Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ronin

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári kerti tartózkodás általában kellemes dolog, főleg délután és estefelé, mikor már enyhül a kánikula, és tényleg kellemes a szabad ég alatt tenni-venni, grillezni, vagy csak láblógatva bámulni az eget, a csillagokat. Nincsen azonban rózsa tövis nélkül, utóbbit ez esetben egy ádáz rovar…..
Ronin 2019.06.16 20:04:01
Felújításkor mindig az a két legnagyobb kérdés, hogy „Mennyibe fog kerülni?” és „Mennyi ideig fog tartani?”. Az idő és a pénz tehát kulcsfontosságú, és ha már ilyen sok pénzt szánunk rá, szeretnénk, amennyit csak lehet spórolni rajta...
Ronin 2017.04.18 16:00:04
A MusicFM Önindító című műsorában jelentették be ma reggel, hogy Cooky, a rádió francia műsorvezetője abbahagyja a rádiózást, a ma délutáni műsorban lehet majd utoljára hallani, írja a Femina. A tévéműsor, amibe felkérést kapott, igencsak a TV2 Star Academy című, valóságshowba oltott…..
 Hogy milyen gyakorlatokat végzünk gyúrás közben az az addig összegyűjtött információkból az általunk leghihetőbbnek tartott verzió. Olvasunk, látunk a teremben másokat, esetleg foglalkozik velünk valaki, vagy a haveroktól hallunk ezt-azt. Ez alapján kipróbálunk dolgokat, aztán van, ami bejön és van…..
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Ronin 2016.04.25 22:29:09
@wetsom: Szujó helyett nem bánnám, Ő talán még tud olvasni, Szujóval ellentétben..
Lehet ütni nyugodtan, de én szeretem a Nagy Duett-Sztárban sztár típusú műsorokat, mert szórakoztatónak tartom, ahogy profi énekesek csinálnak hülyét magukból, illetve amatőrök tesznek meg mindent azért, hogy túléljék azt a két és fél percet a színpadon, amiben számukra (elméletileg) tök idegen…..
Ronin 2016.04.25 11:26:30
@lackoamacko: számból vetted ki a szót.. "egyebet nem tudok elmondani". Esetleg még annyi, hogy okádék...
Egyébként nem tudom mi értelme van az ilyen senkiháziakat előszedni, kutya se foglalkozna az ilyen mónik,a josi, delhussza stbstb nulla gyökerekkel, de ezek csak bedugják őket vagy a hal a tortánba vagy valami szedett-vedett műsorba (kukifej a tv-ben mint zsűri ?! Ne bassz fel, 40 év alatt nem tanult meg 1szót magyarul kimondani, azt se érteni amit mondd ez a gyökér). Én személy szerint okádni tudnék mindegyiktől (meg a többi senkitől szintúgy). De ezek szerint megéri nekik előszedni a kukából ezeket a lecsúszott senkiket.. gondolom az öregasszonyok nézik, vagy a fene tudja
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
Zack Snyder az egyik legnagyobb szélhámos, akit Hollywood az utóbbi tíz évben kitermelt magából. Azt még el is néznénk neki, ha szimplán csak arról volna szó, hogy rendezői képességei limitáltak (nem ő lenne az egyetlen az álomgyári direktorok közül), az viszont már vérlázító cinizmusra vall a…..
Ronin 2016.03.27 18:07:57
@endike: Te mások véleménye alapján alkotsz véleményt ? gratulálok.. nagy egyéniség lehetsz ;)
Azt adom! Univerzális egyén 2011.06.21 07:20:00
Küldte: Fecó..
Várostervezőink figyelmébe! Hogyan kell olcsón, energiatakarékosan és kizárólag természetes anyagok felhasználásával fölépíteni egy húszmilliós nagyvárost? A hangyák tudják!A legtöbben soha nem töprengünk el azon, hogyan festhet három dimenzióban egy hangyaboly. Amerikai…..
Proszektúra A nép én vagyok! 2011.01.19 15:50:00
Igen csak fölháborító Magyar honban sokaknak, hogy jóformán egész Európa minket támad, piszkál, kritizál. Most mifelénk minden rendes magyar ember azon van kiakadva, hogy nem volt elég nekünk Trianon, de most még ez is, ez az állandó vegzálás. Irigylik a kétharmadunkat? Hogy…..
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a…..
Ronin 2010.11.22 15:05:42
@agyvihar: :D zsír
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
Még egy Uwe Bollhoz kapcsolódó poszt jut mára, kikerült a világhálóra az Auschwitz előzetese. Hűha, nagy fába vágta a fejszéjét a "mester", ugyanis eddig csupán néhány számítógépes játék népes rajongótáborát sikerült magára haragítania, most pedig…..
Ronin 2010.09.08 02:12:12
„Ezalatt nagyon jókat szexeltünk és féltem, hogy lassan bele fogok szeretni, mint ahogy ő is belém” – Egy túl fiatal srác és egy túlságosan megállapodni vágyó csaj esete következik. Az ágyban minden jól megy és pont ez a baj, ugyanis a kapcsolat kezd elmélyülni,…..
Szeretne kezet rázni Mogács Dániellel? Szeretné, ha Kovács Gergely rámosolyogna önre? Szeretné, ha Victora Zsolt megsimogatná gyermekét és kutyáját? Szeretne találkozni neves külföldi vendégekkel, akik nekünk kampányolnak? Vagy egyszerűen csak szeretne egy boldog országban…..
Gondolom mindenki látott már Ázsiában készült dokumentumfilmet az ottani gasztronómiai csodákról, mint a szakéban ázó kígyó, a szárított csótány és hasonlók... Arról már kevesebben tudnak, hogy mitől is lesz valójában bíbor árnyalatú az eperízű joghurt...A…..
Schumacher-utódként indult, de mi lett belőle? A hétszeres világbajnok visszatérése alkalmából elemezzük csapattársát.Nehéz egy olyan emberről véleményt írni, akivel legalább egyszer nem beszélgettünk. Akiről csak olvas az ember. Részemről úgy vagyok az egész bulvár…..
Megkezdődött a maranellói Ferrari-bázison a 2010-es Forma-1-es autó kicsinyített változatának kipróbálása, értesült a gazzetta.it és az as.com. Az olaszok és a spanyolok is úgy tudják, a kocsi 60 százalékos mása a szélcsatornába került és egy különleges szimulátorral is…..
Hát emberek... Michael Bay egy állat. A szó szoros értelmében. Nekem ugyan nehéz elfogulatlanul ítélni és írni a filmről, de azért megpróbálom.Egy akciófilmet így kell kezdeni. Azért meglátszik a Kurtzman-Orci kettős írói munkája, ha emlékeztek az első rész és a Star Trek…..
Ronin 2009.07.09 02:05:34
üdv.

