéken zajló tárgyalására, akik elképesztő embertelenséggel kínoztak halálra egy tizenegy éves kisfiút, Szita Bencét. A bíróságon…..
Fel szeretném hívni fiatalabb olvasóink figyelmét arra, hogy az imbuszkulcsnak semmi köze Harry Potterhez. Ami abban a filmben szerepel az a "zsupsz"-kulcs, és egészen másra való, mint mai főszereplőnk. A már sokat emlegetett idevágó szakképzésem során az egyik legmisztikusabb kifejezés a "belső…..
Ma van 65 éve annak, hogy megkezdődött a II. világháború legnagyobb ejtőernyős hadművelete. Mivel ezen a blogon fel sem tételezem, hogy van olyan olvasónk, akinek "A híd túl messze van" kimaradt volna az életéből akár könyv, akár film formájában, ezért ez a poszt nem annyira a harcokat kívánja…..
Michael Knight Zavar az erőben 2010.07.02 11:13:00
Ámokfutás, vagy másként mondva baki baki hátán. Nagyjából így jellemezhető a kormányzati kommunikáció elmúlt egy hónapja. Pedig erősen élt bennem az az emlék és illúzió, hogy a Fidesz legalább ebben jó. Hát a jelek szerint ebben biztosan nem.Gyanakodtam én már a legelső…..
Nem tudom pontosan leírni azt, amit éreztem, amikor elolvastam a Képviselő Funky mai posztját. De azt hiszem valami ilyesmi impulzus sújtott le rám: Te jó ég! Bazd' meg! Bazd' meg! Bazd' meg! Áááááááááááááááááááááááááá. Helyreigazítást kértek a Hírcsárdától…..
Az Örülünk, Vincent? blog helyreigazítást közöl a Hoffmann Rózsával, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nevű Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkárával foglalkozó korábbi, blogunkban már nem olvasható írásról.Ahogy azt Dobi Ágnes, Dobi Istvánnak, az Elnöki Tanács…..
Index.hu szerkesztőségénekB u d a p e s tTisztelt Szerkesztőség!Orbán szőnyegszélre állított hat lazázó fideszest címmel megjelentetett, Spirk József által jegyzett anyaguk hamis tényállítás, ugyanis önök ezzel a címmel azt sugallták, hogy a miniszterelnök úr szőnyege…..
A párt ökle kemény dolog. Ahogy az ősi dakota közmondás tartja: aki a bölény fülszőrét kitépi, azt hamarabb utolérik, mint a sánta sakált. Vegyük ez komolyan, és ne poénkodjunk öncélúan államtitkárokkal akkor sem, ha az impresszumban megjelöljük mennyire vegyenek minket…..
Számlamegszüntetési Parancs, nagyon nagy!! Nekem erős a gyanúm, hogy fake, képtelen vagyok elhinni, hogy valaki örjöngve lemondja a számláját a számlakezelési díj 50 forinttal való megemelése miatt...
szalaif 2010.02.22 21:26:50
szalaif 2010.02.22 21:27:37
  Következzenek a szegény, olyan gyakran lesajnált bölcsészek után a MÉRNÖKök, akik hajlamosak magukat mindenkinél különbnek tekinteni - Non scrivetemi (király nick lenne, de ez csak a mailküldő-szolgáltatás volt) ajánlotta nekünk a Budapesti Mérnök egyik…..
szalaif 2010.02.19 18:41:41
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/29 Subject: Házibuli RSVP Facebook To: Csák Piroska Szia Piros! Láttam a Facebookon egy bulimeghívót, amin Te is "attending" vagy. Milyen buli lesz, kik lesznek? Dezső (Brigi volt barátja)   From: Csák Piroska Date: 2010/01/29 Subject: RE:…..
szalaif 2010.02.04 09:11:14
Van ez a BKV-sztrájk. A pestiek sokféleképp álltak hozzá: a legtöbben szidták a sofőröket, de voltak, akik azt mondták, valahol azért jogosak a követeléseik. Azt pedig a legtöbben mindenképp hozzátették, hogy a BKV-főnököket se kell szeretni, mert azok is elég szemét módon…..
szalaif 2010.01.11 20:26:04
szalaif 2010.01.11 20:31:13
gulyas.blog.hu/2008/12/19/kedves_vasutas_4

Na idefigyelj, hígagyú. Ki vagy te, hogy szopatod a fél országot? Örüljél, hogy van munkád, és nem adták el a MÁV-ot a japánoknak, mert akkor lenne csak teljesítménykényszer. Boldog lehetsz, hogy két füled van és mégse vagy szatyor, és hogy egy olyan munkád van, amiért kapod az államtól a pénzed, anélkül, hogy félned kéne, hogy kirúgnak. Bizony, parasztkám, válság van, és ilyenkor nem követelőzni kell, hanem lapítani és vinnyogva örülni, hogy van még melód. Kár, nem, hogy nem egy multinál vagy? Ott lenne csak kuss a neved, méghogy sztrájk, mi? Na, takarodjál vissza dolgozni, de most azonnal.
Szíjjártó Péternek lenni rossz dolog lehet, mert időnként ki kell állni nyilvánosság elé, és olyan hülyeségeket mondogatni, amit senki más nem vállal még a Fideszből sem. Most például azt, hogy a Fidesz a VDSZSZ-t támogatja.A Fidesz kommunikációjában az a megfoghatatlan, hogy…..
szalaif 2010.01.11 20:29:23
gulyas.blog.hu/2008/12/19/kedves_vasutas_4

Na idefigyelj, hígagyú. Ki vagy te, hogy szopatod a fél országot? Örüljél, hogy van munkád, és nem adták el a MÁV-ot a japánoknak, mert akkor lenne csak teljesítménykényszer. Boldog lehetsz, hogy két füled van és mégse vagy szatyor, és hogy egy olyan munkád van, amiért kapod az államtól a pénzed, anélkül, hogy félned kéne, hogy kirúgnak. Bizony, parasztkám, válság van, és ilyenkor nem követelőzni kell, hanem lapítani és vinnyogva örülni, hogy van még melód. Kár, nem, hogy nem egy multinál vagy? Ott lenne csak kuss a neved, méghogy sztrájk, mi? Na, takarodjál vissza dolgozni, de most azonnal.
A választást még meg se nyerte a Fidesz, de az ezüsthajó, bolgyó hollandi állapotát elhagyva nyílt vízekre hajóz.Pécsen még csak pár hónapja van Fideszes polgármester, de a kulturális főváros már mutyi lett, nem kellett sokat várni.A kultura megint a haver kutyák üzlete, a…..
szalaif 2009.12.07 21:31:05
A vicces utcanevek frontján a lakótelepek elég jól teljesítenek. A közéletileg tájékozottabb ügyfélszolgálatosok például felkapják a fejüket, ha bemondom a lakcímem: Lovas István utca. A magyarázkodásról már leszoktam - egyébként hősi halált halt szolnoki pilóta volt a…..
A trágár népművészet Örkény Istvánhoz méltó remeke a csepeli kacatárus üzenete egy balfácán betörőhöz. Ritka, de nem példátlan a backdoor műfajban a bűnözőkkel való kommunikáció. Életem egyik első backdoorját az osztálytársamék halásztelki bungijában láttam, vagyis…..
Majd egy hónappal ezelőtt harangoztuk be a Viasat3 új "átváltoztató" show-ját, ami akkoriban még a szereplők keresésénél tartott, mi viszont azt találgattuk, hogy vajon ki lesz az a műsorvezető, aki hasonló karakterrel bír majd (hogy finoman körülírjuk azt, hogy az…..
szalaif 2009.09.10 19:52:05
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..