Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radafuk

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
moziba:be Hurrá, itt a Residents 2008.07.06 00:15:00
Nos, végre egy kis üdítésként jöhet asszem a kedvencemnek mondható zenekarom, ami talán 100 év múlva is működni fog, elvileg lehetséges. Kinézem belőlük. Amerikai zenekar, The Residents a nevük, a zenészeket nem tudom hogy hívják, de más sem, mert névtelenek és arctalanok.…..
Íme egy jópofa klip: Howard Greenhalgh klipje, ő csinálta többek közt a Sebestyén Márta és a Deep Forest féle Marta's song klipjét is (mily meglepő cím). Ez a szám itt a Soundgardentől a Black Hole Sun. Találós kérdésem: milyen filmre vagy filmekre hajaz a klip? Helyes válaszokat…..
Íme egy bolgár rövidfilm. Mielőtt megnézitek, gondolkozzatok el, mi történhet egy szép, és jó és tartalmas, megfelelően lassan hömpölygő 1 perces rövidfilmben. Gyönyörűen van amúgy fényképezve szerintem, szóval hajrá, nézzétek, tessék: egyétek: ..
Gondolkodtam, hogy betegyem, de nem tudom megállni, és berakom. Egy apa-fiu párbeszéd, minden, ami lényeg, benne van. Nekem nem a főcímzene tetszik a legjobban, hanem bizony ami utána van. Felhívoma figyelmet egy szép régi animációs technikára, ez pedig az árnyjáték. Íme az első…..
Sziasztok, gondoltam bemutatkozásképpen egy animációs rövidfilmet ajánlanék, amely egyik  nagy kedvenceim közé tartozik. 5 perces életkép. Egyszerű rajzok, és iszonyú kifejező arcok. Atmoszféra, hangok és feszültség. Hertzfeld munkássága egységes, érdemes a többibe is…..