Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lupi Azzuro

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban görgettem le Zucki bácsi digitális heroinját, amikor megláttam ezt a képet. Nem igazán tudom miért, de elindított belül valamit. Egy kis gondolat-kukacot, azt, hogy vajon miért is érzek meddő undort 2018 novemberében Mesut Özil iránt.   Emlékszem, az első emlékem róla 2010-ből való,…..
Mukinho: Milan-Roma 2-1 A nápolyi drámát követően Gattuso nem sokat változtatott csapatán, Borini helyett az eltiltását letöltő Calhanoglu játszott, de még milyen jól. A másik oldalon EdF a sírból visszahozott mérkőzést követően továbbra sem állt le a kísérletezéssel, ezúttal egy 3-4-1-2-es…..
Körülbelül az ötödik percben látszott, hogy ez a meccs sokgólos lesz, ami végül be is igazolódott, de azért ez korántsem két ellenállhatatlan támadó gépezet összecsapásának eredménye. Két dolgot tartok érdemesnek megjegyezni. Az, hogy Torreira a harmadik találkozón sem volt kezdő, abszolút…..
Ezen a héten is jelentkeztem persze az INC oldalán a - most már hivatalosan is - sorozatunkkal. Ezt a fordulót többen dolgoztuk fel, itt most az én általam készített rész lesz látható, de itt a link, ha valaki az egészre…..
1955. július 21-én Rosario-ban látott napvilágot a kis Marcelo Alberto. Apja csakúgy, mint családjának tetemes része, jogász és/vagy politikus volt. Az apuka a város egyik együttesének, a Rosario Centralnak szurkolt, Bielsa-ra komoly hatást azonban azon felül, hogy átadta a futball szeretetét, nem…..
A hétvége egyik rangadója a Lazio és a Juve összecsapása lesz, ahol a jelenlegi olasz edzőgarnitúra két, taktikailag rendkívül képzett tagja fog farkasszemet nézni. A meccset megelőzően viszont egyértelműen Allegri van döntéskényszerben. Elmondom mi az a néhány probléma, amire neki és Inzaghinak…..
A hétvégén végre valahára visszatért a calcio, mi pedig újra szurkolhattunk kedvenceinknek. Szokás szerint egyelőre szinte minden együttes döcög, hiszen a csapatoknak össze kell szokniuk, az új játékosoknak be kell illeszkedniük, esetenként az új edzőknek még idő kell ahhoz,…..
Lupi Azzuro 2018.08.23 01:36:14
@Pietro.: Köszi a dicséretet! Milik gólját azért gondoltam szerencsésnek, mert a begyakorolt figura veszélyén túl a körülmények is meghatározták azt, hogy a lengyel gólhelyzetbe került. Ha a kavarodás kicsit is másképp alakul, akkor kivágják, a védők, stb. De ugyebár a fociban nincsen, ha, szóval ebben legalábbis részben igazad van, figura eredménye :)

Szerintem nagyon jó váltótársak lehetnek. Milik mezőnymunkája és robusztus felépítése Ancelottihoz jobban illik, de úgy gondolom ez ellen a Lazio ellen Mertens jobb választás lett volna. Mindazonáltal nyertek, az pedig, hogy a kettős kérdése merre dől el, majd a későbbiekben derül ki, ahogy írtam is.

