Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trendy&wendy

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így kezdődött:wendy: és ingatta a fejét18:49  najó ezt lehet ma este meg fogom írni          mmint lejegyzetelemtrendy: oké, a dokszba          én is írom majdmeg így:trendy:…..
Mivel Wendy netnaplója végén kötelességének érezte, hogy említést tegyen a trendywendyről is, ezért az augusztus 8-i hétvége leírásában besegítettem neki, így egy csodálatos, régi időket idéző tw-poszt jelent meg a Literán, amit azért mindenképp kiteszünk ide is.…..
Tök felesleges százmilliószászadszorra is leírni, hogy nem, nem tűntünk el, még élünk! És bár nem annyiszor és annyi helyen, mint fénykorunkban, de továbbra is számos helyen megfordulunk. Köszönjük a sok támogatást meg bíztatást, a rajongók adnak nekünk erőt, szóval, bele…..
Már csak hármat kell aludni és itt van a BULI, készüljetek, kemény lesz!Lesz toalett is! Anillával múlt szombaton felmértük a terepet az IbolyábanKiki is érzi, hogy KEMÉNY lesz!..
Mi mással térhetnénk vissza az életbe, mint egy hattttalmas, fantasztikus partival, egy olyan estével, amire mindig vágytunk, egy olyan eseménnyel, ami tökéletesen megfogja ennek a blognak a velejét, egy hamisítatlan buli velünk és még négy másik kurvajófej csajjal. November 28-án…..
na gyerekek, hát azt kell mondjuk egyáltalában nem rossz a sziget, csak egy kicsit fárasztó a rengeteg gyaloglás, de mint trendy találóan összefoglalt az este végén: mivel hetijegyünk van, megengedhetjük magunknak, hogy egyszer korábban hazamenjünk. de ne szaladjunk ennyire előre:…..
naaaa,elkezdődött, végre végre itt a sziget. az előző évek rutinjával ellentétben idén hajóval közelítettük meg a helyszínt, így sikerült kikerülnünk a kibaszottnagy tömeget, egy percbe telt érvényesíteni a karszalagokat, bár wendynek nem hajtogatták vissza, ezért…..
annyira eltrógeresedtünk, hogy még a kommentekre sem reagáltunk, és nem, nem tűntünk el, mégcsak abba sem hagytuk a blogot, csak egyszerűen teltek múltak a napok, a hetek, a hónapok ésésésés nem írtunk. egyszer-kétszer megfordult ugyan a fejünkben, hogy inkább hagyjuk ezt a…..
trendy&wendy Megújultunk!!!!! 2008.05.22 20:24:23
Sokat dolgoztunk az új dizájnon, de megérte! Szeretnénk ósdi módon köszönetet mondani azoknak, akik ebben a hosszú és fáradságos munkában segítettek minket. Magyarósi Évának aki megrajzolt minket, Kostil Danilának, aki a dizájnunkat kitalálta, és Pannának, aki mindezt webes…..