Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harvey Weinstein.

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan olvastál már a testbeszédről, és nagyjából tudod, mit üzen a kezed, a lábad, a tartásod. De vajon tudod azt is, mit üzensz már abban a pillanatban, amikor ránézel valakire? Megvan az a jelenet, amikor a szülő felhúzott szemöldökkel hallgatja, ahogy a gyereke azt magyarázza, miért nem ért…..
A Business Insider jelenlegi és korábbi takarítókkal beszélt, hogy megtudja, mit mondanának a vendégeknek, hogyan lehetne könnyebbé tenni az életüket. Avagy apróságok és kedves gesztusok, amelyekkel sokat lehet segíteni a szállodai takarítóknak...
Harvey Weinstein. 2019.06.05 14:02:43
Reckl Amál blogja Az én #metoo-m 2018.10.08 01:53:42
Azt írta az újság, hogy a #metoo mozgalom egy éve kezdődött. Ekkor mert Harvey Weinstein azóta bukott filmproducer egyik áldozata először a nyilvánosság előtt, névvel, arccal beszélni az őt ért szexuális támadásról. Számos áldozat jelentkezett még, erre korábban nem volt példa. Ahogy arra sem,…..
Vannak közhelyek, melyek ugyan nagy általánosítással, de valósan írnak le egy jelenséget. A médiában és a női blogokon gyakran előforduló, általában nők által megfogalmazott toposz, miszerint a férfiakat taszítják az okos nők, nem ebbe a kategóriába tartozik. Először is néhány fogalmat nem árt…..
Harvey Weinstein. 2018.10.02 18:25:10
Amikor arra gondolsz, hogy mi az, amitől vonzódsz a másikhoz, mi jut először eszedbe? Míg a legtöbben automatikusan azt válaszoljuk, hogy a másik mosolya, arca, szeme színe, öltözködése az, ami lázba hoz, vannak azonban olyanok, akik nem ezekre az összetevőkre koncentrálnak a partner…..
Harvey Weinstein. 2018.10.02 18:22:51
Mikor a Hír tévé visszafoglalása során kirúgták Kálmán Olgát a csatornától, mindenki szeretett volna egy nyilatkozatot kapni a műsorvezetőtől, aki azonban a felmondási idejére hivatkozva elhajtotta ezeket a kérdéseket. Most viszont az RTL Klub Reggeli műsorában ott volt Kálmán Olga és beszélt az…..
A Kerge városból, az NCIS-ből és a Zsaruvérből ismert színésznő a Facebookon akadt ki egy nyilvános posztban, amiben arról írt, hogy legalább öt alkalommal fordult vele elő egy hónap alatt, hogy a szereposztók még csak lehetőséget sem adnak neki. Nem az zavar, ha nem kapom meg a szerepet, az egy…..
Carantén Még egy öt percre se! 2018.08.17 15:00:00
Egy darabig még biztos nyár lesz, és ugye nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, milyen durva fiziológiai hatásai is lehetnek a nyárral járó melegnek. Nem is baj, ismétlés a tudás anyja, valamiért mégis minden áldott évre jut legalább egy hír arról, hogy a kánilkulában, teli napfényben…..
Bizonyára történt már hasonló, de most valaki képes volt levideózni is, ahogy egy nő odavizel a repülőgép folyosójára egy Wizz Air-gépen. A brit bulvárlapok beszámolóiban kissé zavaros, hogy mi történt felszállás előtt és mi leszállás után, de ha jól bogarásszuk, az ürítés felszállás előtt…..
A Média Hungaryn jelentette be Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója, hogy jön a Jocky TV és a Moziverzum is, előbbi olyan klasszikus sorozatokkal, mint a Dallas és a Columbo (még idén elindul), utóbbi meg felsőkategóriásprémiumnagyonfancy mozicsatorna lesz, amiben Fischer szerint nagy jövő…..
Baby Chameleon Szex gyerek után 2018.03.25 11:50:39
Szex gyerek után. Hm… Egy felettébb sarkalatos téma szülői körökben. Noha vannak visszatérő témák blogokon, eddig erről keveset olvastam. Legalábbis úgy, hogy apák maguk vallottak volna erről. Ki-ki a maga módján és stílusában. Így hát szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Baba-papa Facebook…..
    Ma van a Nemzetközi Nőnap  Ilyenkor szoktak a férfiak hirtelen észbe kapva átadni egy szál virágot közeli hölgyismerőseiknek. Zoltán nevű barátaikat meghívják egy sörre. Aztán megnyugodnak, hogy ők minden tőlük telhetőt megtettek, és a dolgok épp úgy mennek tovább mint addig.   Ritkán jut…..