Igen, tudom, de elég friss a kapcsolatom az oldallal és szeretném a sajátomat is folytatni párhuzamosan, amellett, hogy gyártok csak az INC-re is tartalmat. Ezért működik ez a köztes megoldás, hogy amit olasz focival foglalkozom, azt az INC-re készítem, de a saját blogon keresztül.
Mukics Krisztoferrel a 2018-19-es Serie A szezont megelőzően úgy döntöttünk, hogy beharangozzuk az előttünk álló idényt a liga élcsapatainak nyarait összekapcsolva a várható teljesítményekkel. Nos, most a külön részeket egybegyúrom, hogy meg legyen mindegyik együtt. Gigakontent, vigyázat! Élvezzétek…..
  Ha manapság egy futball szeretőtől megkérdeznénk, ismeri e Maurizio Sarrit, akkor valószínűleg az emberek többsége olyan válasszal szolgálna, hogy „peeersze, az a kopasz olasz manus aki mindig melegítőgatyában van!”, vagy „hogyne, az az olasz edző aki egyfolytában cigizik!”. A zord és faragatlan…..
Maurizio Sarri a Napolit elhagyva idéntől a Chelsea kispadjára ül majd le. A Conte-t váltó folyton füstölő mester története tele van érdekességgel, nem mellesleg egy igazi meseszerű történetként is szolgálhat arról, hogy a kemény munka, a hit és a tudás kifizetődik. Lássuk, ki is ez a kopaszodó,…..
Didier Deschamps ugyan játékosként egy igazi zseni volt, edzőként nem túl kiemelkedő taktikailag. Ráadásul ennek az elképesztően erős francia keretnek közmegegyezés alapján őt kiáltották ki a torna előtt a leggyengébb láncszemeként. Való igaz, nem olyan géniusz, mint mondjuk Pep Guardiola, de…..
A 2018-as Világbajnokság csoportköre véget ért, a nyolcaddöntő párharcai kialakultak. Így volt időm kicsit megpihenni, értékelni, illetve egy olyan témáról értekezni, ami szerintem a válogatott futball sajátja lett és rendkívül érdekfeszítő. Nem titkoltan nagy csalódásomra és a világ hatalmas…..
Lement a VB csoportkörének majdnem a teljes első köre és találtam egy nagyon érdekes témát. Bevezetőként csak annyit, hogy bár az első két napon lőtt 13 gólnak nagyon megörültünk, sajnos az a gyanú fog beigazolódni, amire többek számítottak: csakúgy, mint az EB-n, kevés gólos meccsek…..
Több, mint egy sport Brand player 2018.06.18 21:15:53
A tegnapi nap a VB-n több okból kifolyólag is elindította az agyamat, így a mai napon még várható ebben a témában poszt tőlem. Van egy téma, ami viszont feltétlen kikívánkozik belőlem. Hosszú ideje. A brazil meccset sajnos nem láttam, így csak összefoglalót tudtam nézni, illetve külön Neymar…..
Mindenkinek van talán egy futballnemzet az életében, akiket nagyon tisztel. Aki látta a Cruyff-féle holland válogatottat, az a narancsokat imádja. A braziloknak rengeteg generáción át volt legendás együttesük, és az ő stílusuk könnyen szerethető. Van akinek a szíve a hazájáért ég, és a hánytatott…..
Jürgen Klopp a világ egyik legnevesebb edzője. Ha valakit megkérdeznénk, hogy sorolja fel az általa legjobbaknak tartott trénereket, sokan tennék a képzeletbeli lista élére. De vajon tényleg annyira jó edző, és tényleg annyira sikeres a német? Egyértelmű, hogy jó edző. Nyilván nincsen valamiféle…..
Több, mint egy sport Olaszosan 2017.10.23 16:16:09
Az alábbiakban a hétvégi Roma-Napoli rangadó elemzését olvashatjátok.  Sosem fogom titkolni, már az elejétől, hogy AS Roma szurkoló vagyok. Attól azért nem kell félni, hogy emiatt nem maradnék pártatlan, de azért annyit engedjetek meg, hogy első meccsként az egyik találkozójukkal nyissak, ha már…..
Sziasztok! Nem akarom nyújtani a szót, mert eleget fogom, a bemutatkozás amúgy is mindent elmond szinte, de kicsit bővebben kifejtve, ezen blogon foci elemzéseket, véleményeket, híreket olvashattok majd, néha elfogultan, néha elfogulatlanul. Az utóbbi időben remek kis focis blogszféra alakult ki,…..