Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BravaV6 (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év első felében a tervezett Dunaföldvári, a Dunaalmási és a Kabai etanol üzem került a kiemelt beruházások közé. Arra gondoltam érdemes utána járni, hogy állnak a projektek most. Egy cikkben szerettem volna összefoglalni, de a kutatás közben kiderült az anyag több mint…..
Belsőség Egy év nirvana 2009.11.08 09:57:00
Eseménydús volt az elmúlt pár hónap a hátsókerekes, kocka Corollával. Karc nélkül megúszta a két hungaroringi és három-négy euroringi pályanapot, pár drift edzést, és néhány hétvégi szerpentinezést, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellett volna gyakran szerelni. Nem romlott el…..
A vizsgálat megindulása Egy neve elhallgatását kérő panaszos fordult hivatalomhoz azt sérelmezve, hogy a sajtóhírek szerint a Vám- és Pénzügyőrség szlovák regisztrációjú gépjárművek tényleges honosságát vizsgálja, azonban – ugyancsak sajtóhírek szerint – nem…..
  ... Stuttgartban, hogy minden – Tiptronic S-t ért szitok ellenére – egy üvöltő, gyomortépő kakofóniába olvadjon a napom. És habár elborul az agyam, mikor a „mindennapi sportautó" szóösszetételt hallom, azért el kellett ismernem, hogy az idestova 45…..