hát, az tény,hogy sajnos sok robot hirtelen jött és ment is a filmben, melyekről szinte semmit nem tudtunk meg. Kicsit el lett kapkodva szerintem az egész. Inkább a bugyuta poénnak szánt jeleneteket vágták volna ki, mint azokat, amik kikerültek végül a filmből.. volt pár jó poén, de nagy részük sajnos erőltetett volt..
Meg mondjuk szerintem oltári nagy baklövés volt lelőni azt a meglepit az előzetesekben,hogy megatron visszatér.. Ez kb mintha a starwars -ba megmutatták volna,hogy hogy lesz Anakin-ból darth wader (a lávás jelenet) ,vagy a T4 -be a swarci-s jelenet.
Mondjuk a kamera mozgásokkal is voltak szerintem apróbb hibák, vagy inkább idegesítő,hogy amikor megy a kemény harc az erdőbe, ki a fenét érdekel,hogy sam ott gugol a fa tövében.. mert többszöt is rávitték a kamerát, ahelyett,hogy rendesen mutatnák a harcot :P

Nah de nehogy azt higyjétek,hogy nem tetszett a film, nem erről van szó, csak ezek a dolgok zavaróak meg ilyesmi.. a jó dolgokat meg már ti leírtátok, felesleges ismételgetni :)
Remélem lesz belőle majd bővített kiadás.

ja, amúgy lehet az is rányomta a pecsétet kicsit a vége fele, hogy kb 3db 4 éves hugyost behoztak az agyatlan szülei a filmre, aztán az utolsó 30-50 percben ott pofáztak meg járkáltak az idióta köjkök, azt hittem már szétb... az ideg és beverek egyet a gyökér szülőknek.. kifelé menet végig hangosan fikáztam is őket, érdekes mód nem nagyon szóltak vissza.. jobban is tették.. még ilyen esetem nem volt moziban, de ha újra megesik tuti panaszt teszek vagy valami, visszakövetelem a pénzem,vagy pedig hogy újra megnézhessem.. na de ez már egy másik történet. további kellemest.