Harvey Weinstein. 2018.03.10 02:35:01
@dasilva64: Olyan vilagban ahol embereket nem lehet a nemuk miatt megalazni, elsoszamu kozellensegkent kezelni. Jelentektelen, nevetseges, kitalalt, akar fel evszazados ugyekkel terrorizalni, zaklatni. Elkepeszto, hogy a ferfiak termeszetes genetikailag meghatarozott szexualitasat HALALOS BUNNEK tekinti ez mai beteg vilag.
Ez pont olyan mintha a noknel a gyerekszulest HALALOSBUNNEK tartanak. A fajfentartas ELSOSORBAN a ferfiakon mulik, ha nem volnanak genetikailag meghatarozottan szexualisan aktivak, akkor mar 20 millio evvel ezelott kihalt volna az emberiseg meg osmajom koraban. Tobb evtizedes, fel evszazados megkerdojelezhetetlen karrieket, eletutakat semmisitenek meg, FELHABORITOAN nevetseges vadakkal, az USA-ban ferfiakat eletfogytig bortonbe zarnak kepnezegetesert, az eszelos beteges ferfigyulolet neveben.
Tehat jelenleg faji alapon, a genetikai alap tulajdonsagaik miatt tamadjak, uldozik a ferfiakat. Es ekozben kene ferfiaknak a KOTELEZO ELVARAS szerint busongani a nok "szornyu", mar reges reg NEM LETEZO elnyomasa miatt.
Orbán? Tiborcz? Lázár? A lopások? Az arrogancia? A sorosozás? A hazugságok? Nem. Az ellenzéki média túlsúlya!..
A Fidesz taktikája nagyon egyszerű egy olyan rendszerben, amelyben látszatra demokrácia van, és talán még nem illant el teljesen a jogállamiság eszménye. Áthágják ugyanis a szabályokat itthon és uniós szinten is, de mire ezeknek komolyabb következményei lennének, már elérték a céljukat, és akár meg…..
Korábban én személy szerint is sokat vitatkoztam, hogy mennyire oké, ha egy iskola belső szabályzata, házirendje aránytalanul korlátozza diákságát. Mert elfogadták, persze, és ott van érdekképviseletnek a diákönkormányzat. De az elfogadás történhetett a szülők beleegyezése által kis elsős korban, a…..
Vásárlóként elvárom, hogy a webáruház ingyen szállítson, a futárszolgálat időben és épségben szállítsa a cuccot. Ez a minimum...
Izzóbb bosszúvágy tombol Orbán Viktor lelkében, mint ahogy ezt bárki is gondolta eddig. Talán erős szavak ezek, de azok után, amit a Jobbik kivégzése érdekében az Állami Számvevőszékkel elvégeztetett, még a Fidesz hívei is meglepődtek. Eddig sokan gondolták ugyanis, hogy Orbán úgymond „tökös…..
Harvey Weinstein. 2017.12.09 23:58:16
Harvey Weinstein. 2017.12.10 00:38:40
@HorseFucker: Azért vagy így kiakadva, mert a Havas análisan inzultálta fönöködet a Vona Gábort ?
Egy fogorvosi asszisztensnő és az egész rendelő hirtelen a figyelem középpontjában találta magát, miután a lányt a világ legszebb nővérének kiáltották ki...
Harvey Weinstein. 2017.12.05 13:44:34
Érdekes kísérletbe fogott egy amerikai egyetemi professzor, aki egy egész évfolyam netes böngészési előzményeit listázta és elemezte ki az egyik órán. Mondjuk alapos oka volt rá...
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
Beszédírók MOST MUTASD MEG! 2017.10.19 23:18:24
Ez tragédia. Abban az értelemben is, hogy mindenképpen értékvesztéssel jár Sárosdi Lilla bátor kiállása. Már most kimondható, hogy a Vígszínház, Marton László, és a Színház- és Filmművészeti Egyetem jó hírneve megtépázódott, és további értékvesztés várható. A szervezetek és a főrendező…..
A Weinstein-botrány hullámai elérték Magyarországot is, Sárosdi Lilla színésznő vallott nemrég arról, hogy a Vígszínház korábbi igazgatója, Marton László szexuálisan zaklatta, amit a férfi később rágalomnak nevezett. Az ügynek még lesznek fejleményei, mindenesetre az ATV-nél ez a téma lett A nap…..
Megdöbbentő volt olvasni az elmúlt napokban, hogy a Weinstein-ügy hatására mennyi nő osztotta meg eddig titkolt, szégyellt, de sajnos el nem felejthető élményeit #metoo hastag-gel. Ismerve az áldozathibáztatás népszerűségét kishazánkban, nem kevés bátorság kellett ehhez a részükről.  Amikor az…..
Harvey Weinstein. 2017.10.19 23:21:09
@J.W. Booth: "közelebb áll a gyilkossághoz,"

Ugyan már ne bagatelizáld, a sex az százszor rosszabb, mint ha csak simán megölnél valakit.