Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keményvagyim

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt az alapozókör-reform javaslat konkretizált változata, kiindulásként szövegekről, témákról szóló vitákhoz. Az eddigi öt körszelet tömörített bemutatása: 5x3 alkalom, egy félév alatt. A szeletek három alkalomból állnak: egy elmélettörténeti, kontextualizáló…..
Az előző félévben léptünk egy-két dologban előre, ezekre lehet építeni. Van pénzünk, javul a kapcsolatunk a nagykollégiummal, de nem ezektől lesz jó a TEK.1. Nagy Ügy lehetőségekHanem pl. attól, ha van az adott időszak középontjában egy-két olyan ügy, ami sok embert…..
Pénteken a szakkollégiumi mozgalomé voltam.Kezdtük hajnalban, a Rajkban. A november 7-ei átvonulás egy hagyomány teljesen fura átértelmezése, de amilyen bizarr, annyira buli. Az egésznek az eredete, mint egy rendes hagyománynál, homályos. Én úgy tudom, hogy a 90-es évek elején a…..
Szerdán találkoztam Tóth István Györggyel, a Tárki vezetőjével. Két dologról beszéltünk: 1. hogyan lehetne tekeseket bevonni tárkis kutatásokba; 2. hogyan működjünk együtt a támopos pályázatban. Az első valószínűleg akkor fog jól működni, ha tárkisok tartanak…..
Találkoztam Rostoványi Zsolttal, a Corvinus T karjának dékánjával. Azt hiszem, ővé a legjobb iroda az egész egyetemen: sarokszoba sok ablakkal, kellően magasan ahhoz, hogy rálásson egyrészt a régi Közgáz-épületre, másrészt a szemközti Műszakira, alatta a készülő (?)…..
Hétfőn hivatalosan is elkezdődött az új tekes tanév. Tárgyalási szempontból zsúfolt délelőtt sikeredett:Reggel Illés Csabával találkozó. Múlt héten úgy beszéltük meg, hogy ez egy ismerkedős első randi lesz - ehhez képest elég feszült hangulatú, már-már hivatalos…..
A kiállításról szóló prezentációt előadtam egy konferencián, ezért hétvégén belegyúrtam az előző félév tanulságait is. Az lenne a jó, ha ebből a vázlatból kiindulva a) továbbfolytatnánk a vitát, bedobnánk még ötleteket; b) a nyár folyamán egy honlap-verziót…..