Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanya974

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha a köztévé is tud normális döntéseket hozni, például olyat, ami némi nézettséget is generál a versenyben vezető kereskedelmi tévék mögött kétségbeejtő távolságban lemaradva kullogó állami vízfejnek. A sorozatpróbálkozások (Marslakók, Hacktion) bebuktak, a saját…..
Itt az Armageddon: az egyik hazai torrentoldalról Áder János újévi köszöntőjét is le lehet tölteni, ráadásul nemcsak sima tvripben, kókány sd.ben, hanem rendes 1080i-s hd-ban, ahogy kell. A találatért kösz LouiS-nak. ..
Igazi gyökérségre lelt egyik kommentelőnk a közös szlovák-cseh Csillag születikben. Az október 7-i adásban a két műsorvezető egy szegmensben hülyéskedett valamin, de nem is ez a lényeg, hanem az, amikor az egyik szimpatikus csehszlovák gyökér megkérdezi a másiktól, hogy…..
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Ahogy azt már ma egyszer leírtuk, idén októberben volt harmincéves a Metallica. Az a zenekar, amiről posztot amolyan jolly joker feltenni ide a Lángoló Gitárokra, mert biztos, hogy sokan nézik, illetve, hogy hatalmas veszekedés alakul ki a kommentekben. Leegyszerűsítve így néz ki a…..
A Bors olyan, mintha még mindig ollóval és ragasztóval photoshopolnának, de általában szórakoztatóak az esetlenül körbevágott alakokkal díszített illusztrációk. Ha akarom béna, ha akarom stílusos. Tegnap viszont mintha kicsit túlklikkelték volna magukat.Mert a Wiwről lementett,…..
Eddig azt hittem, hogy csak a Kádár-kori dolgok tudják kiváltani az emberből azt a tipikus retró-érzést, amit mondjuk egy Márka üdítőitalos üveg megpillantása okoz. De úgy látszik, 1997 is elég régen volt ahhoz, hogy az ember pár percre lefagyjon, amikor meglátja a gimnazista…..
sanya974 2009.10.16 21:33:45
@Blackrock: Mitől lenne faszfej???

Mert nem állt be a seggnyalók sorába??

Fábry most is jó.Ja és ..egyedi!
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
 Indianapolis bizony a szuperhősökről, valamint a szupergyökerekről szólt az elmúlt hétvégén. Kezdjük a tisztán látható dolgokkal, azokkal, amelyeket szeretünk.  Lorenzo Indyben sem hazudtolta meg önmagát, mivel a motorsportok szentélyében Captain Americának…..
Ahogy izmosodik a Képviselő Funky, úgy érzi egyre inkább a vágyat, hogy valódi próbatételek elé állítsa olvasóit. Most például azt találtuk ki, hogy csak az olvashat minket a jövőben, aki képes megszakítás nélkül megtekinteni az alábbi videót. Amint arról a Népszabadság…..
A szilveszter körüli négynapos ünneptől annyira lefáradtunk, a karácsonykor magunkba töltött halzsír és tömény szénhidrát pedig annyira eltorlaszolta az agyi vérereinket, hogy elfelejtettünk föllőni egy kötelező szilveszteri videót. Hofi a Szomszédokban. Az egyetlen…..
comment:com Bud, Clooney, Koltai 2008.12.07 16:00:00
Vasárnapra elapadtak a játékfilmek is, meg az ismeretterjesztők is, úgy látszik, tartalékolni kell jövőhétre. Azért összekapartuk olvasóinknak a lábas aljáról, amit lehet. Itt van például a Bűnvadászok, ami BS&TH rajongóknak kötelező, másoknak viszont tilos odakapcsolni.…..
comment:com Sár, vér és nyalóka 2008.05.20 16:30:00
Vörös riasztás, jégeső, szélvihar várható és még a doboztól sem remélhetünk semmi jót, ilyenek ezek a keddek. A legjobb ilyenkor bekuckózni egy piros polár takcsi alá és körbeölelgetni az egész családot lágy zeneszóra. De hát nem mindenkinek adatik ölelgetni való, lássuk,…..
Pont pár hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy nem elég baj az önmagában, hogy ezt a szerencsétlen Utasi Árpit, aki szinte még gyerek, szájára vette a bulvár, de még fogást is keresnek rajta. Hát most megtalálták, címlapos hír a Blikkben, hogy állítólag Utasi Árpi édesapja…..